Geocenter Møns Klint

GeoCenter Møns Klint er en rejse i fortiden

Ferie i Danmark er meget mere, end hvad I lige går og tror. Mange steder kan I nemlig tage på en rejse tilbage i tiden. Geocenter Møns Klint er et af de steder, hvor I kan komme tættere på fortiden. Her kan I nemlig tage mere end 70 millioner år tilbage i tiden og opleve en helt vild natur. Den gemmer på en hel masse spændende viden om, hvordan Danmark blev til. Og om de store dyr, der levede her før os. Her får I helt bestemt en oplevelsesrig og lærerig dag for hele familien! Tag på fossiljagt, nyd naturen omkring klinten eller få interaktive oplevelser i GeoCenteret.

Adresse:

Geocenter Møns Klint
Stengårdsvej 8
4791 Borre

Afstand fra Feddet:

90 km
Møns Klint

GeoCenter Møns Klint - lærerigt sciencecenter 

Oplevelser på ferien behøver ikke kun være strand og vandleg. Det er faktisk også sjovt at lære noget. Selv for børnene. Centeret byder på alt fra 3D biograf, gletsjerbiograf og virtual reality til kreative workshops, udgravningshule og udstilling med de dinosaurer hentet hjem fra Grønland. Her er noget at prøve for børnene og selv for jer som forældre. Det er ingen tvivl, GeoCenter Møns Klint er for hele familien!

Oplev stedet hvor Danmark blev født 

Lær om Danmarks vilde fortid i naturen ved Møns Klint og på Geocenteret. Centeret har en udstilling med fokus på, “Hvor Danmark blev født”. Her kan I opleve Danmarks fortid ved at se, røre og kravle. Selve udstillingen er bygget ind i klinten, og det giver jer en utrolig autentisk oplevelse.

Er I også til aktive oplevelser? Så kan I tage på en af centerets guidede ture i naturområdet. Der er mountainbikeruter på selve klinten. Og I kan også prøve kræfter med klatre- og svævebaner i klinteskoven. Eller hvad med fossiljagt på klintestranden? Lige meget hvordan I personligør jeres besøg på Geocenteret, får I helt sikkert en sjov dag for hele familien.

Læs mere om Møns Klint her.

Bo på Feddet Strand Resort og oplev GeoCenteret

Feddet Strand Resort er et oplagt sted at overnatte, når I vil besøge Møns Klint og det oplevelsesrige GeoCenter. Vores dejlige campingplads er beliggende kun 65 km og ca. 1 times kørsel fra Møns Klint. I kan derfor nemt tage bilen og køre på en skøn dagsudflugt. Når I har oplevet unik natur og lært en hel masse om fortiden, så står vi klar til at forkæle jer med alt fra vandland og wellness til god mad eller bare hygge og afslapning i jeres campingvogn eller feriehytte.

Se mere om overnatningsmuligheder her.

Book et ophold på Feddet her

Indendørs vandland

Kæmpe indendørs vandland med både udendørs jacuzzi og finsk sauna.

Børnevenlig sandstrand

Direkte adgang til børnevenlig hvid sandstrand med vandaktiviteter.

Enestående natur

Storslået naturområde, der er klar til at blive udforsket.

Aktiviteter

Masser af børnevenlige og sjove aktiviteter for hele familien.

Tæt på København

Kun 50 minutters kørsel i bil fra København.

Ladestandere til elbiler

Vi har ladestandere til elbiler, så du kan fylde elbilen med grøn energi