Handelsbetingelser

For at booke på Feddet Strand Resort skal du acceptere nedenstående booking-og betalingsbetingelser, vores lejebetingelser samt privatlivspolitik.

Aldersbegrænsning

For at overnatte på Feddet Strand Resort skal en af de deltagende personer mindst være 21 år, og deltage under hele opholdet. Dette gælder både på campingområdet og ved udlejningsenheder.

Priser og betalingsmetoder

Alle priser er oplyst i danske kroner inklusive moms og alle afgifter med mindre andet er oplyst.

Betaling foregår ved at benytte et af de godkendte betalingskort/ kreditkort i online booking/betaling, herunder blandt andet Dankort, Visa og MasterCard. På udenlandske udstedte kreditkort skal du være opmærksom på at din bank kan tillægge et vekselgebyr.

Ønsker du at betale via bankoverførsel, kan du ikke booke online, og skal derfor kontakte vores reception.

Betalingsbetingelser

Bookinger med mere end 60 dage til ankomst:

Ved onlinebooking betales 1. rate ved booking. Ved andre bookinger betales 1. rate senest 14 dage efter reservation.

1. rate udgør 25% af det samlede beløb for en standplads (plads til egen campingvogn, telt og autocamper) og 50% for udlejningsenheder (hytter, udlejningstelte, feriehuse osv.)

Restbeløbet betales senest 60 dage før ankomst. Der fremsendes ikke en ny opkrævning, gæsten er selv ansvarlig for at få betalt rettidig ellers kan pladsen eller udlejningsenheden ikke garanteres.

Bookinger med 14 til 60 dage til ankomst:

Booker du 14 til 60 dage før ankomst, betales hele beløbet senest 14 dage efter reservation. Der fremsendes ikke en ny opkrævning, gæsten er selv ansvarlig for at få betalt rettidigt ellers kan bookingen ikke garanteres.

Bookinger med mindre end 14 dage til ankomst:

Ved onlinebooking betales hele beløbet med det samme. Ved andre bookinger betales ved ankomst.

Reservationsgebyr

Når du reserverer et ophold, gør du det lettest og billigst via vores onlinebooking på feddet.dk, da du her ikke betaler reserveringsgebyr. Skulle du derimod have brug for hjælp, tilbyder vi også booking på telefon eller mail, mod et gebyr på kr. 125,- pr. booking.

Fortrydelsesret, ændringer, afbestilling og refusion

Vi tilbyder 3 forskellige afbestillingsmuligheder. Du kan vælge mellem basis, standard eller flex. Valget skal tages i bookingsøjeblikket. Det vil ikke være muligt at skifte til en anden afbestillingspakke efter 14 dage fra reservationsdato.

Ved ændring af en booking forstås annullering, ændring af overnatningstype eller datoerne for dit ophold inden for en periode på 12 måneder. Du er naturligvis altid velkommen til at ændre antal personer eller andre tilkøb uden at skulle betale et administrationsgebyr. Vi gør opmærksom på, at standard og flex er en dynamisk ydelse som udregnes efter totalbeløbet for dit ophold.

Fortrydelsesret:

Ved alle reservationer, uanset valg af pakke, giver vi 14 dages omkostningsfri fortrydelsesret fra reservationsdatoen. Fortrydelsesretten kan dog kun anvendes indtil dagen før ankomst.

Basis afbestillingspakke:

Du har ikke mulighed for at ændre din booking.
Afbestilling efter udløb af fortrydelsesretten, medfører ingen returnering. Du er forpligtiget til at betale det fulde beløb for opholdet, også selvom du afbestiller.

Standard afbestillingspakke:

Med standard kan du udover den 14 dages omkostningsfrie fortrydelsesret også ændre eller afbestille indtil 30 dage før ankomst. Vi gør dog opmærksom på at der er et administrationsgebyr på kr. 125,- pr. ændring/afbestilling efter fortrydelsesrettens udløb, pr. booking. Ændring af opholdet kan kun ske telefonisk og skriftligt og er først gældende fra den dag, den er udlejeren i hænde. Standard-pakkens pris tilbagebetales IKKE ved ændring eller afbestilling. Standard-pakken kan ikke bestilles til sæsonpladser eller selskabsarrangementer. Ved afbestilling med mindre end 30 dage til ankomst, sker der ingen tilbagebetaling.

Flex afbestillingspakke:

Med Flex kan du, udover den 14 dages omkostningsfrie fortrydelsesret, ændre og afbestille helt indtil kl. 12.00 dagen før ankomst. Vi gør dog opmærksom på at der er et administrationsgebyr på kr. 125,- pr. ændring/afbestilling, pr. booking. Ændring af opholdet kan ske telefonisk eller skriftligt og er først gældende fra den dag, den er udlejeren i hænde. Prisen for Flex-pakken tilbagebetales ikke ved ændring eller afbestilling. Flex-pakken kan ikke bestilles til sæsonpakker eller selskabsarrangementer.

Hvad gælder, hvis du vil afbryde dit ophold?

Hvis du er påbegyndt dit ophold, og du af en eller anden grund er nødt til at afbryde det, refunderes ingen penge, uanset om du har tilvalgt standard eller flex. Her anbefaler vi i stedet at tjekke om din egen rejseforsikring dækker.

Afbestilling ved force majeure

Feddet Strand Resort kan aflyse eller afbryde enhver booking eller ophold på grund af force majeure, hvorved forstås; krig, optøjer, strejke, lockout, olie og benzinrationeringer, grænselukninger, epidemier, natur- og forureningskatastrofer eller lignende hændelser. Der tilkommer ikke kunden nogen former for godtgørelse, ombooking eller tilbagebetaling af det indbetalte beløb. Ved afbestilling fra kunde under force majeure tilkommer der ikke kunden nogen former for godtgørelse, ombooking eller tilbagebetaling af det indbetalte beløb. Vi henviser til jeres egen rejse- og afbestillingsforsikring.

Øvrige betingelser

Overdragelse

Opholdet kan ikke videregives/sælges til 3. mand.

System- og tastefejl

Vi forbeholder os retten til at ophæve en lejeaftale grundet tastefejl og/eller trykfejl.

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 6. januar 2023

Kitesurfere i solnedgangen
Dronefoto over Feddet Strand Resort

Book et ophold på Feddet her