Job på Feddet Strand Resort

Få nye udfordringer på Feddet Strand

Feddet Strand Resort er en af Danmarks største camping- og ferieparker, beliggende på Sydsjælland ved Faxe bugt. Vi er flere gange og senest i 2023 blevet kåret til “Superplatz” af ADAC og “Toperkende” af ANWB, hvilket betyder, at ferieparken er blandt Europas bedste campingpladser. Vi er en del af Strandegård Gods, som også driver økologisk landbrug og skovbrug. Campingpladsen ejes af Ivan Reedz-Thott og er under daglig ledelse af CEO Kasper Kristensen.

På Feddet Strand Resort søger vi medarbejdere der har følgende kvaliteter.

 • Servicemindet
 • Ansvarsbevidst
 • Engageret
 • Helhedsorienteret
 • Respekt for andre
 • Ærlig og åben

Besidder du disse kvaliteter og vil du være med til en sæson med spændende udfordringer og dejlige kolleger, så er du meget velkommen til at sende os en ansøgning.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 5672 5206 eller på info@feddet.dk

 

Kig indenfor på din nye arbejdsplads:

Åbningstider :

Vi søger specifikt til sæson 2023

Receptionister søges

Mangler du et job ved siden af studiet? Så se med her.

Vi søger nemlig receptionister over 18 år til vores reception til sæson 2023.

Feddet Strand Resort er en af Danmarks største camping- og ferieresorts, beliggende på Sydsjælland. Her sætter vi stor pris på hinanden, det sociale og de store oplevelser sammen – både på og udenfor arbejdet!

Til sæson 2023 søger vi servicemindede receptionister, som har lyst til et job fyldt med spændende udfordringer. Du kommer til at arbejde sammen med andre unge kollegaer. Hvis du er engageret, serviceminded og en stor teamplayer, så er det måske lige et job for dig.

Dine vagter vil være i Feddets reception, der også fungerer som en turistinformation.

Dine opgaver:

 • Besvare telefoniske samt skriftlige henvendelser fra gæster.
 • Ind- og udtjekning af gæster i receptionen.
 • Håndtere bookinger.
 • Vejlede vores gæster og hjælpe dem når behovet opstår.
 • Vejlede vores gæster og turister om lokalområdet og seværdigheder.
 • En masse andre opgaver og udfordringer, som opstår i løbet af en vagt. Ingen dage i receptionen er ens.

Dine kvalifikationer:

 • Du skal kunne kommunikere både skriftlig og mundtligt på dansk, engelsk og gerne tysk.
 • Du er engageret og værdsætter grundigt arbejde.
 • Du er venlig, smilende, serviceminded og pligtopfyldende.
 • Du sætter en ære i at yde god service overfor resortets gæster.
 • Du er en stor teamplayer.

Vi garanterer dig, at du som medarbejder hos os, får fyldt din personlige rygsæk med en masse redskaber og kompetencer, som er guld værd at have med dig både personligt, men også i dit fremtidige arbejdsliv.

Om stillingen:

Du kommer til at arbejde i weekender, på helligdage og i skolernes ferier. Timeantal aftales individuelt efter ønske. Du skal kunne arbejde i de fleste af ugerne 26-31.

Opstart: Februar eller marts til oplæring.

Hvis du syntes, at stillingen lyder som noget for dig, så skynd dig at send os en ansøgning med billede. Vi modtager meget gerne en videoansøgning fra dig, hvor du fortæller lidt om hvem du er.

Har du spørgsmål til stillingen eller har du fået lyst til at sende en ansøgning, så kan Rikke kontaktes på rka@feddet.dk

Vi glæder os meget til at modtage din ansøgning.

Engagerede køkkenassistenter over 18 år søges – Feddet Strand Resort

Vil du være med til en travl sæson hos Feddet Strand Resort med spændende udfordringer og dejlige kollegaer?

VI SØGER:

Feddet Strand Resort, 5-stjernet campingplads og ferieresort beliggende ved Faxe Bugt, søger en dygtig og passioneret køkken- eller caterassistent med kærlighed til god mad.

DRØMMER DU OM:

Drømmer du om at lave god, sund mad baseret på sæsonens råvarer til glade familier på ferie – og er du dygtig, ambitiøs og omgængelig, så er dette måske lige det job du leder efter.

VI TILBYDER:

Vi tilbyder en spændende og afvekslende hverdag, gode kolleger, et godt arbejdsmiljø og mulighed for videreudvikling.

DINE OPGAVER:

I samarbejde med køkkenchefen er du en af drivkræfterne i køkkenet, som sørger for at levere den gode madoplevelse, samt være medansvarlig for den daglige drift i køkkenet og udøve god værtskab overfor restaurantens gæster.

DINE KVALIFIKATIONER:

Du har tidligere arbejdet i køkken, og gerne fra restaurationsbranchen, men det er ikke et krav, at du er faglig udlært. Du er dygtig, har stor passion for mad og værdsætter gode og friske råvarer. Du er handlekraftig, ambitiøs og kreativ i dit arbejde og kan indgå i teamsamarbejde. Du er venlig, serviceminded og pligtopfyldende.

Du kan inspirere og oplære andre medarbejder både i køkkenet og i restauranten, men du skal samtidig også være modtagelig for nye metoder og måder at arbejde på. Du sætter en ære i at yde god service overfor restaurantens gæster. Du taler fejlfrit dansk og kan føre en samtale på engelsk og gerne tysk. Du har kørekort.

FAKTA OM STILLINGEN:

Stillingen er en 25 timers stilling med mulighed for flere timer og løn afregnes efter kvalifikationer. Der påregnes en gensidig prøvetid på 3 måneder. Du skal påregne “skæve” arbejdstider og lange arbejdsdage i campingpladsens sæson. Du vil til gengæld have mulighed for afspadsering uden for sæsonen.

OM VIRKSOMHEDEN:

Feddet Strand Resort er en af Europas bedste camping- og ferieresorts, beliggende på Sydsjælland. Campingpladsen er en del af Strandegård Gods, som også driver økologisk land- og skovbrug. Se mere www.feddetcamping.dk og www.strandegaard.dk

Ansøgningsfristen er til vi finder den rigtige person til jobbet. Ansøgning med billede skal sendes til mail: info@feddetcamping.dk, mærket køkken- eller caterassistent

Velkommen i butikken