Leadingplads med privat spa, badeværelse og køkkenfaciliteter

NYHED 2024

NYHED 2024: Leadingplads med privat spa og servicebygning

Campingplads med eget bad og toilet

Velkommen til Feddet Strand Resort, hvor vi tilbyder Danmarks største pladser til din egen campingvogn, telt eller autocamper, ledsaget af en privat servicebygning og spa. Vi er stolte af at skabe en unik oase for vores gæster, der søger det ekstraordinære.

Når du booker en Leadingplads hos os, er din komfort vores prioritet. Her er hvad du kan forvente:

 • Stor plads på ca. 400 m2: Rigelig plads til din enhed og dine behov.
 • Plads til maks. to enheder: Uanset om det er to campingvogne, autocampere eller telte, har du plads til det.
 • Plads til maks. 12 personer: Inviter familie og venner til en uforglemmelig oplevelse.
 • Privat loungeområde med eget spa og udendørs loungemøbler: Slap af og nyd luksusen af din egen private spa og udendørsområde.
 • Private servicefaciliteter: Eksklusiv adgang til faciliteterne lige ved din plads, som ikke deles med andre.
 • 16 ampere strøm med frit forbrug: Altid tilgængelig for dine behov.
 • Vand og afløb: Bekvemmelighed i højeste klasse.
 • Mulighed for tilslutning til TV-antenne: Nyd DRs kanaler, TV2, Tv3, 3+ samt Feddets infokanal.
 • Toilet og bad med dobbeltbruser i hotelkvalitet: Lad tandbørsten og toiletsagerne blive på badeværelset.
 • Egen vaskemaskine og tørretumbler: Kom hjem fra ferien med rent tøj
 • Eksklusivt privat køkken: Fuldt udstyret med ovn, kogeplade, opvaskemaskine, kaffemaskine og køleskab/fryseskab.
 • Udendørs rainshower: Oplev ren afslapning under åben himmel. Perfekt efter en tur på stranden.
 • Mulighed for tømning af kemisk udslag: Praktisk og problemfrit.
 • Fri adgang til pool og minigolf: Nyd den store indendørs pool eller tag en dyst på den store AdventureGolf bane.
 • Gratis velkomstgave: Vi har en flaske cava og nogle snacks klar til jer når i ankommer
 • Slutrengøring: I skal ikke tænke på slutrengøring når i afrejser. Den klarer vi!

Vores pladser er tilgængelige året rundt, så du kan nyde Feddets skønhed uanset sæson. Hos Feddet Strand Resort stræber vi efter at skabe uforglemmelige øjeblikke og give vores gæster en eksklusiv og behagelig oplevelse, hver gang de besøger os. Book din Leadingplads i dag og oplev luksus på et nyt niveau.

Se pladskortet længere nede på denne side.På Feddet Strand Resort kan hele familien se frem til en masse hyggelige og sjove ferieoplevelser. Foruden de mange aktiviteter og oplevelser på pladsen, har vi også Sjællands måske bedste badestrand! Stranden er meget børnevenlig og er flere gange nomineret som en af de bedste badestrande på Sjælland.

BEMÆRK: Modelbilleder. Rigtige billeder, hvor der også kan ses udemiljø, kommer så snart de står færdige i juli 2024.

1

Værd at vide

Har du reserveret, bedes du oplyse dit bookingnummer og pladsnummer når du tjekker ind i informationen.

Enheden er fri fra kl. 15.00.

Enheden skal forlades senest kl 11.00 på afrejsedagen.

I for- og efterår er der mulighed for afrejse senest kl. 16.00 såfremt der ikke er ankomst til enheden samme dag, spørg venligst i informationen.

Hunde er velkomne på campingpladsen. Hunde skal føres i snor og luftes i hundeskoven som ligger tæt på campingpladsen.

I hundeskoven må hunden løbe frit omkring, hvis den er venlig overfor andre hunde.

Bomkort

Ved ankomst har du fået kodet et bomkort, enten et chipkort fra Feddet eller et af dine egne kort eksempelvis dit sundhedskort eller betalingskort. Kortet fungerer som bomkort ved ind- og udkørsel samt som adgangskort til aktivitetshuset PlayZone, PlayZone og fitness, som alle er gratis aktiviteter. Kortet skal blot holdes op foran kortlæseren hvis det er et chipkort eller køres igennem kortlæseren, hvis kortet har magnetstribe. Du kan altid få flere kort tilknyttet dit ophold. Henvend dig i receptionen og medbring et betalingskort, sundhedskort eller andet med magnetstribe. Disse kort kan kodes, så de kan fungere som adgangskort.

Placering af vognen

Vogn og fortelt skal placeres med en brandafstand på 3 meter til næste vogn. Det samme gælder hvis du ligger i telt. Derfor skal alle holde 1,5 m til skel. Metalpladerne med pladsnumre på indikerer skellet. Vi opfordrer til at du vender dit fortelt mod syd, da der så opnås bedst mulig beliggenhed for alle.

