Arkiver: Tilbud

Luksus Weekendtilbud i Strandhytte

Tag på weekendtur til Feddet og nyd vores familievenlige Strandhytte til en helt forrygende pris. Med vores weekendtilbud fra fredag til søndag, har vi banket prisen helt i bund, så det kun koster kr. 1.995,- inkl. op til 5 personer, fri Pool&Spa, AdventureGolf, strømforbrug og slutrengøring

Premium Ferievilla med biopejs

Miniferie i Premium Ferievilla

En Premium Ferievilla er et hyggeligt ferielejlighed med plads op til 8 personer og med direkte adgang til stor terrasse med egen udendørs spa samt en stor have. Ligger tæt på alle resortets faciliteter som f.eks. indendørs pool, legeland, legepladser mv.

Premium Weekendtilbud i hytte eller mobilehome

Tag på weekendtur til Feddet og nyd vores bedste hytter og mobilehomes til en helt forrygende pris. Med vores weekendtilbud fra fredag til søndag, har vi banket prisen helt i bund, så det kun koster kr. 2.995,- inkl. op til 5 personer, fri Pool&Spa, AdventureGolf, strømforbrug og slutrengøring

Indendørs pool med børnebassin

Fri Pool & Spa samt AdventureGolf

Fri Pool & Spa samt AdventureGolf Se priser og book online her Et must for vandhunde og minigolfere Elsker din familie masser af aktiviteter, anbefaler vi jer at tilkøbe vores fri Pool & Spa samt AdventureGolf pakke  til jeres ophold. Så slipper I for klippekortet og får ubegrænset adgang til: Indendørs pool/vandland Adventure Golf Og selvfølgelig …

Fri Pool & Spa samt AdventureGolf Læs mere »

Børn der løber i vandet

Sommerferie

Sommerferie i Danmark Hold sommerferie på en af Europas bedste ferieresorts Se priser og book online her Sommerferie for børn – og voksne Som altid bugner Feddet Strand af aktiviteter i sommerferien. Hold sommerferie i Danmark i eget feriehus, hytte eller campingvogn/telt eller autocamper, og nyd tiden med familien i skønne naturomgivelser og luksuriøse faciliteter …

Sommerferie Læs mere »

Par der kysser i vandkanten

Weekendophold for to

Tag på en romantisk getaway for to, midt i noget af Sjællands skønneste natur. Vi har faciliteter, hytter og aktiviteter i absolut topklasse, og er klar til at tage imod jer til et dejligt afbræk i hverdagen.

Seniorcamping +55 på Feddet

Voksenferie camping 55+

Tag på en uforglemmelig miniferie, midt i noget af Sjællands skønneste natur. Vi har faciliteter, hytter og aktiviteter i absolut topklasse, og er klar til at tage imod jer til et dejligt afbræk i hverdagen.

Fantastisk feriehus med vildmarksbad

Miniferie i Strandhuset Amalie

Strandhuset Caroline er et hyggeligt feriehus med plads op til 8 personer og med direkte adgang til privat strand. Med plads til hele 8 personer er huset perfekt til en stor familie, eller to familier der tager afsted sammen.

Stor træterrasse med solvogn

Miniferie i Strandhuset Caroline

Strandhuset Caroline er et hyggeligt feriehus med plads op til 8 personer og med direkte adgang til privat strand. Med plads til hele 8 personer er huset perfekt til en stor familie, eller to familier der tager afsted sammen.

Sommerhus med havudsigt

Miniferie i Strandhuset Paradiso

Strandhuset Paradiso er et hyggeligt feriehus med plads op til 6 personer og med direkte adgang til privat strand. Nyd mange aftenstunder på den skønne terrasse med direkte udsigt til vandet.