Autocamperpladser med kørefast underlag

Vi har specielle pladser til autocampere.

Se priser og book online her:

Overnatning i autocamper

Hos os er du og din autocamper meget velkommen

Her er du og din autocamper meget velkommen.

På Feddet Strand Resort er dig og din autocamper hjertelig velkommen. Vi har indrettet særlige pladser til autocampere, hvor der er kørefast underlag. Herudover har vi gjort det nemt for dig at komme af med dit spildevand samt påfyldning af frisk vand, som foregår ved check ud bommen.
Vi tilbyder overnatning til dig og din familie i fantastiske naturomgivelser, tæt på strand og natur på en af Europas bedste campingpladser.

Tryg overnatning

Hos os får I en tryg og afstressende overnatning. Til jer, der skal videre på farten, har vi et Quick-stop tilbud. Det giver dig og din familie trygge rammer og billig overnatning fra kl.18:00 – 10:00.

Få mere ud af ferien

Er du ikke på gennemfart og har du mere end 1 døgn, så er vi helt sikre på at Feddet Strand Resort bliver din foretrukne feriedestination. Du kan du godt glæde dig til at besøge en af Europas bedste campingpladser! Se priser og mere info under menupunktet Egen campingvogn eller telt

Tæt på København

Feddet Strand Resort ligger på Sydsjælland, ikke langt fra København, midt i en storslået, afvekslende natur, direkte ved en af Sjællands bedste badestrande. Vores lækre, moderne faciliteter omfatter kæmpe indendørs pool med separat børnepool, inden- og udendørs spa, sauna, komfortable og klimavenlige servicebygninger, shoppingmuligheder og café.

Vi glæder os til at se dig og din autocamper på Feddet Strand Resort.

Autocamper Quickstop tilbud

Udenfor bom inkl. strøm DKK 150,-
Indenfor bom inkl. plads og strøm DKK 295,-
Obs – tilbud gælder for 2 personer i tidsrummet 18:00 – 10:00
Tilbuddet kan benyttes maks 1 døgn
Quick-stop kan ikke bookes online eller på telefon.

 

Autocamper Quickstop

Værd at vide

Har du reserveret, bedes du oplyse dit bookingnummer og pladsnummer når du tjekker ind i informationen.

Enheden er fri fra kl. 15.00.

Enheden skal forlades senest kl 11.00 på afrejsedagen.

I for- og efterår er der mulighed for afrejse senest kl. 16.00 såfremt der ikke er ankomst til enheden samme dag, spørg venligst i informationen.

Hunde er velkomne på campingpladsen. Hunde skal føres i snor og luftes i hundeskoven som ligger tæt på campingpladsen.

I hundeskoven må hunden løbe frit omkring, hvis den er venlig overfor andre hunde.

Priser og tillæg

VI EBENYTTER VARIABLE PRISER

-nøjagtig som du kender det fra flybilletter, hoteller og andre rejser. Det betyder at du er sikret den bedste pris, hvis du booker tidligt, da prisen vil stige, når der kun er få enheder tilbage.

Derfor finder du altid den aktuelle dagspris i vores online booking, ved at udfylde datoerne i boksen lige herover. Det gør det let og overskueligt for dig, og du slipper samtidigt for at holde styr på sæsonperioder.

Priser på øvrige services og tilvalg findes længere nede på siden.

Alle vores tilbud bliver nu også vist direkte i vores onlinebooking, så du altid er sikker på at booke til den rigtige pris.

Øvrige priser

Kæledyr: DKK 35,- DKK pr. døgn
Reservationsgebyr pr. tlf./mail: DKK 125,-
Reservationsgebyr onlinebooking: DKK 0,-
Valg af specifik enhed: DKK 150,-
Tryghedspakke Basis: DKK 295,-
Tryghedspakke Luksus: DKK 995,-
Adgang til familierum, uden køb af aktivitetspakke: DKK 20,- pr. gang

Udlejningspriser:

Linned inkl. håndklæde: DKK 75,- pr. sæt
Dyne og pude: DKK 150,- pr. sæt
El-adaptor: DKK 25,- pr. nat
Elkabel: DKK 50,- pr. nat
Babyseng: DKK 25,- pr. nat
Babystol: DKK 25,- pr. nat

Billeder, video og placering

Autocamperplads med 5 stjerner

Group

Drømmer I om ferie på en hel fantastisk autocamperplads? Feddet Strand Resort er en 5-stjernet plads og faktisk en af Europas allerbedste af slagsen. Vi har et lækkert område, der er specielt indrettet til autocampere. Der er kørefast underlag og nem opkobling til strøm. På pladsen er der et væld af aktiviteter for børn og voksne som badeland, legeland og wellness. Omkring pladsen finder i de mest fantastiske naturomgivelser – en af Danmarks bedste strande samt gode cykel- og rideruter. Derudover er vi beliggende tæt på mange spændende attraktioner og kun ca. 1 times kørsel fra København.

