Jule- og nytårsferie på Feddet

Vi har julepyntet resortet og har særlige nytårstiltag

Se priser og book online her

Jule- eller nytårsophold på Sjælland

Hold jul eller nytår på Feddet Strand og få en skøn og børnevenlig nytårsaften. Måske har I allerede skrevet miniophold nytår i kalenderen? Vi har altid tilbud på jule- eller nytårsferie på Feddet Strand.

Gør nytåret til noget helt særligt – tag familien med på en skøn nytårsferie i Danmark, hvor de gode oplevelser er i højsædet. Læn jer tilbage og nyd nytårsaften i skønne børnevenlige og familievenlige omgivelser.

Hold nytår med din hund

På Feddet Strand Resort har du mulighed for at holde nytår med din hund.
Af hensyn til brandfare og af hensyn til kæledyr gør vi venligst opmærksom på, at fyrværkeri kun er tilladt nytårsaften fra kl.24.00-01.00, og at alt affyring skal foregå ved stranden (ud for parkeringspladsen) udover vandet.

Jule- og nytårsferietilbud på Feddet
Spar 20% + gratis adgang til Pool & Spa samt AdventureGolf

Her er både tilbud til jer, som kommer i egen campingvogn eller autocamper og tilbud til jer, som ønsker at bo i feriehytte, mobilehome eller i et af vores skønne feriehuse. Tilbuddet er gyldigt i perioden fra fredag den 23. december til søndag den 1. januar 2024. 

De aktuelle priser kan ses og bookes i vores onlinebooking her. Brug rabatkoden: JN2023 for at få rabatten. Koden indtastes i sidste trin i bookingen efter du har indtastet navn og adresse.

Bemærk: Begrænset antal pladser.

Vi har indført dynamiske priser, som ændrer sig efter efterspørgslen. Hvis du vil have opholdet til den laveste pris, anbefaler vi du bestiller så tidligt som muligt.

Hvide bølger

JULE &-
NYTÅRS-
TILBUD

SPAR 20%
+
fri Pool & Spa samt AdventureGolf

Brug rabatkoden: JN2023

Betingelser for tilbuddet:

 • Gælder når du booker minimum 3 sammenhængende overnatninger i perioden fra fredag den 23. december til søndag den 1. januar 2024.
 • Gælder for ophold i egen vogn eller autocamper
 • Gælder for ophold i hytter, mobilehomes eller feriehuse
 • Der gives ikke rabat på slutrengøring i udlejningsenheder samt forbrug af strøm
 • Der gives ikke rabat på yderligere services som f.eks linnedpakker, restaurant, BonBon-Land billetter mv.
Brug rabatkoden: JN2023 for at få rabatten. Koden indtastes i sidste trin i bookingen efter du har indtastet navn og adresse.

Se 360 grader fotos fra Feddet

Se området, faciliteter, overnatningsmuligheder og de mange aktiviteter i vores populære virtuelle rundtur

Alt du skal vide om vores oplevelsesrige nytårsophold på Sjælland

Vil I holde en hyggelige nytårsaften med børnene? Eller drømmer I om et romantisk ophold, hvor I kan nyde hinanden, naturen og en masse oplevelser til nytår? Et ophold på Feddet Strand Resort er perfekt til begge formål.

Vores ferieresort byder på et væld af aktiviteter og ligeledes mange spændende oplevelser i nærområdet. Når I vælger vores ferieresort til jeres nytårsaften, får I nogle af de bedste oplevelser, som Danmark har at byde på – gode aktiviteter, strand og natur og storbyen tæt på.

Et nytårsophold med masser af aktiviteter

Nytår behøver ikke bare handle om fest og ballade. Det kan også være et højdepunkt på året, hvor I nyder tiden sammen med hinanden, som familie eller par. På jeres ophold til nytår kan I derfor prøve en hel masse aktiviteter.

Til børnefamilien er der et stort badeland og en indendørs pool, hvor der kan bruges utrolig mange, sjove timer. I kan også bruge tiden i vores indendørs legeland Fun & Play, som rummer mange spil og aktiviteter. Til parret på den romantiske tur er der rig mulighed for afslapning i den indendørs pool, wellness og fitness. Hvis vejret er godt, er der også mange spændende skovområder samt stranden, der er oplagte til hyggelige og romantiske gåture.

Få en billig nytårsferie hos Feddet Strand Resort

Vi tilbyder forskellige nytårsophold til rigtig gode priser. I kan enten vælge at overnatte i campingvogn, feriehus eller luksushytte. Vi gør vores ypperste for at gøre jeres nytårsaften til den bedste aften i hele året.

Alle nytårsophold i udlejningsenhed indeholder selvfølgelig 1 flaske cava og kransekage til det store øjeblik, når klokken slår 00.00! I kan nyde øjeblikket som familie eller par i vores fantastiske omgivelser.

