Gavnø Slot

Gavnø Slot er en oplevelse for både børn og voksne

Slottet på Gavnø er meget mere end bare et slot. Indendørs kan I tage på en rejse tilbage i tiden og opleve slottets unikke interiør samt æstetiske udstillinger med smukke malerier. Udendørs kan I gå på opdagelse i den store slotspark. Her finder I mange aktiviteter for både børn og voksne – piratland, go fly zipline, sommerfuglehus og generelt nogle helt fantastiske naturomgivelser.

Det er den perfekte dagsudflugt for både parret og børnefamilien. Når I har travet parken rundt eller prøvet aktiviteter, kan I nyde et velfortjent hvil i slottets café. Lige meget hvornår I kommer på året, kan I opleve en hel masse. Året rundt byder Gavnø slot og park på events som ølsmagning, bilshow, Danmarks største tulipanfestival og meget mere. Gavnø slot er beliggende kun 35 km fra Feddet Strand Resort.

Adresse:

Gavnø Slot
Gavnø 2
4700 Næstved

Afstand fra Feddet:

33 km
Klatrepark ved Gavnø Slot

Gåtur i slotsparken omkring Gavnø slot

Nogle gange er det hyggeligste, der findes, at gå rundt sammen og nyde naturen. Det får I rig mulighed for i slotsparken omkring Gavnø slot. Rosenhaven er en romantisk og super flot oplevelse. I kan også sætte sanserne i gang i vores store sansehave, hvor I kan dufte, smage, føle og selvfølgelig se en utrolig masse flotte blomster og planter.

Prøv Gavnø Go Fly for hele familien

Gavnø fly er en af slottes udendørs aktiviteter. Her kan både børn og voksne opleve naturen på en helt ny måde. Det foregår nemlig med zipline, klatring og gåture på hængebroer oppe mellem træernes stammer. Her får I uden tvivl prøvet jeres evner af! Aktivitetsbanen er inddelt i 7 forskellige kategorier afhængig af højde og sværhedsgrad.

Andre udflugtsmuligheder

Book et ophold på Feddet her