El og vand

Elvarme i fortelte er IKKE tilladt. Alle Leadingenheder har samlet 16 amp til rådighed. Du skal bruge et CEE adapter (blåt EU stik) for at kunne tilkoble dit strømkabel. Har du ikke en adapter, kan du leje/købe hos os. Strømforbruget er inkluderet i dit ophold. Spildevand skal tømmes i udslagskummer for kemisk toilet. Vandposternes afløb må ikke bruges til bortskaffelse af spildevand.

Parkering

Parkering er muligt ved din plads, af hensyn til brandsikkerhed må der kun parkeres to biler pr. plads. Har du mere end to bil med, kan der gratis parkeres på parkeringspladsen, der løber parallelt med indkørsels vejen til Feddet, dit bomkort virker til bommen.

Dagsgæster

Får du dagsgæster, skal de blot betale for parkering. Dagsgæster kan parkere på parkeringspladsen langs indkørselsvejen. Der kan betales efter gældende takster. Dagsgæster er velkommen i tidsrummet 7.00 – 23.00.
Får du overnattende gæster eller familiemedlemmer, som ikke er booket med ind på din booking, skal du blot henvende dig i receptionen, så vil du blive opkrævet et beløb pr. person pr. nat.

Servicebygninger og faciliteter

Du råder over din egen servicebygning med bad, toilet, køkken og vaskemaskine.

Affald

Når du skal af med dit affald, skal du forbi vores miljøstation, som er placeret tæt på minigolfbanen. Miljøstationen har nr. 12 på pladskortet.

Ro og stilletid

Der skal være ro på resortet i tidsrummet 23.00 – 07.00. Overhold venligst dette og respektér naboer og andre gæster på pladsen. Musik, samtale ect., skal holdes inden for eget telt, campingvogn eller udlejningsenhed.

Adgang og bom

Bommene er åbne i tidsrummet 7.00 – 23.00. Hvis I ankommer til Feddet uden for dette tidsrum, henvises der til parkering på parkeringspladsen der er beliggende parallelt med indkørselsvej til Feddet, denne er åbne 24 timer i døgnet. Hvis der mod forventning er brug for at få bommen op i tidsrummet 23.00 – 7.00 bliver der opkrævet et gebyr på 350 DKK. Dette gælder dog ikke ved akutte situationer.

Åbningstider

Åbningstider samt aktiviteter kan ses i vores aktivitetskalender på feddet.dk samt på app.feddet.dk.

Øvrig information

Mister du nogle ejendele under dit ophold, kan du henvende dig i receptionen, hvor vi opbevarer glemte sager.

Ved akut brug for hjælp udenfor vores åbningstid kan vi kontaktes på 56725206.

Check ud

Ved afrejse skal alt skrald samles op og afleveres ved miljøstationen. Hvis hele din booking er betalt, kan du blot forlade resortet uden at checke ud i receptionen.

På afrejsedagen skal pladsen forlades senest kl. 11.00. Det er dog muligt at benytte faciliteterne efter kl. 11.00, meddel det i receptionen ved check ud. Biler kan gratis parkeres på parkeringspladsen på afrejsedagen.

Har du tilkøbt fri Pool & Spa samt minigolf, kan disse selvfølgelig også benyttes på afrejsedagen også efter kl. 11.00.

Du kan også vente med at tjekke ud indtil senest kl. 16.00. Dog kun hvis der ikke er andre der ankommer til enheden samme dag, spørg venligst i informationen. Dette gælder kun uden for skolernes ferie.
I skolernes sommerferie samt helligdage kan du, såfremt enheden er ledig, tilkøbe indtil kl.20.00 for kun halv pris af overnatningsprisen.

Priser og tillæg

VI BENYTTER VARIABLE PRISER

-nøjagtig som du kender det fra flybilletter, hoteller og andre rejser. Det betyder at du er sikret den bedste pris, hvis du booker tidligt, da prisen vil stige, når der kun er få enheder tilbage.

Derfor finder du altid den aktuelle dagspris i vores online booking, ved at udfylde datoerne i boksen lige herover. Det gør det let og overskueligt for dig, og du slipper samtidigt for at holde styr på sæsonperioder.

Priser på øvrige services og tilvalg findes længere nede på siden.

Alle vores tilbud bliver nu også vist direkte i vores onlinebooking, så du altid er sikker på at booke til den rigtige pris.

