Vinterferie i Danmark

Spar 20% i vinterferien og få fri Pool & Spa samt minigolf med oven i.

Se priser og book online her

Vinterferie på Sjælland

Vinterferien er et dejligt pusterum midt i en ofte travl hverdag – og mange familier skriver vinterferie uge 7 eller 8 i kalenderen. Er I ved at planlægge vinterferie? Så husk at skrive Feddet Strand i kalenderen, og tag familien med på alletiders ferie med masser af aktiviteter i vinterferien.

Hvad man lave på Feddet om vinteren?

Her er et par eksempler:

 • Nyde Feddet’s enestående natur og gå en tur på stranden eller rundt på halvøen, hvor I kan besøge bl.a. fugletårnet.
 • Lad børnene lege i vores indendørs legeland Fun&Play eller på en af vores mange legepladser, junglesti eller netbane.
 • Besøge vores indendørs pool.
 • Forkæle hele familien med en lækker middag i Restaurant Feddet
 • Tage et slag minigolf på vores store AdventureGolf bane.
 • Snuppe en dyst i padeltennis i den nye arena.
 • Deltage i en af de mange aktiviteter fra aktivitetsprogrammet
 • Træne i fitnesslokalet, mens børnene hygger sig i GameHouse.

Vinterferietilbud på Feddet

Spar 20% + gratis adgang til Pool & Spa samt minigolf

Her er både tilbud til jer, som kommer i egen campingvogn eller autocamper og tilbud til jer, som ønsker at bo i feriehytte eller  mobilehome.Tilbuddet er gyldigt i uge 7 og 8. 

De aktuelle priser kan ses i vores onlinebooking her. Brug rabatkoden: VINTER2024 for at få rabatten. Koden indtastes i sidste trin i bookingen efter du har indtastet navn og adresse.

Bemærk: Begrænset antal pladser.

Vi har indført dynamiske priser, som ændrer sig efter efterspørgslen. Hvis du vil have opholdet til den laveste pris, anbefaler vi du bestiller så tidligt som muligt.

Hvide bølger

VINTER-
FERIE-
TILBUD

SPAR 20%
+
fri Pool & Spa samt Minigolf

Brug rabatkoden: VINTER2024

Betingelser for tilbuddet:

 • Gælder når du booker i uge 7 og 8.
 • Gælder ved minimum 3 sammenhængende nætter
 • Gælder for ophold i egen vogn eller autocamper
 • Gælder for ophold i hytter og mobilehomes.
 • Der gives ikke rabat på slutrengøring i udlejningsenheder samt forbrug af strøm
 • Der gives ikke rabat på yderligere services som f.eks linnedpakker, restaurant, BonBon-Land billetter mv.
Brug rabatkoden: VINTER2024 for at få rabatten. Koden indtastes i sidste trin i bookingen efter du har indtastet navn og adresse.

Få en oplevelsesrig vinterferie i Danmark

Brrrr… It’s cold outside…

Den danske vinter byder ofte på kulde og sne. Men en vinterferie i Danmark kan også være rig på samvær, hygge, wellness, sjove aktiviteter og uforglemmelige oplevelser. Hos Feddet Strand Resort kan I nemlig booke et vinterferietilbud inkl. fri pool og minigolf på Sjælland i luksushytte, feriehus eller i egen campingvogn. Alle vores pakker inkluderer adgang til vores store indendørs pool/vandland.

Du kan også finde vores mange andre bud på billige familieferier her

Book en billig vinterferie i Danmark

For mange betyder vinterferie en dyr skiferie sydpå. Men et mindst lige så hyggeligt, og langt billigere alternativ, er en vinterferie i Danmark for hele familien. Her er ingen løjper og skibakker, men så er der til gengæld en hel masse andre sjove aktiviteter. Vores ferieområde på Feddet har nemlig alt, hvad hjertet begærer. De voksne kan nyde ro, afslapning og naturskønne omgivelser. Mens børnene (og de barnlige sjæle) kan begive sig ud i sjove og tidsfordrivende aktiviteter både indendørs og udendørs.

Hos Feddet Strand Resort får I en oplevelsesrig vinterferie med uforglemmelige øjeblikke – dét garanterer vi!

Vinterferieaktiviteter på Feddet Strand Resort

Når I tager på et vinterferieophold på Feddet Strand Resort, kan I finde et væld af spændende oplevelser og aktiviteter for hele familien. Der er noget for alle aldre og for ethvert tempo.

Som børnefamilier kan I boltre jer i omgivelser som vores indendørs pool/badeland, indendørs legeland og gamehouse. Der er også rig mulighed for at tage på hyggelige gåture med børnene på stranden eller i skoven. Skal der fart over feltet? Så kan I prøve en tur på mountainbike gennem Feddets skønne natur. Om aftenen er der helt sikkert lagt op til familiehygge i jeres luksushytte eller feriehus. Og hvem ved? Måske er børnene så trætte, at I også kan få lidt kvalitetstid som forældre.

Hvis I er vant til at campere om sommeren, hvorfor så ikke også gøre det i vinterferien? Som campister er der også mange muligheder hos Feddet Strand Resort. I har adgang til samme gratis aktiviteter som gæsterne i feriehuse, og I har også adgang til baderum.

