Ferietilbud på Feddet Strand Resort

Leder du efter et godt ferietilbud på et camping- eller hytteophold på Sjælland ved Østersøen? Du finder det her.

Tag på billig ferie i Danmark

-og spar både penge og CO2

Drømmer I om en weekendtur med wellness og sjove oplevelser? En sommerferie fyldt med aktiviteter i de skønneste og luksuriøse omgivelser? Eller et luksuriøst nytårsophold? Hos Feddet Strand Resort får I et væld af gode tilbud med mulighed for at komme væk fra hverdagen og nyde afslapning, hygge, natur, romantik eller en aktiv ferie med mange oplevelser.

Vi tilbyder bl.a. også gode rabatter i helligdagene så I bl.a kan nye jeres påskeferie, St. Bededagsferie, Kr. Himmelfartsferie og Pinseferie på Feddet Strand Resort. Endda inkl. fri adgang til Pool & Spa samt AdventureGolf.

Se de mange gode tilbud herunder.

Aktuelle tilbud lige nu

SPAR 15 %

+ fri aktivitetspakke

Gyldig i uge 26, ved minimum 3 sammenhængenede overnatninger
På Feddet Strand Resort afholder vi tumlingeuge i uge 26. Det betyder en lang række aktiviteter målrettet til børn i alderen 0-5 år samt deres forældre. Du kan bl.a. opleve koncerter, foredrag, børnebio, kreaværksted og meget mere. Se mere her.
Gælder både ved camping i egen vogn, telt, autocamper, hytter, mobilehomes og udlejningstelte

FRA KR. 4.495,-,-

2 pers. i 2 nætter

Gælder udvalgte perioder på bronzepladser
Tag på en romantisk getaway for to, midt i noget af Sjællands skønneste natur. Vi har faciliteter, hytter og aktiviteter i absolut topklasse, og er klar til at tage imod jer til et dejligt afbræk i hverdagen.
Inkl. middag i restauranten

FRA KR. 650,-

2 pers. i 3 nætter

Gælder udvalgte perioder på bronzepladser
Tag på en uforglemmelig miniferie, midt i noget af Sjællands skønneste natur. Vi har faciliteter, hytter og aktiviteter i absolut topklasse, og er klar til at tage imod jer til et dejligt afbræk i hverdagen.
Mulighed for tilkøb af børnebørn

FRA KR. 2.195,-

ekskl. slutrengøring og strøm

Inkl. 2 voksne og 2 børn samt fri adgang til Pool & Spa + AdventureGolf
Tag på en uforglemmelig miniferie, midt i noget af Sjællands skønneste natur. Vi har faciliteter, hytter og aktiviteter i absolut topklasse, og er klar til at tage imod jer til et dejligt afbræk i hverdagen.
Ekstra personer kan tilkøbes.

SPAR 20%

+ fri Pool & Spa samt AdventureGolf

Gælder ved minimum 3 sammenhængende overnatninger i uge 7-8
En vinterferie i Danmark er rig på samvær, hygge, wellness, sjove aktiviteter og uforglemmelige oplevelser. Hos Feddet Strand Resort kan I nemlig booke et vinterferietilbud på Sjælland i luksushytte, feriehus eller i egen campingvogn. Vores vinterferietilbud inkluderer også adgang til vores store indendørs pool/vandland samt AdventureGolf.
Gælder ved camping i egen vogn, autocamper, hytte, mobilehome eller feriehus.

SPAR 20%

+ fri Pool & Spa samt AdventureGolf

Gælder ved minimum 3 sammenhængende overnatninger i perioden fra d. 23/12 2022 - 1/1 2023
Gør julen og nytåret til noget helt særligt – tag familien med på en skøn jule- eller nytårsferie i Danmark, hvor de gode oplevelser er i højsædet. Læn jer tilbage og nyd jule- eller nytårsaften i skønne børnevenlige og familievenlige omgivelser.
Gælder ved camping i egen vogn, autocamper, hytte, mobilehome eller feriehus.