Øvrige priser

Kæledyr: DKK 35,- DKK pr. døgn
Reservationsgebyr pr. tlf./mail: DKK 125,-
Reservationsgebyr onlinebooking: DKK 0,-
Valg af specifik enhed: DKK 250,-

Udlejningspriser:

Dyne og pude: DKK 150,- pr. sæt
El-adaptor: DKK 25,- pr. nat
Elkabel: DKK 50,- pr. nat
Babyseng: DKK 25,- pr. nat
Babystol: DKK 25,- pr. nat

Billeder, video og placering

Leadingpladser

Group

På Feddet Strand Resort kan hele familien se frem til en masse hyggelige og sjove ferieoplevelser. Foruden de mange aktiviteter og oplevelser på pladsen, har vi også Sjællands måske bedste badestrand! Stranden er meget børnevenlig og er flere gange nomineret som en af de bedste badestrande på Sjælland.

Se priser og book online her

Se 360 grader fotos fra Feddet

Se området, faciliteter, overnatningsmuligheder og de mange aktiviteter i vores populære virtuelle rundtur

Handelsbetingelser

Group

Betaling

Alle priser er oplyst i danske kroner inklusive moms og alle afgifter med mindre andet er oplyst og klart fremgår i den pågældende situation.
Der opkræves 1.000,00 DKK. senest 14 dage efter reservation. Dette beløb modregnes ved den endelige afregning. Restbeløbet forfalder 60 dage før ankomst, der fremsendes ikke en ny opkrævning, gæsten er selv ansvarlig for at få betalt rettidig ellers kan pladsen eller udlejningsenheden ikke garanteres. Betaling foregår ved at benytte et af de godkendte betalingskort/ kreditkort i online booking, herunder blandt andet Dankort, Visa, MasterCard og Diners. Der pålægges ikke gebyr på Dankort og Visa Kort. Dog pålægges gebyr på danske udstedte kreditkort af et mindre gebyr på 1,00 %. På udenlandske udstedte kreditkort pålægges et mindre gebyr på 2,00 %, gebyret trækkes automatisk ved handlen.

Booking

Booker du med mere end 2 mdr. til ankomst, betales 1. rate 14 dage efter reservation, restbeløb betales 2 mdr. før ankomst. Booker du med under 2 mdr. til ankomst, betales hele beløbet 14 dage efter reservation. Booker du med under 14 dage til ankomst, betales hele beløbet på reservationsdatoen.

Fortrydelsesret og refusion

Du har mulighed for at annullere din booking på følgende vilkår:
14 dages fortrydelsesret er gældende og det indbetalte beløb gives retur hvis der afbestilles op til 14 dage efter reservationsdatoen. Ved afbestilling 14 dage efter reservationsdatoen medfører ingen returnering.
Afbrydelse af allerede startet ophold medfører ingen refusion.
Ferie kan ikke videregives/sælges til 3. mand.

Udlejningsenheder
Alle udlejningsenheder er 100 % røgfrie. Ryges der alligevel, koster det et rengøringsgebyr på 2.000,00 DKK.

Nøgler

Mister du din nøgle til vores udlejningsenheder, udlejningscykler eller gokarts, opkræver vi et erstatningsgebyr på 750,00 DKK.

Tryghedspakke basis – 295,00 DKK

Med vores tryghedspakke giver vi dig mulighed for trygt at købe din ferie med mulighed for at ombooke dit ophold op til 30 dage før ankomst uden omkostninger. Opholdet skal blot ombookes til senere ophold inden for 6 måneder. Efter 6 måneder bortfalder ombookningsgarantien. Beløb, som er indbetalt, vil blive stående på din gæstekonto, og kan ikke refunderes. Beløbet kan kun anvendes til ferieophold. Denne afbestilling kan ikke bestilles til sæsonpakker eller selskabsarrangementer.

Tryghedspakke Luksus – 995,00 DKK.

Ønsker du fuld dækning af beløbet før ophold, samt under opholdet og ingen administrationsgebyr, anbefaler vi at du tegner vores luksus afbestillingsbeskyttelse. Ved brug af luksus afbestillingsbeskyttelsen fratrækkes beskyttelsens værdi og resten af det indbetalte beløb tilbagebetales til gæsten. Der kræves ingen dokumentation for afbestilling.
Afbestillingsbeskyttelsen skal tegnes ved bestilling eller senest ved betaling af 1. rate. Afbestillingsbeskyttelsen kan ikke efterfølgende annulleres. Denne afbestilling kan ikke bestilles til sæsonpakker eller selskabsarrangementer.

Afbestilling ved force majeure

Feddet Strand Resort kan aflyse eller afbryde enhver booking eller ophold på grund af force majeure, hvorved forstås; krig, optøjer, strejke, lockout, olie og benzinrationeringer, grænselukninger, epidemier, natur- og forureningskatastrofer eller lignende hændelser. Der tilkommer ikke kunden nogen former for godtgørelse, ombooking eller tilbagebetaling af det indbetalte beløb. Ved afbestilling fra kunde under force majeure tilkommer der ikke kunden nogen former for godtgørelse, ombooking eller tilbagebetaling af det indbetalte beløb.