Udflugter og seværdigheder

Er du til en ferie med masser af udflugter og seværdigheder i nærheden er Feddet Strand det perfekte valg.

Halvøen Feddet er et fantastisk naturområde med hav, fjord, kilometervis af badestrand, skov og lynghede. Her er der rig mulighed for at få ferien til at gå med spændende naturoplevelser og aktiviteter hvoraf mange arrangeres af campingpladsen – du kan læse om vores mange aktiviteter her.

Tæt på Feddet finder du ligeledes nogle af Danmarks bedste og mest populære seværdigheder, turistattraktioner og familieoplevelser.

Oplev historie og kultur, musik, forlystelsesparker, zoologiske haver og meget, meget mere. Attraktionerne findes i alle udstrækninger, så der er noget til alle aldersgrupper.

De mange seværdigheder, attraktioner og oplevelser findes inden for 10-100 km.

Læs mere om mange spændende oplevelser på Sydsjælland og Møn på Visit Sydsjælland og Møns hjemmeside.

Masser af spændende oplevelser inden for 100 km.

Her finder du endnu flere oplevelser sorteret efter afstand

Uforglemmelige seværdigheder på Sjælland

Rundt omkring på Sjælland, og indenfor 10-100 km afstand fra halvøen Feddet, finder I et væld af spændende seværdigheder. Hovedstaden byder på masser af liv, historie, kultur og sjov og er kun knap 80 km væk. Skal der fart over feltet, så finder I BonBon land kun 28 km væk. Eller hvad med fantastiske oplevelser med vilde dyr i Knuthenborg safaripark, kun 86 km væk? Vil I opleve et naturvidunder, så er det Møns Klint, kun 65 km væk, I skal rette kompasset mod!

Fantastiske oplevelser på Sjælland for hele familien

Når man er på camping- eller hytteferie i Danmark, er det en perfekt mulighed for at opleve, hvad det danske land har at byde på. Overnatter I på Feddet Strand Resort, har I virkelig mange gode seværdigheder kun en kort køretur væk. Her på siden har vi inddelt dem i forskellige kategorier: 10-30 km, 31-60 km og 61-100 km. På den måde kan I let sortere, alt efter hvor langt I har lyst til at køre.

Læs om de største seværdigheder på Sjælland her

Selvom vi tilbyder mange oplevelser og aktiviteter på vores campingplads, er det naturligt, at I vil ud og opleve endnu mere. Vi har både mange seværdigheder tæt på pladsen, men I kan også opleve utrolig meget sjov, natur og historie blot en halv eller hel times kørsel fra pladsen.

Naturoplevelser på Sjælland er blandt andet verdensnaturarv ved Møns Klint, Stevnsfort naturcenter eller en tur i det ikoniske skovtårn i Camp Adventure.

Forlystelser på Sjælland er f.eks. den kendte forlystelsespark BonBon land, den udfordrende Kalvehave labyrintpark, Tivoli, Den Blå Planet, Dyrehavsbakken og Middelaldercentret.

Aktive oplevelser finder i både i Sydsjællands Golfklub og Rønnede Golfklub, men også i Camp Adventure, hvor I kan prøve udfordrende klatrebaner i skoven.

Historiske oplevelser på Sjælland er alt fra Danmarks Borgcenter til Koldkrigsmuseum Stevnsfort og Fakse Kalkbrud/Det Geologiske museum.

Overnat på Feddet og tag på udflugt til Sjællands seværdigheder 

Vil I have en oplevelsesrig ferie på Sjælland? Ferien bliver aldrig kedelig, når I vælger at overnatte på Feddet Strand Resort. Udover vores aktive og oplevelsesrige plads finder I også et bredt udvalg af seværdigheder for enhver smag i området. Der er både mulighed for en kortere formiddags- eller eftermiddagsudflugt til seværdighederne tæt på eller en heldagsudflugt til dem lidt længere væk. I kan f.eks sagtens bruge en hel dag på at udforske København eller på at boltre jer i BonBon land.

Book jeres ophold her