Tycho Brahe Planetarium

Lærerige oplevelser for hele familien

Planetarium i København

Skal ferien være spækket med oplevelser? Skal det også være af den lærerige slags? Så er et besøg på Tycho Brahe Planetariet i København helt klar oplagt som dagstur. Her kan I nyde dagen sammen og få indblik i nogle af naturens mest fascinerende fænomener som det magiske nordlys, stjernetåger, sorte huller og meget mere. Det er et planetarium for hele familien, og I kan sagtens bruge en hel dag der – i forsøg på at opklare nogle af universets største gåder.

Overnatter I på Feddet Strand Resort er det nemt at komme til planetariet. Der er kun ca. 1 times kørsel til København, hvor denne spændende attraktion er beliggende.

Adresse:

Tycho Brahe Planetarium
Gl. Kongevej 10
1610 København V

Afstand fra Feddet:

90 km
Tycho Brahe Planetarium

Tag med på rejse i vores solsystem

På planetariet kan I tage med på en rejse i solsystemet. Opdag lærerige og sjove udstillinger om alt fra månesten og The Big Bang til rummissioner, Tycho Brahes opdagelser og jernmeteoritter fra Grønland. Der er rigtig meget at lære og opdage. I får uden tvivl en sjov dag, hvorfra I kan gå hjem med helt ny viden. Få f.eks. svar på, hvor mange måner der findes i vores solsystem.

I kan også prøve lærerige og sjove aktiviteter. Se film i den fantastiske kuppelsal og lær mere om nordlyset. Eller oplev science shows, hvor det usynlige gøres synligt. Kuppelsalen byder på oplevelser og spændende fortællinger for både børn og voksne i alle aldre. For jer der allerede har en interesse for rummet, men lige såvel for jer, der ønsker at lære mere om det.

I kan se hele programmet for kuppelsalen på Planetariets hjemmeside og planlægge jeres besøg efter de mest spændende oplevelser.

Andre udflugtsmuligheder

Book et ophold på Feddet her