Ferie med masser af vandleg

Camping med indendørs vandland og pool

Pool & Spa

Vinterlukket grundet årlig renovering fra den 02.01.2023 – 10.02.2023

Ingen ferie uden pool og indendørs vandland. Når I vælger Feddet Strand Resort, får i en børnevenlig campingplads med vandland i topklasse. Vi har et skønt indendørs vandland med sjove aktiviteter for børn og voksne. Børnepool, fontæner, springvand, legeredskaber og meget mere. Opvarmet og udendørs spabad samt panoramasauna. Der er lagt op til mange hyggelige og sjove timer for hele familien.

Drømmer I om camping med pool og indendørs vandland? Læs meget mere om vores skønne faciliteter og book årets sommerferie, efterårsferie, vinterferie eller bare en hyggelig weekendtur hos Feddet Strand Resort. I kan også besøge vores pool og vandland på Sjælland, selvom I ikke overnatter på pladsen. Alle er velkomne hos Feddet Strand Resort!

BEMÆRK: Hver dag fra kl. 8.00 – 10.00 er poolen reserveret til voksensvømning for alle over 16 år.

Tilvælg aktivitetspakken og få fri adgang

Vi I gerne prøve flere aktiviteter hver dag, anbefaler vi at I tilkøber en aktivitetspakke til jeres ophold, for at få gratis og ubegrænset adgang til bl.a. denne aktivitet.

Elsker din familie masser af aktiviteter, anbefaler vi jer at tilkøbe vores aktivitetspakke til jeres ophold.

Med aktivitetspakken slipper I for klippekortet og får ubegrænset adgang til:

  • Indendørs pool/vandland
  • AdventureGolf
  • Og selvfølgelig alle andre aktiviteter, der i forvejen er gratis.

Vigtigt: Aktivitetspakken er personlig og gælder kun for de personer der køber pakken og må ikke udlånes eller overdrages til andre. Overtrædes dette medfører det til øjeblikkelig lukning af kortet uden refundering.

Aktivitetspakken bestilles online eller ved ankomst, og koster kun 50,- DKK. pr. døgn, pr. pers. og kan kun tilkøbes til det fulde antal personer samt til hele ferieopholdet.

Pool & Spa

5-stjernet campingplads med vandland

Vi er en 5-stjernet campingplads og ferieresort. Derfor tilbyder vi naturligvis camping med vandland, pool, spa og sauna. Vores camping med indendørs badeland er indrettet med sjove oplevelser og fede detaljer – for hele familien!

Børnepoolen er super sjov for de helt små. Poolen har en dybde på 0-40cm og selve bassinet er 10×11 m. Vores voksenpool er ideel til mor og far og de større børn, der har lidt mere svømmetræning. Poolen har en vanddybde på 1,4m og er 10×25 m. Vandlandet er indrettet med springvand og vandfontæner, og der er masser af plads at boltre sig på.

Vores campingplads med indendørs pool byder også på spaoplevelser for børn og voksne. Efter mange sjove timer kan I blive varmet godt op i den lækre panoramasauna. Hele året rundt kan I gå udendørs og nyde det opvarmede spa.

Hyggelig camping med pool til børn og voksne

Vores campingplads med pool er super hyggeligt indrettet. I kan overnatte i enten hytter, feriehuse eller egen campingvogn. Uanset hvad valget falder på, er der aldrig langt til vores vandland. Vores campingpladser med vandland kan bookes året rundt. Det er især en populær oplevelse i efterårs- eller vinterferien, når vejret er kedeligt og gråt. Børnene kan på opdagelse i vandlandet, der indbyder til dykketure og fangelege såvel som afslapning eller ‘kolde gys’ i de udendørs brusere.

Camping med vandland i særklasse

Bestiller I jeres campingpladser med indendørs vandland hos Feddet Strand Resort? Så er der lagt op til en ferie eller weekend fuld af sjove øjeblikke. I kan købe klippekort/armbånd og betale for jeres besøg i badelandet med disse klip. Vi byder jer velkommen lige så ofte, I har lyst til det. Badelandet er åbent hele året rundt og altid opvarmet til 29 grader i poolen og 38 grader i spa’en. Alt vejr på Feddet er nemlig badevejr!

Camping vandland der giver jer uforglemmelige oplevelser

Vi byder på mange oplevelser for hele familien. Heriblandt camping med vandland. Det er en aktivitet for hele familien. I kan bruge rigtig mange timer, og I kommer aldrig til at kede jer. Afslut gerne den lange dag i badeland med en tur i saunaen, og vend tilbage til jeres hytte eller campingvogn til familiehygge og afslapning. Så I er klar til at indtage vandlandet igen næste dag!

Ferie på camping med badeland Sjælland? Feddet Strand Resort byder på en lækker campingplads med mange skønne faciliteter og oplevelser. Vores store indendørs vandland er én af dem.

Priser

Group

For gæster som bor på campingpladsen:
Adgang til pool og spa pr. pers.: 4 klip
Entre pr. pers. 60,- DKK. (uden klippekort)

For gæster som IKKE bor på campingpladsen:
Adgang til pool og spa pr. pers.: 6 klip
Entre pr. pers. 80,- DKK. (uden klippekort)

Adgang skal købes i informationens åbningstider.

Køb klip til oplevelser og komfort

På Feddet Strand Resort afregnes brug af pool og spa, brug af familierum, Adventure Golf samt paddeltennis med klip som indsættes på kreditkort eller på et armbånd som købes i informationen.

Klip er gældende i 3 år fra købsdato. Ubrugte klip refunderes ikke.

10 klip 120,- DKK
20 klip 200,- DKK
50 klip 400,- DKK
100 klip 700,- DKK
400 klip 1400,- DKK

Ved køb af klippekort kan købes ekstra klip for 15,- DKK. pr. klip.

 

 

Andre aktiviteter på Feddet

Book et ophold på Feddet her

Indendørs vandland

Kæmpe indendørs vandland med både udendørs jacuzzi og finsk sauna.

Børnevenlig sandstrand

Direkte adgang til børnevenlig hvid sandstrand med vandaktiviteter.

Enestående natur

Storslået naturområde, der er klar til at blive udforsket.

Aktiviteter

Masser af børnevenlige og sjove aktiviteter for hele familien.

Tæt på København

Kun 50 minutters kørsel i bil fra København.

Ladestandere til elbiler

Vi har ladestandere til elbiler, så du kan fylde elbilen med grøn energi

Oversigtskort over halvøen Feddet
Klik på billedet for at hente kortet i PDF format