Sommerferie i Danmark

Hold sommerferie på en af Europas bedste ferieresorts

Se priser og book online her

Sommerferie for børn - og voksne

Som altid bugner Feddet Strand af aktiviteter i sommerferien. Hold sommerferie i Danmark i eget feriehus, hytte eller campingvogn/telt eller autocamper, og nyd tiden med familien i skønne naturomgivelser og luksuriøse faciliteter på en af Danmarks mest hyggelige og familievenlige camping- og ferieresorts.

Hold sommerferie med hele familien på en af Europas bedste campingpladser

Naturskønne omgivelser med masser af plads og luft samt omgivet af luksuriøse faciliteter og et hav af sjove aktiviteter for børnene.

Vi har masser af aktiviteter og spændende oplevelser der venter på jer! Men skynd dig at booke Jeres plads nu. Der er altid rift om pladserne.

Se priser og book online her

Tag på oplevelsesrig sommerferie i Danmark

At tage på sommerferie i Danmark betyder bestemt ikke, at ferien skal være kedelig. På Feddet Strand Resort kan I nemlig få masser af nye og spændende oplevelser for hele familien.

Vi har prisfornuftige overnatningsfaciliteter lige efter jeres ønsker, og I kan sammensætte jeres helt eget program for ferien med alt fra wellness og badeland til aktive oplevelser i naturen. Der er ingen tvivl om, at jeres ophold hos Feddet Strand Resort bliver helt uforglemmeligt!

Feddet Strand Resort tilbyder bl.a. også en fantastisk påskeferie som I kan læse mere om her.

Billig sommerferie i Danmark med børn

Står I overfor for årets sommerferieplanlægning? Sommerferie i Danmark er et godt og billigt alternativ til at tage en dyr ferie syd på. Derudover er det også rigtig nemt, når I har børn med på ferie. Hos os kan I booke en sommerferie med fri adgang til vores aktiviteter i Danmark – enten i egen campingvogn, autocamper eller i telt.

Hvis i vælger aktivitetspakken får i fri brug af familiebaderum samt adgang til Pool & Spa og AdventureGolf – og selvfølgelig alle vores gratis aktiviteter. Når I booker årets sommerferie hos os, skal I derfor ikke hele tiden tænke på at skulle have penge op af lommen til de aktiviteter, som børnene skal deltage i.

Se også vores øvrige bud på billig ferie i Danmark her

Sommerferie med masser af luksus og hygge

Campingferie behøver ikke at være primitiv. Når I overnatter hos os, får I luksus i stor stil. Det gælder ikke bare de mange skønne faciliteter på pladsen, men også det store udvalg af aktiviteter, som I kan fylde jeres feriedage med. Der er både udendørs aktiviteter til de skønne sommerdage, men også indendørs aktiviteter til de typiske regnvejrsdage, som vi alle kender den danske sommer for.

På de lækre sommerdage kan I tage en tur på stranden, som er beliggende kun få meter fra vores luksuriøse feriepark. Dagene kan også fyldes med aktiviteter som spændende kajakture, hyggelige rideture, afslappende gåture i skoven eller adrenalinfyldte ture på mountainbike. Med indendørs aktiviteter som Fun & Play legeland, fitness, GameHouse, og badeland er der ingen, der skal kede sig på en regnvejrsdag. Vi har underholdning for enhver smag!

Drømmer I om at tage på sommerferie i Danmark på jeres præmisser? Skal ferien være fyldt med hygge, sjov og godt samvær? Så skal I vælge Feddet Strand Resort. Her får I en oplevelsesrig ferie for hele familien – med lige de aktiviteter, som I bedst kan lide!

Skal det være lidt tidligere på sæsonen kan I også læse om vores ophold i Store Bededagsferien. Omvendt har vi også et unik efterårsferie senere på året, for hele familien.

Se 360 grader fotos fra Feddet

Se området, faciliteter, overnatningsmuligheder og de mange aktiviteter i vores populære virtuelle rundtur

Hvad kan I lave på Feddet?