Vil I lidt længere hen på året, så har vi også vores unikke Store Bededagsferie ophold, samt lækre og billige ophold i Kristi himmelfartsferien.

Livet som pensionist giver anledning til at tage på oplevelsesrige ture i det danske land. Og hvorfor ikke også gøre det i vinterferien? I kan få en afslappende ferie hos Feddet Strand Resort i en luksushytte, der rummer alt, hvad I behøver. Dagene kan bruges i naturen, på stranden eller i vores lækre badefaciliteter. Og mon ikke aftenen byder på lidt god rødvin i godt selskab?

Se 360 grader fotos fra Feddet

Se området, faciliteter, overnatningsmuligheder og de mange aktiviteter i vores populære virtuelle rundtur

Hvad kan I lave på Feddet?

Pool & Spa

Ingen ferie uden pool og indendørs vandland. Når I vælger Feddet Strand Resort, får i en børnevenlig campingplads med vandland i topklasse. Vi har et skønt indendørs vandland med sjove aktiviteter for børn og voksne. Børnepool, fontæner, springvand, legeredskaber og meget mere. Opvarmet og udendørs spabad samt panoramasauna. Der er lagt op til mange hyggelige og sjove timer for hele familien.

Indendørs aktivitetshus

I det store indendørs aktivitetshus Fun & Play, venter der et sandt paradis for børn.

Her kan ungerne boltre sig med:

 • Stort klatre- og boldland
 • Air hockey
 • Pool
 • Playstations med børnevenlige spil
 • Playstations med moderne spil for unge og voksne
 • Børneaktiviteteter

I aktivitetshuset Fun & Play kommer børnene ikke til at kede sig, der er nemlig plads til masser af leg for alle aldre, mens tiden flyver afsted.

AdventureGolf

Minigolf på vores AdventureGolf bane er en utrolig populær familieaktivitet på Feddet Strand Resort. De 12 baner er sjove, udfordrende udformet og beklædt med kunstgræs, som er med til at give spillet en ”rigtig golffornemmelse”. Der er også en lille ”putting green” til at øve sig på inden spillet går i gang. Her får I rig mulighed for at dyste om opvasken eller hvem der går op med skrald på ferien.

Legepladser og Netland

Børnene kommer helt sikkert ikke til kede sig på Feddet Strand Resort. Her er legepladser i alle størrelser inde og ude – hoppepuder – gynger – Netland, junglebane samt meget mere.

Rundt om i ferieparken finder du legepladser for alle aldre. Vi har hele 10 forskellige at vælge imellem.

Prøv f.eks. den store legeplads med flere hoppepuder, gynger, vippedyr samt meget mere. Her finder du også vores meget populære fodboldbane, hvor der tit spilles bold uanset om man er lille eller stor.

Er du til fart, har du mulighed for at leje en af vores mange populære gokarts. Her er alt fra 1 til 6 personers gokarts.

Oplev Feddets natur & strand

Elsker I at være ude i naturen? Eller trænger I bare til at komme væk fra en travl hverdag og fra bylivet? Når I tager på ferie på Feddet, kan I virkelig få den allerbedste naturferie.

Vores eget danske land byder nemlig på meget utrolig flot natur, som man ikke lige ser til hverdag. Feddet Strand Resort er beliggende i helt idylliske omgivelser på Feddet i Faxe bugt, hvilket er et af de smukkeste steder på Sjælland.

Området rummer både masser af strand, og skov med historiske pejlemærker, muligheder for smuk udsigt, fantastisk natur og rigt dyreliv.

Nyd en god middag

Når I besøger Feddet Strand Resort skal I også kunne spise godt til en fair pris. Derfor har vi midt på pladsen en fantastisk restaurant med lækre retter.

Restaurant Feddet er stedet, hvor alle er velkomne, du kan sætte dig ned, slappe af, nyde livet og blive serviceret med et smil.

Vi har også mange andre gode spisemuligheder på Feddet. Er du til en hyggelig middag i campingvognen, teltet, hytten eller feriehuset, så har vi lækker take away mad i høj kvalitet. Prøv f.eks. en omgang pizza fra PizzaBaren eller nogle lækre burgere fra BurgerBaren.

Overnatningsmuligheder i vinterferien på Feddet

Du kan overnatte på Feddet på mange måder. Se her hvilke muligheder der er.

Hytter & Mobilehomes

Tag på udflugt i vinterferien

Tæt på Feddet finder du ligeledes nogle af Danmarks bedste og mest populære seværdigheder, turistattraktioner og familieoplevelser.

Oplev historie og kultur, musik, forlystelsesparker, zoologiske haver og meget, meget mere. Attraktionerne findes i alle udstrækninger, så der er noget til alle aldersgrupper.

De mange seværdigheder, attraktioner og oplevelser findes inden for 10-100 km.

Vi gør opmærksom på at nogle af disse udflugter kan være lukket i vinterferien.

Skal du med i klubben?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at modtage vores gode tilbud og nyheder. Det er selvfølgelig gratis.