Ferie med masser af vandleg

Camping med indendørs pool

Indendørs pool

Ingen ferie uden pool eller indendørs vandland. Når I vælger Feddet Strand Resort, får i en børnevenlig campingplads med vandland i topklasse. Vi har et skønt indendørs vandland med sjove aktiviteter for børn og voksne. Børnepool, fontæner, springvand, legeredskaber og meget mere. Opvarmet og udendørs spabad samt panoramasauna. Der er lagt op til mange hyggelige og sjove timer for hele familien.

Drømmer I om camping med pool eller indendørs vandland? Læs meget mere om vores skønne faciliteter og book årets sommerferie, efterårsferie, vinterferie eller bare en hyggelig weekendtur hos Feddet Strand Resort. I kan også besøge vores pool og vandland på Sjælland, selvom I ikke overnatter på pladsen. Alle er velkomne hos Feddet Strand Resort!

BEMÆRK: Hver dag fra kl. 8.00 – 9.00 er poolen reserveret til voksensvømning for alle over 16 år.

Se åbningstider for Pool & Spa her:

 

Tilvælg fri pool og minigolf og få mere ud af ferien

Vi I gerne prøve flere aktiviteter hver dag, anbefaler vi at I tilkøber fri pool og minigolf til jeres ophold, for at få gratis og ubegrænset adgang til bl.a. denne aktivitet.

Med fri pool og minigolf slipper I for klippekortet og får ubegrænset adgang til:

  • Indendørs pool/vandland
  • AdventureGolf
  • Og selvfølgelig alle andre aktiviteter, der i forvejen er gratis.

Vigtigt: Fri pool og minigolf er personlig og gælder kun for de personer der køber pakken og må ikke udlånes eller overdrages til andre. Overtrædes dette medfører det til øjeblikkelig lukning af kortet uden refundering.

Fri pool og minigolf bestilles online eller ved ankomst, og koster kun 50,- DKK. pr. døgn, pr. pers. og kan kun tilkøbes til det fulde antal personer samt til hele ferieopholdet.

Pool & Spa

5,5-stjernet campingplads med lækker indendørs pool

Vi er en 5,5-stjernet campingplads og ferieresort. Derfor tilbyder vi naturligvis camping med indendørs pool, udendørs spa og sauna. Vores camping med indendørs badeland er indrettet med sjove oplevelser og fede detaljer – for hele familien!

Børnepoolen er super sjov for de helt små. Poolen har en dybde på 0-40cm og selve bassinet er 10×11 m. Vores voksenpool er ideel til mor og far og de større børn, der har lidt mere svømmetræning. Poolen har en vanddybde på 1,4m og er 10×25 m. Vandlandet er indrettet med springvand og vandfontæner, og der er masser af plads at boltre sig på.

Vores campingplads med indendørs pool byder også på spaoplevelser for børn og voksne. Efter mange sjove timer kan I blive varmet godt op i den lækre panoramasauna. Hele året rundt kan I gå udendørs og nyde det opvarmede spa.

Hyggelig camping med pool til børn og voksne

Vores campingplads med pool er super hyggeligt indrettet. I kan overnatte i enten hytter, feriehuse eller egen campingvogn. Uanset hvad valget falder på, er der aldrig langt til vores vandland. Vores campingpladser med vandland kan bookes året rundt. Det er især en populær oplevelse i efterårs- eller vinterferien, når vejret er kedeligt og gråt. Børnene kan på opdagelse i vandlandet, der indbyder til dykketure og fangelege såvel som afslapning eller ‘kolde gys’ i de udendørs brusere.

Camping med vandland i særklasse

Bestiller I jeres campingpladser med indendørs vandland hos Feddet Strand Resort. Så er der lagt op til en ferie eller weekend fuld af sjove øjeblikke. I kan købe klippekort/armbånd og betale for jeres besøg i badelandet med disse klip. Vi byder jer velkommen lige så ofte, I har lyst til det. Badelandet er åbent hele året rundt og altid opvarmet til 29 grader i poolen og 38 grader i spa’en. Alt vejr på Feddet er nemlig badevejr!

Camping vandland der giver jer uforglemmelige oplevelser

Vi byder på mange oplevelser for hele familien. Heriblandt camping med vandland. Det er en aktivitet for hele familien. I kan bruge rigtig mange timer, og I kommer aldrig til at kede jer. Afslut gerne den lange dag i badeland med en tur i saunaen, og vend tilbage til jeres hytte eller campingvogn til familiehygge og afslapning. Så I er klar til at indtage vandlandet igen næste dag!

Ferie på camping med badeland Sjælland? Feddet Strand Resort byder på en lækker campingplads med mange skønne faciliteter og oplevelser. Vores store indendørs vandland er én af dem.

Priser

For gæster som bor på campingpladsen:
Adgang til pool og spa pr. pers.: 4 point
Entre pr. pers. 60,- DKK. (uden point)

For gæster som IKKE bor på campingpladsen:
Adgang til pool og spa pr. pers.: 6 point
Entre pr. pers. 80,- DKK. (uden point)

Adgang skal købes i informationens åbningstider.

Køb point til oplevelser og komfort

På Feddet Strand Resort afregnes brug af pool og spa, brug af familierum, Adventure Golf samt padelbanen med point som indsættes på dit kreditkort, et chipkort eller på et armbånd som købes i informationen.

Point er gældende i 3 år fra købsdato. Ubrugte point refunderes ikke.

Pointpakker:

10 point 120,- DKK
20 point 200,- DKK
50 point 400,- DKK
100 point 700,- DKK
400 point 1400,- DKK

Ved køb af pointpakker kan købes ekstra point for 15,- DKK. pr. stk.

Andre aktiviteter på Feddet

Book et ophold på Feddet her

Oversigtskort over halvøen Feddet
Klik på billedet for at hente kortet i PDF format