Hos os keder du dig aldrig

Aktiviteter på Feddet

Et resort fyldt med aktiviteter ude og inde

Uanset vejret, så er Feddet Strand Resort det oplagte valg, når du ønsker en campingplads og feriepark med masse af aktiviteter. Du finder et stort udvalg af sjove, underholdende, hyggelige og udfordrende aktiviteter i resortet.

Sæsonbestemte aktiviteter

Group

Pool og wellness

På Feddet Strand Resort er vandet i poolen op til 29 grader varmt hele sæsonen og vandet i den udendørs spa’en er op til 38 grader. Der er også mulighed for at slappe af i liggestolene som er opstillet på vores store flisebeklædte terrasse eller snuppe en svedetur i vores udendørs sauna.

Aktiviteter for alle aldre

I alle helligdage og i højsæsonen har vi programmet fyldt med aktiviteter for alle aldre. Du kan bl.a. opleve børnedisko, ungdomsdisko, aftenunderholdning, bålhygge, kreativt værksted, dyrene i vores kæledyrs zoo, ridning på islandske heste og meget andet. Se mere i vores aktivitetskalender.

Strandsjov og vandsjov

Derudover bliver stranden også brugt til flere forskellige aktiviteter for alle. Du kan prøve vores nye forhindringsbane, som ligger ude i vandet. Er du til beach volley, så tag gerne et spil på vores to beach volley baner.

Vil du vide lidt mere om vores mange aktiviteter, kan du tage et kig på vores inspirationsoversigt nedenfor.

Book jeres ophold her