Stevnsfortet

Koldkrigsmuseum

Oplev koldkrigsmuseum Stevnsfortet

Det er en historie, som I uden tvivl skal opleve. Stevnsfortet er et koldkrigsmuseum beliggende kun ca. 30 min. kørsel fra Feddet Strand Resort. Her får I historie, som I måske ikke engang kendte til! Faciliteterne, der danner ramme for dette museum, var nemlig en del af Danmarks og NATO’s forsvar under den kolde krig. Når I besøger det underjordiske fort, får I virkelig en fornemmelse af, hvad det ville sige at leve under den 40 år lange kolde krig. Altid klar til krig, døgnet rundt!

Adresse:

Stevnsfortet
Korsnæbsvej 60
4673 Rødvig

Afstand fra Feddet:

33 km
Stevnsfortet

Stevnsfortet byder på en særlig historie

Måske har I fået nok af badeland? Og legepladsen er ligeledes blevet velbesøgt hver dag. Det er blevet tid til nye rammer. Heldigvis er vores skønne campingplads beliggende tæt på utrolig mange spændende, historiske og kulturelle seværdigheder. Koldkrigsmuseum Stevnsfortet er én af dem.

Koldkrigsmuseet Stevnsfortet byder på mange oplevelser for hele familien. I kan komme på en guidet tur i det underjordiske fort – 18 meter under jorden og 1,7 km lange gange. Det er lige til at fare vild! Men heldigvis har I en af centerets dygtige og engagerede guider med jer. Turen varer 1,5 time og er uden tvivl en af de mest autentiske måder at opleve den kolde krig på.

På selve museet er der også meget historie at tage til sig. Der er hele tiden nye og spændende udstillinger og aktiviteter. Museet byder derfor på alt fra spændende viden om spionage og udstilling af militærkøretøjer til escape room og meget andet.

Lær alt om den kolde krig

På Koldkrigsmuseum Stevnsfortet kan I virkelig lære alt, hvad I vil vide om den kolde krig. Det er et sjovt og lærerigt sted for hele familien. Hvor I kan tilegne jer viden gennem sjove aktiviteter, ture og udstillinger. Rammerne er uden tvivl autentiske. Og én ting er sikkert, I går fra stedet med nogle uforglemmelige minder og utrolig meget rigere på viden om fortiden!

Besøg også Stevns klint, når i besøger Stevnsfortet. Læs mere her.

Andre udflugtsmuligheder

Book et ophold på Feddet her