SPAR 20%

+ fri Pool & Spa samt AdventureGolf

Gælder ved minimum 3 sammenhængende overnatninger i perioden fra d. 14/10 - 23/10 2022
Nyd en fantastisk ferie i efterårsferien med hele familien. Skolernes efterårsferie i uge 42 er oplagt til at tage familien med på ferie. På Feddet Strand er nemlig masser af aktiviteter i efterårsferien. Kom til “uhyggelig” Feddet og få en uforglemmelig og sjov efterårsferie på en af Danmarks mest hyggelige og familievenlige camping- og ferieresorts.
Gælder ved camping i egen vogn, autocamper, telt, hytte, mobilehome eller feriehus.

KUN KR. 3.295,-

for 4 nætter

Gyldig i:
Uge 27: Mandag d. 4. – 8. juli
Uge 28: Mandag d. 11. – 15. juli
Uge 30: Mandag d. 25. – 29. juli
Uge 31: Mandag d. 1. – 5. august
På Feddet Strand Resort afholder vi igen vores succesfulde singlecamping i til sommer. Vi sætter rammerne, men I bestemmer hvad jeres ferie skal bruges til. Kun 3.295,- for 4 overnatninger inklusiv en række aktiviteter, billetter til BonBon-Land samt en middag i restauranten.
Gælder 1 voksen + barn (0-11 år) samt plads til campingvogn/telt og med strømforbrug. Ekstra personer og dage kan tilkøbes.

SPAR 20%

+ fri Pool & Spa samt AdventureGolf

Gælder ved booking af ophold i perioden fra fredag d. 3. juni - mandag d. 6. juni 2022
Arranger en pinseferie med familien og gør pinsen uforglemmelig. På Feddet Strand falder tiden hen og I kan nemt glemme hverdagen, og bare være sammen om at fejre pinsen og skabe skønner minder. Alle vores aktiviteter er åbne, lige som vores spisesteder er klar til at tage imod jeres bestillinger.
Gælder ved camping i egen vogn, autocamper, telt, hytte, mobilehome eller feriehus.

SPAR 20%

+ fri Pool & Spa samt AdventureGolf

Gælder ved minimum 3 sammenhængende overnatninger i perioden fra d. 25/5 - 29/5 2022
Overrask familien med en skøn Kristi himmelfartsferie med masser af tid til hinanden og oplevelser ud over det sædvanlige. Kom ud i naturen i luksuriøse rammer, og nyd godt af de mange aktiviteter.
Gælder ved camping i egen vogn, autocamper, telt, hytte, mobilehome eller feriehus.

Book en billig sommerferie

Hvor skal årets sommerferie foregå? Ferie i Danmark er faktisk undervurderet af mange danskere, mens tyskere og nordmænd valfarter hertil for at opleve den danske natur og vores flotte strande.

Drømmer I også om at opleve alt, hvad det danske land kan byde på? Så er Feddet Strand Resort et godt sted at starte. Her får I faktisk hele pakken. Naturskønne omgivelser, kort gåafstand til en lækker sandstrand og mulighed for et væld af sjove aktiviteter for både børn og voksne. Der er derfor mange gode grunde til at droppe den dyre udenlands ferie og nyde et billigere alternativ – nemlig sommerferie i Danmark!

Book en billig ferie i Danmark tæt på naturen

Hos Feddet Strand Resort er I tæt på naturen på alle tænkelige måder. I kan gå ned til stranden, tage på gåtur i skoven, ride langs stranden eller prøve en tur på mountainbike eller el-motocross gennem Feddets skønne natur.

Find et godt ferietilbud på Feddet Strand Resort

Feddet Strand Resort tilbyder et væld af forskellige feriepakker. Der er derfor noget for alle, hvad enten I drømmer om en romantisk weekend, all-inclusive sommerferie med ungerne eller voksentur med vennerne. Gå på opdagelse her på siden, og find lige det tilbud der passer til jeres feriebehov.

Book et ophold på Feddet her

Indendørs vandland

Kæmpe indendørs vandland med både udendørs jacuzzi og finsk sauna.

Børnevenlig sandstrand

Direkte adgang til børnevenlig hvid sandstrand med vandaktiviteter.

Enestående natur

Storslået naturområde, der er klar til at blive udforsket.

Aktiviteter

Masser af børnevenlige og sjove aktiviteter for hele familien.

Tæt på København

Kun 50 minutters kørsel i bil fra København.

Ladestandere til elbiler

Vi har ladestandere til elbiler, så du kan fylde elbilen med grøn energi

Klik på kortet for at hente det i PDF version