Book autocamper overnatning i dag – jeres ferie på vores autocamperplads bliver uden tvivl helt uforglemmelig!

Billig overnatning i autocamper

Feddet autocamperplads er en prisfornuftig løsning på årets sommerferie i Danmark. Vi har altid et godt tilbud på overnatninger. Selv hvis I blot er på gennemkørsel og skal overnatte på pladsen ét enkelt døgn, kan vi også finde plads til jer. Her kan I benytte jer af vores quick-stop tilbud med overnatning fra kl. 18 – kl. 10. I får altid en tryg og sikker overnatning autocamper, når I vælger at checke ind hos Feddet Strand Resort.

Overnatning med autocamper og gode faciliteter

Der er flere grunde til, at vi er en 5-stjernet plads. Det er blandt andet vores mange gode faciliteter, der trækker op af. Vores autocamperpladser er udstyret med nem opkobling til strøm, og I har også mulighed for let at komme af med spildevand fra jeres autocamper. Og selvfølgelig også få fyldt frisk vand på – så I er klar til at komme på farten igen.

Overnatter I i flere nætter, og trænger I til en tur uden for autocamperens rammer? Vores plads er indrettet på luksuriøs vis med moderne servicebygninger, hvor der er mulighed for varmt bad og brug af køkken. I kan også købe godt ind i vores supermarked. Nyde en middag på pladsens restaurant. Eller fornøje jer med nogle af vores utallige aktiviteter.

Ferie i autocamper med mange aktiviteter

Autocamper ferie skal være mere end bare at køre på landevejene og overnatte på forskellige pladser. Der skal også være plads til sjov og hyggelige stunder. Vi har sørget for, at hele familien kan få opfyldt deres ønsker. Listen af aktiviteter hos Feddet Strand Resort byder nemlig på alt fra:

  • Badeland og wellness
  • Indendørs legeland
  • Adventure golf
  • Kælezoo
  • Netland
  • SkaterPark
  • Gamehouse
  • Kajak og kitesurfing

Og meget mere. Der er noget for enhver smag! Jeres ferie autocamper bliver uden tvivl ikke kedelig, når I overnatter hos os!

Ferie i autocamper med børn i naturrige omgivelser

At tage på ferie i autocamper med børn er en rigtig god idé, hvis I gerne vil på ferie i det danske land og opleve naturen. Når I overnatter på Feddet, får I virkelig natur for alle pengene. Vi har en af Danmarks bedste strande kun et stenkast fra pladsen. Her kan I nyde de solrige sommerdage og lade ungerne boltre sig i sandet og i vandet. Naturen omkring indbyder også til mange sjove aktiviteter. Alt fra hesteridning på stranden til vandring i skoven eller hvad med adrenalin fyldte MTB ture? Vi har nogle af de bedste spor nær pladsen.

Autocamperpladser Sjælland tæt på mange attraktioner

Vi er en af de bedste autocamper plads Sjælland. Det er ikke kun vores faciliteter og aktiviteter, der trækker op. Det er også den fantastiske beliggenhed. I finder nemlig utrolig mange spændende og sjove aktiviteter for både børn og voksne i kort køreafstand fra pladsen. Om I er til underholdning, kultur, historie eller sport – der er noget for jer alle. Besøg f.eks. Bonbon Land med børnene, få spænding for alle pengene i Camp Adventure, træd ind i fortiden hos Danmarks Borgcenter eller nyd en rolig eftermiddag på golfbanen.

Autocamperplads København nær storbyen

Drømmer I om en ferie i autocamper København? Vi er en af de absolut bedste autocamper pladser i nærheden af København. Der er kun ca. 1 times kørsel til hovedstaden. I har dermed mulighed for at bo tæt på København, men alligevel i naturrige omgivelser. Book jeres autocamperpladser København hos Feddet, og oplev storbyen i jeres ferie!

