Rønnebæksholm Gods

Rønnebæksholm byder på lidt af hvert!

Kunstværksted. Børneværksted. Naturlegeplads. Café og bogbutik. Rundvisninger. Sommerkoncerter. Vandreture. Rønnebæksholm byder på lidt af hvert. Herregården i de naturskønne omgivelser er derfor et oplagt sted at besøge, når I vil opleve ny kunst, nyde naturen eller blot tilbringe en hyggelig dag sammen. Der er kun 30 min. kørsel fra Feddet Strand Resort til Rønnebæksholm. Stedet er derfor velbesøgt af mange af vores gæster. Her kan I få oplevelser for enhver smag – om I er til kunst, natur eller bare en hyggelig dag med familien!

Adresse:

Rønnebæksholm Slot
Rønnebæksholm 1
4700 Næstved

Afstand fra Feddet:

26 km
Rønnebæksholm Kunstmuseum

Oplev Rønnebæksholm kulturcenter

Herregård, men også kulturcenter. Det er, hvad Rønnebæksholm er. Stedet byder nemlig ikke bare på flotte bygninger og omgivelser, men også et væld af aktiviteter. For hele familien vel og mærke.

Tegner jeres børn på niveau med Picasso? Eller måske bare rigtigt godt, hvis I skal sige det selv? Så får de helt sikkert mange sjove timer på det hyggelige børneværksted på Rønnebæksholm. Om sommeren indbyder stedet også til udendørs oplevelser på den sjove naturlegeplads.

Herregårdshaven lægger også op til mange hyggelige timer. Her kan I nyde gode gåture, spise en lækker madpakke eller gå på opdagelse i parkens køkkenhave, se på flotte blomster eller bare dase på græsset.

Når I har fået oplevelser for alle pengene, kan I slappe af og nyde en forfriskning i caféen. Måske et smut i Bogbutikken? Her kan I købe spændende læsning om stedets historie og dets aktuelle kunstudstillinger.

Altid unikke kunstudstillinger 

Er I selv kunstelskere? Så er det oplagt at tage på et af stedets sommeromvisninger. Her får I nemlig rig indblik i kunsten på herregården – både de aktuelle indendørs udstillinger såvel som den spændende kunst i den omkringliggende park. Der er altid helt unikke oplevelser at hente hos Rønnebæksholm! En oplagt attraktion for kunstelskeren såvel som naturelskeren.

Bo på Feddet med kort afstand til Rønnebæksholm

Kunst, kultur og natur? Det lyder jo som den perfekte kombination. Men det er nu også rart at kunne vende tilbage til den luksuriøse campingplads eller den det skønne feriehus. Vi står altid klar til at forkæle jer med badeland, wellness, god mad, fitness og strandture efter en lang dag med kunst, natur og kreative udfoldelser på Rønnebæksholm.

Camping på Feddet er det perfekte feriested for hele familien! Vi er beliggende tæt på mange attraktioner, som f.eks. Rønnebæksholm – kun 30 min kørsel væk. Book jeres oplevelsesrige ferie hos Feddet Strand Resort i dag!

Se mere om overnatningsmuligheder her.

Book et ophold på Feddet her

Indendørs vandland

Kæmpe indendørs vandland med både udendørs jacuzzi og finsk sauna.

Børnevenlig sandstrand

Direkte adgang til børnevenlig hvid sandstrand med vandaktiviteter.

Enestående natur

Storslået naturområde, der er klar til at blive udforsket.

Aktiviteter

Masser af børnevenlige og sjove aktiviteter for hele familien.

Tæt på København

Kun 50 minutters kørsel i bil fra København.

Ladestandere til elbiler

Vi har ladestandere til elbiler, så du kan fylde elbilen med grøn energi