Tag på stranden

Feddet Strand er en af Sydsjællands bedste og mest populære badestrande. Den strækker sig flere kilometer langs Feddet. Feddet Strand er med sit lave vand en lækker børnevenlig strand med masser af dejlig hvidt sand til at bygge flotte sandslotte i og slippe fantasien og kreativiteten løs.

Derudover byder stranden på masser af aktiviteter om sommeren, rideture langs stranden, beach volley, hygge i vores store strandtelt samt fri vandleg og sjov på vores hoppe- og forhindringsbaner, som ligger placeret ude i vandet.

Se mere om stranden her

Indendørs aktivitetshus

I det store indendørs aktivitetshus Fun & Play, venter der et sandt paradis for børn.

Her kan ungerne boltre sig med:

  • Stort klatre- og boldland
  • Air hockey
  • Pool
  • Playstations med børnevenlige spil
  • Playstations med moderne spil for unge og voksne
  • Børneaktiviteteter

I aktivitetshuset Fun & Play kommer børnene ikke til at kede sig, der er nemlig plads til masser af leg for alle aldre, mens tiden flyver afsted.

Se mere on Fun & Play her

Pool & Spa

Ingen ferie uden pool og indendørs vandland. Når I vælger Feddet Strand Resort, får i en børnevenlig campingplads med vandland i topklasse. Vi har et skønt indendørs vandland med sjove aktiviteter for børn og voksne. Børnepool, fontæner, springvand, legeredskaber og meget mere. Opvarmet og udendørs spabad samt panoramasauna. Der er lagt op til mange hyggelige og sjove timer for hele familien.

Se mere om Pool & Spa her

Legepladser og Netland

Børnene kommer helt sikkert ikke til kede sig på Feddet Strand Resort. Her er legepladser i alle størrelser inde og ude – hoppepuder – gynger – Netland, junglebane samt meget mere.

Rundt om i ferieparken finder du legepladser for alle aldre. Vi har hele 10 forskellige at vælge imellem.

Prøv f.eks. den store legeplads med flere hoppepuder, gynger, vippedyr samt meget mere. Her finder du også vores meget populære fodboldbane, hvor der tit spilles bold uanset om man er lille eller stor.

Er du til fart, har du mulighed for at leje en af vores mange populære gokarts. Her er alt fra 1 til 6 personers gokarts.

Se mere om vores legepladser, junglebane og Netland

AdventureGolf

Adventure Golf er en utrolig populær familieaktivitet på Feddet Strand Resort. De 12 baner er sjove, udfordrende udformet og beklædt med kunstgræs, som er med til at give spillet en ”rigtig golffornemmelse”. Der er også en lille ”putting green” til at øve sig på inden spillet går i gang. Her får I rig mulighed for at dyste om opvasken eller hvem der går op med skrald på ferien.

Se mere om AdventureGolf her

Nyd en god middag

Når I besøger Feddet Strand Resort skal I også kunne spise godt til en fair pris. Derfor har vi midt på pladsen en fantastisk restaurant med lækre retter.

Restaurant Feddet er stedet, hvor alle er velkomne, du kan sætte dig ned, slappe af, nyde livet og blive serviceret med et smil.

Vi har også mange andre gode spisemuligheder på Feddet. Er du til en hyggelig middag i campingvognen, teltet, hytten eller feriehuset, så har vi lækker take away mad i høj kvalitet. Prøv f.eks. en omgang pizza fra PizzaBaren eller nogle lækre burgere fra BurgerBaren.

Tag på udflugt i sommerferien

Tæt på Feddet finder du ligeledes nogle af Danmarks bedste og mest populære seværdigheder, turistattraktioner og familieoplevelser.

Oplev historie og kultur, musik, forlystelsesparker, zoologiske haver og meget, meget mere. Attraktionerne findes i alle udstrækninger, så der er noget til alle aldersgrupper.

De mange seværdigheder, attraktioner og oplevelser findes inden for 10-100 km.

Skal du med i klubben?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at modtage vores gode tilbud og nyheder. Det er selvfølgelig gratis.