Møns Klint

- et dansk naturvidunder

Møns Klint

Møns Klint er et utrolig populært udflugtssted i Danmark. De bjergtagende og smukke hvide klinter byder på et helt ekstraordinært syn – det er noget, som bare skal ses! Og hvad med at stå 128 m over havet, helt oppe på toppen af kridtfundamentet? Kan du forestille dig den vilde udsigt? UNESCO har faktisk udnævnt stedet som et biosfæreområde, hvilket er kendetegnet af sjælden rigdom blandt sårbare dyre- og plantearter samt natur i verdensklasse. Det er et fremragende eksempel på, at I ikke behøver tage på ferie i eksotiske lande for at opleve fantastisk natur. De hvide klinter på Møn, langs havet, er bare et af mange danske naturvidundere. Med kun ca. 1 times kørsel fra Feddet Strand Resort er det især en oplagt dagsudflugt, når I holder ferie hos os.

Adresse:

Møns Klint
Stengårdsvej 8
4791 Borre

Afstand fra Feddet:

65 km
Møns Klint

Besøg Geocenter Møns Klint

Naturen på Møn har en helt unik historie, som I kan opleve på Geocenteret på Møn. I Danmarks sejeste science-center foregår læring gennem sjove og interaktive oplevelser. Her er faktisk mere end 20 aktiviteter, som hele familien kan deltage i og som tager jer mere end 70 år tilbage i tiden. I kan læne jer tilbage i 3D biografen, prøve kræfter som palæontolog i udgravningshulen eller tage på ekspedition i udstillingen ‘Den første dinosaur’.  I kan også tage på en guidet tur af Møns Klint med et af centerets eksperter. Centeret byder også på events året rundt som f.eks. nye spændende udstillinger. Læs mere om Geocenter Møn her.

Besøg Møns Klint og overnat på Feddet Strand Resort

Feddet Strand Resort er beliggende kun ca. 1 times kørsel fra Møns Klint. Vores overnatningsmuligheder er derfor oplagte, når I vil kombinere afslappende ferie for hele familien med skønne naturoplevelser. Når I har nydt en lang dag med gåture og aktiviteter på Møn, kan I vende tilbage til jeres campingvogn eller jeres luksuriøse hytte og slappe af.

Se mere om overnatningsmuligheder her.

Andre udflugtsmuligheder

Book et ophold på Feddet her