Se priser og book online her

Se 360 grader fotos fra Feddet

Se området, faciliteter, overnatningsmuligheder og de mange aktiviteter i vores populære virtuelle rundtur

Handelsbetingelser

Group

Betaling

Alle priser er oplyst i danske kroner inklusive moms og alle afgifter med mindre andet er oplyst og klart fremgår i den pågældende situation.
Der opkræves 1.000,00 DKK. senest 14 dage efter reservation. Dette beløb modregnes ved den endelige afregning. Restbeløbet forfalder 60 dage før ankomst, der fremsendes ikke en ny opkrævning, gæsten er selv ansvarlig for at få betalt rettidig ellers kan pladsen eller udlejningsenheden ikke garanteres. Betaling foregår ved at benytte et af de godkendte betalingskort/ kreditkort i online booking, herunder blandt andet Dankort, Visa, MasterCard og Diners. Der pålægges ikke gebyr på Dankort og Visa Kort. Dog pålægges gebyr på danske udstedte kreditkort af et mindre gebyr på 1,00 %. På udenlandske udstedte kreditkort pålægges et mindre gebyr på 2,00 %, gebyret trækkes automatisk ved handlen.

Booking

Booker du med mere end 2 mdr. til ankomst, betales 1. rate 14 dage efter reservation, restbeløb betales 2 mdr. før ankomst. Booker du med under 2 mdr. til ankomst, betales hele beløbet 14 dage efter reservation. Booker du med under 14 dage til ankomst, betales hele beløbet på reservationsdatoen.

Fortrydelsesret og refusion

Du har mulighed for at annullere din booking på følgende vilkår:
14 dages fortrydelsesret er gældende og det indbetalte beløb gives retur hvis der afbestilles op til 14 dage efter reservationsdatoen. Ved afbestilling 14 dage efter reservationsdatoen medfører ingen returnering.
Afbrydelse af allerede startet ophold medfører ingen refusion.
Ferie kan ikke videregives/sælges til 3. mand.

Udlejningsenheder
Alle udlejningsenheder er 100 % røgfrie. Ryges der alligevel, koster det et rengøringsgebyr på 2.000,00 DKK.

Nøgler

Mister du din nøgle til vores udlejningsenheder, udlejningscykler eller gokarts, opkræver vi et erstatningsgebyr på 750,00 DKK.

Tryghedspakke basis – 295,00 DKK

Med vores tryghedspakke giver vi dig mulighed for trygt at købe din ferie med mulighed for at ombooke dit ophold op til 30 dage før ankomst uden omkostninger. Opholdet skal blot ombookes til senere ophold inden for 6 måneder. Efter 6 måneder bortfalder ombookningsgarantien. Beløb, som er indbetalt, vil blive stående på din gæstekonto, og kan ikke refunderes. Beløbet kan kun anvendes til ferieophold. Denne afbestilling kan ikke bestilles til sæsonpakker eller selskabsarrangementer.

Tryghedspakke Luksus – 995,00 DKK.

Ønsker du fuld dækning af beløbet før ophold, samt under opholdet og ingen administrationsgebyr, anbefaler vi at du tegner vores luksus afbestillingsbeskyttelse. Ved brug af luksus afbestillingsbeskyttelsen fratrækkes beskyttelsens værdi og resten af det indbetalte beløb tilbagebetales til gæsten. Der kræves ingen dokumentation for afbestilling.
Afbestillingsbeskyttelsen skal tegnes ved bestilling eller senest ved betaling af 1. rate. Afbestillingsbeskyttelsen kan ikke efterfølgende annulleres. Denne afbestilling kan ikke bestilles til sæsonpakker eller selskabsarrangementer.

Afbestilling ved force majeure

Feddet Strand Resort kan aflyse eller afbryde enhver booking eller ophold på grund af force majeure, hvorved forstås; krig, optøjer, strejke, lockout, olie og benzinrationeringer, grænselukninger, epidemier, natur- og forureningskatastrofer eller lignende hændelser. Der tilkommer ikke kunden nogen former for godtgørelse, ombooking eller tilbagebetaling af det indbetalte beløb. Ved afbestilling fra kunde under force majeure tilkommer der ikke kunden nogen former for godtgørelse, ombooking eller tilbagebetaling af det indbetalte beløb.