Ferie med hund

Hold ferie med hunden

Tag endelig hunden med på ferie og benyt vores egen hundeskov

 

Hunden er menneskets bedste ven, og på Feddet Strand Resort har vi tænkt på dette. Cirka 500 meter nord for informationen ligger vores store indhegnet hundeskov, hvor hunden gerne må være uden snor. Her er plads til masser af leg med din hund. Der hænger høm høm poser ved begge indgange, husk at bruge dem! Er du til lange gåture, anbefaler vi en gåtur ud i naturen på Feddet.

En lille bøn – er du så hensynsfuld at du bruger hundeposer også uden for campingpladsen – så smid dem meget gerne i de mange affaldsspande vi har opstillet langs stierne.

Se kort over Feddet:

Pladskort:

Hunde i telt

Hold ferie med hunden i Danmark

Kan I ikke undvære familiens bedste ven, når I skal på ferie? At tage på ferie i Danmark gør det lidt lettere at have hunden med på ferien. Men det er også vigtigt at vælge et sted, hvor der findes de bedste faciliteter og muligheder for at bevare hundens rutiner og hverdag.

Vi ønsker at gøre det let som en leg at holde ferie med hunden på Feddet Strand Resort. Derfor tilbyder vi, at I kan tage hunden med i både campingvogn, autocamper og i de fleste af vores skønne hytter eller feriehuse.

Vores ferieområde er ovenikøbet også beliggende i et virkelig naturskønt område, hvor der er rig mulighed for, at jeres hund kan boltre sig og få brugt noget energi i løbet af dagen

Tag din hund med på ferie hos os

Autocamper? Campingvogn? Eller overnatning i hytte eller i feriehus? Jeres elskede firbenede ven er altid velkommen. Det er kun vores hytter nr. 34-35, der er undtaget for kæledyr.

En ferie med hund betyder for de fleste en afslappende, men også aktiv ferie. Vores ferieområde er ideelt til begge dele. I kan nyde afslapning med hunden på jeres tilhørende terrasse, når I overnatter i hytte. Og når I skal have en morgengåtur, så er vores skønne hundeskov kun 300 meter væk fra pladsen. Her kan I lade hunden løbe uden snor.

Skal I på en længere gåtur med hele familien, så er der masser af skønne naturområder på Feddet, hvor I kan trave lange ture. Når I har en træt hund til aften, kan I jo passende nyde en tur i badeland eller wellness.

Hyggelig camping med din hund

Hos Feddet Strand Resort får I i en hyggelig ferie med hunden i smuk natur. Området indbyder til både gå- og løbeture i skov og på strand for hele familien. Og når I vil nyde afslapning, aktiviteter og seværdigheder uden hund, så er der også rig mulighed for det. Vi sørger altid for, at I får en behagelig og nem ferie med jeres hund.

Klik på kortet for at hente det i PDF version