Geocenter Møns Klint

GeoCenter Møns Klint er en rejse i fortiden

Ferie i Danmark er meget mere, end hvad I lige går og tror. Mange steder kan I nemlig tage på en rejse tilbage i tiden. Geocenter Møns Klint er et af de steder, hvor I kan komme tættere på fortiden. Her kan I nemlig tage mere end 70 millioner år tilbage i tiden og opleve en helt vild natur. Den gemmer på en hel masse spændende viden om, hvordan Danmark blev til. Og om de store dyr, der levede her før os. Her får I helt bestemt en oplevelsesrig og lærerig dag for hele familien! Tag på fossiljagt, nyd naturen omkring klinten eller få interaktive oplevelser i GeoCenteret.

Adresse:

Geocenter Møns Klint
Stengårdsvej 8
4791 Borre

Afstand fra Feddet:

90 km
Møns Klint

GeoCenter Møns Klint - lærerigt sciencecenter 

Oplevelser på ferien behøver ikke kun være strand og vandleg. Det er faktisk også sjovt at lære noget. Selv for børnene. Centeret byder på alt fra 3D biograf, gletsjerbiograf og virtual reality til kreative workshops, udgravningshule og udstilling med de dinosaurer hentet hjem fra Grønland. Her er noget at prøve for børnene og selv for jer som forældre. Det er ingen tvivl, GeoCenter Møns Klint er for hele familien!

Oplev stedet hvor Danmark blev født 

Lær om Danmarks vilde fortid i naturen ved Møns Klint og på Geocenteret. Centeret har en udstilling med fokus på, “Hvor Danmark blev født”. Her kan I opleve Danmarks fortid ved at se, røre og kravle. Selve udstillingen er bygget ind i klinten, og det giver jer en utrolig autentisk oplevelse.

Er I også til aktive oplevelser? Så kan I tage på en af centerets guidede ture i naturområdet. Der er mountainbikeruter på selve klinten. Og I kan også prøve kræfter med klatre- og svævebaner i klinteskoven. Eller hvad med fossiljagt på klintestranden? Lige meget hvordan I personligør jeres besøg på Geocenteret, får I helt sikkert en sjov dag for hele familien.

Læs mere om Møns Klint her.

Andre udflugtsmuligheder

Book et ophold på Feddet her