Hold din nytårsferie tæt på København

Hvis I drømmer om en ferie til nytår, hvor I er tæt på København, så er Feddet Strand Resort det oplagte valg. København er blot 50 min. væk. I kan derfor i dagene under jeres ophold også tage ind til storbyen og få de sidste spændende oplevelser med, inden året slutter. Tag en tur i tivoli, på museer, café eller shop på Strøget.

Når I har fået nok af storbyens oplevelser, kan I igen sætte kursen mod Feddet Strand Resort – hvor I kan nyde nytårsaften i trygge, rolige og naturskønne omgivelser. Her på siden kan I få yderligere inspiration til udflugter, aktiviteter og oplevelser på jeres ferie til nytår.

Hvad kan I lave på Feddet?

Pool & Spa

Ingen ferie uden pool og indendørs vandland. Når I vælger Feddet Strand Resort, får i en børnevenlig campingplads med vandland i topklasse. Vi har et skønt indendørs vandland med sjove aktiviteter for børn og voksne. Børnepool, fontæner, springvand, legeredskaber og meget mere. Opvarmet og udendørs spabad samt panoramasauna. Der er lagt op til mange hyggelige og sjove timer for hele familien.

Indendørs aktivitetshus

I det store indendørs aktivitetshus Fun & Play, venter der et sandt paradis for børn.

Her kan ungerne boltre sig med:

 • Stort klatre- og boldland
 • Air hockey
 • Pool
 • Playstations med børnevenlige spil
 • Playstations med moderne spil for unge og voksne
 • Børneaktiviteteter

I aktivitetshuset Fun & Play kommer børnene ikke til at kede sig, der er nemlig plads til masser af leg for alle aldre, mens tiden flyver afsted.

AdventureGolf

Minigolf er en utrolig populær familieaktivitet på Feddet Strand Resort. De 12 baner er sjove, udfordrende udformet og beklædt med kunstgræs, som er med til at give spillet en ”rigtig golffornemmelse”. Der er også en lille ”putting green” til at øve sig på inden spillet går i gang. Her får I rig mulighed for at dyste om opvasken eller hvem der går op med skrald på ferien.

Legepladser og Netland

Børnene kommer helt sikkert ikke til kede sig på Feddet Strand Resort. Her er legepladser i alle størrelser inde og ude – hoppepuder – gynger – Netland, junglebane samt meget mere.

Rundt om i ferieparken finder du legepladser for alle aldre. Vi har hele 10 forskellige at vælge imellem.

Prøv f.eks. den store legeplads med flere hoppepuder, gynger, vippedyr samt meget mere. Her finder du også vores meget populære fodboldbane, hvor der tit spilles bold uanset om man er lille eller stor.

Er du til fart, har du mulighed for at leje en af vores mange populære gokarts. Her er alt fra 1 til 6 personers gokarts.

Oplev Feddets natur & strand

Elsker I at være ude i naturen? Eller trænger I bare til at komme væk fra en travl hverdag og fra bylivet? Når I tager på ferie på Feddet, kan I virkelig få den allerbedste naturferie.

Vores eget danske land byder nemlig på meget utrolig flot natur, som man ikke lige ser til hverdag. Feddet Strand Resort er beliggende i helt idylliske omgivelser på Feddet i Faxe bugt, hvilket er et af de smukkeste steder på Sjælland.

Området rummer både masser af strand, og skov med historiske pejlemærker, muligheder for smuk udsigt, fantastisk natur og rigt dyreliv.

Nyd en god middag

Når I besøger Feddet Strand Resort skal I også kunne spise godt til en fair pris. Derfor har vi midt på pladsen en fantastisk restaurant med lækre retter.

Restaurant Feddet er stedet, hvor alle er velkomne, du kan sætte dig ned, slappe af, nyde livet og blive serviceret med et smil.

Vi har også mange andre gode spisemuligheder på Feddet. Er du til en hyggelig middag i campingvognen, teltet, hytten eller feriehuset, så har vi lækker take away mad i høj kvalitet. Prøv f.eks. en omgang pizza fra PizzaBaren eller nogle lækre burgere fra BurgerBaren.

Overnatningsmuligheder i juleferien på Feddet

Du kan overnatte på Feddet på mange måder. Se her hvilke muligheder der er.

Hytter & Mobilehomes

Tag på udflugt i juleferien

Tæt på Feddet finder du ligeledes nogle af Danmarks bedste og mest populære seværdigheder, turistattraktioner og familieoplevelser.

Oplev historie og kultur, musik, forlystelsesparker, zoologiske haver og meget, meget mere. Attraktionerne findes i alle udstrækninger, så der er noget til alle aldersgrupper.

De mange seværdigheder, attraktioner og oplevelser findes inden for 10-100 km.

Vi gør opmærksom på at nogle af disse udflugter kan være lukket i juleferien.

Skal du med i klubben?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at modtage vores gode tilbud og nyheder. Det er selvfølgelig gratis.