Tycho Brahe Planetarium

Lærerige oplevelser for hele familien

Planetarium i København

Skal ferien være spækket med oplevelser? Skal det også være af den lærerige slags? Så er et besøg på Tycho Brahe Planetariet i København helt klar oplagt som dagstur. Her kan I nyde dagen sammen og få indblik i nogle af naturens mest fascinerende fænomener som det magiske nordlys, stjernetåger, sorte huller og meget mere. Det er et planetarium for hele familien, og I kan sagtens bruge en hel dag der – i forsøg på at opklare nogle af universets største gåder.

Overnatter I på Feddet Strand Resort er det nemt at komme til planetariet. Der er kun ca. 1 times kørsel til København, hvor denne spændende attraktion er beliggende.

Adresse:

Tycho Brahe Planetarium
Gl. Kongevej 10
1610 København V

Afstand fra Feddet:

90 km
Tycho Brahe Planetarium

Tag med på rejse i vores solsystem

På planetariet kan I tage med på en rejse i solsystemet. Opdag lærerige og sjove udstillinger om alt fra månesten og The Big Bang til rummissioner, Tycho Brahes opdagelser og jernmeteoritter fra Grønland. Der er rigtig meget at lære og opdage. I får uden tvivl en sjov dag, hvorfra I kan gå hjem med helt ny viden. Få f.eks. svar på, hvor mange måner der findes i vores solsystem.

I kan også prøve lærerige og sjove aktiviteter. Se film i den fantastiske kuppelsal og lær mere om nordlyset. Eller oplev science shows, hvor det usynlige gøres synligt. Kuppelsalen byder på oplevelser og spændende fortællinger for både børn og voksne i alle aldre. For jer der allerede har en interesse for rummet, men lige såvel for jer, der ønsker at lære mere om det.

I kan se hele programmet for kuppelsalen på Planetariets hjemmeside og planlægge jeres besøg efter de mest spændende oplevelser.

Besøg Tycho Brahe Planetarium og overnat på Feddet

Vil I opleve det spændende planetarium København? Men samtidig også nyde en weekend eller ferie med natur, strand, aktiviteter og hyggeligt samvær? Så skal I booke jeres overnatninger på Feddet Strand Resort. Her kan I sove i campingvogn, en af vores skønne hytter eller et lækkert feriehus.

I får det bedste af begge verdener på vores 5-stjernede campingplads. I får lækker strand og adgang til badeland, wellness, legeland og mange andre aktiviteter.  Samtidig er I også tæt på hovedstaden og dens mange spændende seværdigheder som Tycho Brahe Planetariet.

Book ferien eller weekendturen allerede i dag, og se frem til en uge fuld af aktiviteter, på vores luksuriøse campingplads, såvel som spændende, sjove og lærerige dagsture til nogle af Danmarks bedste attraktioner.

Se mere om overnatningsmuligheder her.

Book et ophold på Feddet her

Indendørs vandland

Kæmpe indendørs vandland med både udendørs jacuzzi og finsk sauna.

Børnevenlig sandstrand

Direkte adgang til børnevenlig hvid sandstrand med vandaktiviteter.

Enestående natur

Storslået naturområde, der er klar til at blive udforsket.

Aktiviteter

Masser af børnevenlige og sjove aktiviteter for hele familien.

Tæt på København

Kun 50 minutters kørsel i bil fra København.

Ladestandere til elbiler

Vi har ladestandere til elbiler, så du kan fylde elbilen med grøn energi