Knuthenborg Safaripark

– en oplevelse for hele familien

Besøg Nordeuropas største dyrepark

Vil I gerne kombinere jeres campingferie med seværdigheder i særklasse? Ikke mere end 1 times kørsel fra Feddet Strand Resort finder i Nordeuropas største dyrepark, Knuthenborg Safaripark. Her kan I opleve eksotiske dyr, på en måde I nok aldrig har prøvet før. I kan nemlig køre rundt i jeres egen bil blandt de vilde dyr. Desuden kan I også opleve meget af parken til fods – dog kun blandt de ufarlige dyr. Parken er hele 400 ha stor. Her kan I derfor bruge mange gode timer og opleve op i nærheden af 70 dyrearter.

Adresse:

Knuthenborg Safaripark
Knuthenborg Alle 1
4930 Maribo

Afstand fra Feddet:

81 km
Forlystelser i Knuthenborg Safaripark

Få vilde oplevelser i Kunthenborg Safaripark

Safariparken ved Maribo byder på et væld af oplevelser i dyreriget. Parken rummer dyr fra hele verden. Oplev lamaen fra Sydamerika, den sibiriske tiger fra Asien, zebraer, giraffer og gnuer fra Afrika samt arktiske ulve fra Nordamerika – og mange flere. Oplevelsen er noget helt andet end en almindelig tur i zoo, da I kommer meget tættere på dyrene i skønne naturomgivelser. Der er også et område med “klappedyr” fra hele verden, hvor de små kan få lov at opleve dyrene på helt nært hold.

Safariparken byder også på andre oplevelser end dyrene. I kan blandt andet prøve Danmarks højeste vandrutsjebane og et 8 m højt klatretårn. Parken byder også på gode spisesteder, samt kiosker hvor man kan stille sulten med en is.

Besøg Knuthenboorg og overnat på Feddet Strand Resort

Hos Feddet Strand Resort kan I både overnatte i hytte, mobilehome, egen campingvogn eller en af vores helt unikke og lækre feriehuse. Selvom vi har mange aktiviteter og oplevelser på pladsen, ved vi godt, at vores gæster gerne vil ud og opleve endnu mere. Med kun 1 lille times kørsel til Knuthenborg Safaripark er vi et oplagt feriested, når I drømmer om at opleve eksotiske dyr i frie omgivelser. Det er den perfekte dagsudflugt for hele familien! Det er én, I bestemt ikke bør gå glip af, når I overnatter på Feddet Strand Resort.

Se mere om overnatningsmuligheder her.

Book et ophold på Feddet her

Indendørs vandland

Kæmpe indendørs vandland med både udendørs jacuzzi og finsk sauna.

Børnevenlig sandstrand

Direkte adgang til børnevenlig hvid sandstrand med vandaktiviteter.

Enestående natur

Storslået naturområde, der er klar til at blive udforsket.

Aktiviteter

Masser af børnevenlige og sjove aktiviteter for hele familien.

Tæt på København

Kun 50 minutters kørsel i bil fra København.

Ladestandere til elbiler

Vi har ladestandere til elbiler, så du kan fylde elbilen med grøn energi