Frilandsmuseet

Frilandsmusset - en udendørs oplevelse

Frilandsmuseet en del af Nationalmuseet – er en oplevelse for hele familien. Det giver indblik i “Det gamle Danmark” og er et stort udendørs museum. Museet ligger nord for København ved Kongevejen i Lyngby i Nordsjælland. Det er kun ca. 1 times kørsel fra Feddet Strand Resort. Det er derfor en oplagt attraktion at besøge på dagstur med hele familien. I får uden tvivl nogle oplevelsesrige timer – med dyr, vindmøller, hestevogne og et indblik i, hvordan man levede for mange år siden.

Når I vil vende tilbage til nutidens Danmark, kan I boltre jer på vores store og luksuriøse campingplads. Vi er en 5-stjernet plads med alt fra wellness og vandland til legeland, fitnesscenter, aktiviteter i naturen, strand tæt på og meget mere.

Adresse:

Frilandsmuseet
Kongevejen 100
2800 Kongens Lyngby

Afstand fra Feddet:

95 km
Frilandsmuseet

Et af verdens største og ældste museer

Frilandsmuseet er et af verdens største og ældste frilandsmuseer med mere end 100 bygninger fra hele landet. Her kan I opleve, hvordan bondelivet var og fornemme den autentiske stemning, når I går rundt i det naturskønne udendørs museum.

I løbet af dagen er der flere aktiviteter. Det sker ofte på nogle bestemte dage, og I kan holde jer opdateret på museets hjemmeside. Aktiviteterne kan være alt fra dans og vindmølleforedrag til hyggelige oplevelser i løbet af julen. Der er også et rigt dyreliv på Frilandsmuseet. Børnene kan f.eks. møde grise, geder, høns og får.

Der er uden tvivl oplevelser for enhver smag og for hele familien, når I besøger det skønne udendørs museum. Nyd eventuelt jeres frokost der. I kan selv tage madpakke med og spise den i et af de skønne picnicområder. Museet har også en restaurant.

Andre udflugtsmuligheder

Book et ophold på Feddet her