Geomuseum Faxe

Geomuseum Faxe er for hele familien

Geomuseumet og det store kalkbrud er en af vores nærmeste seværdigheder. Blot en køretur på ca. 20 min. Så kan I skifte campingvogn og luksushytte ud og rejse mere end 66 millioner år tilbage i tiden. Centeret byder på indendørs og udendørs oplevelser. Der er noget for hele familien. Og I får mange både sjove og lærerige timer her. Saml fossiler i kalkbruddet, nyd den imponerende udsigt eller lær mere om dinosaurerlivet.

Adresse:

Geocenter Faxe
Østervej 2b
4640 Faxe

Afstand fra Feddet:

13 km
Faxe Kalkbrud

Rejs 66 millioner år tilbage på Geomuseum Faxe

Museet er ikke som alle andre museer. Det er en tidsrejse, hvor I kommer helt tæt på fortiden. Det sker gennem udstillinger, hvor I kan opleve fossiler fra jordens mest berømte dyr, nemlig dinosaurerne. Her kan I og jeres børn få en forståelse for Dinosaurliv, som fandtes for utrolig mange millioner år siden. Oplevelsen bliver endnu mere autentisk, idet I også kan tage på vandring i det store kalkbrud.

Se unikke fossiler fra det gamle kridthav

På museet er der samlet mange fossiler fra fortiden. Vil I ud og se, hvor fossilerne kommer fra? Så kan I tage med på en guidet vandretur i kalkbruddet. Her får I læring, viden og storslået natur for alle pengene. Det er ikke sikkert, at I støder på fossilet fra en stor langhals, men I finder helt sikkert fine fossiler fra mindre dyr. Har I børn med? Så er centerets fossiljagt et oplagt valg!

Find jeres egne fossiler

Fossiljagt? Bliver det bedre? I kan helt sikkert lokke børnene med på museum, når de får lov at lege palæontologer og gå jagt efter fossiler fra fortidsdyr. Det lyder jo som starten på en Jurassic Park film – og hvem kan sige nej til det?

Fossiljagten skal bestilles på forhånd. I vil starte med en introduktion på museet og herefter bevæge jer ned i det forhistoriske kalkbrud. Leje af hammer og mejsel er inkluderet i turen – og så går jagten ellers ind!

Der er ingen tvivl, Geomuseum Faxe er for hele familien. Både børn og forældre kommer til at nyde mange sjove timer sammen.

Læs mere om Faxe Kalkbrud her.

Andre udflugtsmuligheder

Book et ophold på Feddet her