Lej en campingvogn med fortelt og eget spa

Ægte campingstemning for dig der ikke ejer en vogn

Moderne familievenlig udlejningsvogn

Adria Adora 613 PK Kids

Premium logo

 

Lej en Spa udlejningsvogn på Sjælland og glæd hele familien med en ægte campingferie på Feddet Strand Resort.

Oplev vores helt nye udlejningsvogne fra Adria. Vi har tilføjet det bedste fortelt på markedet, og fyldt det op med lækre møbler. Her får du alt det bedste fra den autentiske campingoplevelse, tilsat masser af luksus. Derudover har vi som noget ekstra også tilføjet et udendørs spa, som kun i benytter under opholdet.

På vognen har vi monteret et Isabella Villa fortelt med fast gulv, med god plads både ude og inde. I det lille anneks, har vi placeret en lækker gasgrill fra Napoleon, så aftenmaden kan tilberedes under halvtag. I forteltet er der plads til 6 personer ved bordet, og når I er færdige med at spise kan aftenen nydes i de lækre bløde sofaer. Inde i vognen er der køjeseng til tre børn, samt plads til 2 voksne. Derudover kan rundsidegruppe redes op til ekstra sengepladser og en separat børnesidegruppe.

I køkkenet finder du alt relevant køkkenudstyr.

Vi gør opmærksom på at toilettet GERNE må benyttes i denne vogntype til en tissetår. Når toilettet skal tømmes, skal i blot følge vejledningen. Vi har lavt instruktionsvideoer der forklarer alt om brugen af toilettet og campingvognen. Bad må ikke bruges i vognen. Udlejningsvognene er placeret lige ved siden af vores store moderne servicebygning, hvor I har adgang til både toilet og bad.

spa-udlejningsvogn-4

Værd at vide

Har du reserveret, bedes du oplyse dit bookingnummer og pladsnummer når du tjekker ind i informationen.

Enheden er fri fra kl. 15.00.

Enheden skal forlades senest kl 11.00 på afrejsedagen.

I for- og efterår er der mulighed for afrejse senest kl. 16.00 såfremt der ikke er ankomst til enheden samme dag, spørg venligst i informationen.

Hunde er velkomne på campingpladsen. Hunde skal føres i snor og luftes i hundeskoven som ligger tæt på campingpladsen.

I hundeskoven må hunden løbe frit omkring, hvis den er venlig overfor andre hunde.

Priser og tillæg

Priser på valgfrie tilvalg findes herunder.

Husk at du sparer reservationsgebyret på DKK 125,- når du booker online.

Obligatorisk slutrengøring: DKK 895,-

El og varme:

Der betales DKK 200,- pr. døgn for gas og elforbrug i perioden 1/5 – 31/8.
Der betales DKK 250,- pr. døgn for gas og elforbrug i perioden 1/9 – 30/4.
Udlejningsvognen er lukket hen over vinteren.

Valgfrie tillæg:
  • Valg af specifik enhed: DKK 250,-
  • Adgang til familierum: DKK 20,- pr. gang
  • Leje af sengelinned inkl. håndklæde: DKK 75,-
  • Leje af babystol: DKK 25,- pr. døgn
  • Leje af babyseng: DKK 25,- pr. døgn
  • Leje af dyne og pude: DKK 150,-

Billeder, video og placering

Group

Se priser og book online her

Se 360 grader fotos fra Feddet

Se området, faciliteter, overnatningsmuligheder og de mange aktiviteter i vores populære virtuelle rundtur

Handelsbetingelser

Group

Betaling

Alle priser er oplyst i danske kroner inklusive moms og alle afgifter med mindre andet er oplyst og klart fremgår i den pågældende situation.
Der opkræves 1.000,00 DKK. senest 14 dage efter reservation. Dette beløb modregnes ved den endelige afregning. Restbeløbet forfalder 60 dage før ankomst, der fremsendes ikke en ny opkrævning, gæsten er selv ansvarlig for at få betalt rettidig ellers kan pladsen eller udlejningsenheden ikke garanteres. Betaling foregår ved at benytte et af de godkendte betalingskort/ kreditkort i online booking, herunder blandt andet Dankort, Visa, MasterCard og Diners. Der pålægges ikke gebyr på Dankort og Visa Kort. Dog pålægges gebyr på danske udstedte kreditkort af et mindre gebyr på 1,00 %. På udenlandske udstedte kreditkort pålægges et mindre gebyr på 2,00 %, gebyret trækkes automatisk ved handlen.

Booking

Booker du med mere end 2 mdr. til ankomst, betales 1. rate 14 dage efter reservation, restbeløb betales 2 mdr. før ankomst. Booker du med under 2 mdr. til ankomst, betales hele beløbet 14 dage efter reservation. Booker du med under 14 dage til ankomst, betales hele beløbet på reservationsdatoen.

Fortrydelsesret og refusion

Du har mulighed for at annullere din booking på følgende vilkår:
14 dages fortrydelsesret er gældende og det indbetalte beløb gives retur hvis der afbestilles op til 14 dage efter reservationsdatoen. Ved afbestilling 14 dage efter reservationsdatoen medfører ingen returnering.
Afbrydelse af allerede startet ophold medfører ingen refusion.
Ferie kan ikke videregives/sælges til 3. mand.

Udlejningsenheder
Alle udlejningsenheder er 100 % røgfrie. Ryges der alligevel, koster det et rengøringsgebyr på 2.000,00 DKK.

Nøgler

Mister du din nøgle til vores udlejningsenheder, udlejningscykler eller gokarts, opkræver vi et erstatningsgebyr på 750,00 DKK.

Tryghedspakke basis – 295,00 DKK

Med vores tryghedspakke giver vi dig mulighed for trygt at købe din ferie med mulighed for at ombooke dit ophold op til 30 dage før ankomst uden omkostninger. Opholdet skal blot ombookes til senere ophold inden for 6 måneder. Efter 6 måneder bortfalder ombookningsgarantien. Beløb, som er indbetalt, vil blive stående på din gæstekonto, og kan ikke refunderes. Beløbet kan kun anvendes til ferieophold. Denne afbestilling kan ikke bestilles til sæsonpakker eller selskabsarrangementer.

Tryghedspakke Luksus – 995,00 DKK.

Ønsker du fuld dækning af beløbet før ophold, samt under opholdet og ingen administrationsgebyr, anbefaler vi at du tegner vores luksus afbestillingsbeskyttelse. Ved brug af luksus afbestillingsbeskyttelsen fratrækkes beskyttelsens værdi og resten af det indbetalte beløb tilbagebetales til gæsten. Der kræves ingen dokumentation for afbestilling.
Afbestillingsbeskyttelsen skal tegnes ved bestilling eller senest ved betaling af 1. rate. Afbestillingsbeskyttelsen kan ikke efterfølgende annulleres. Denne afbestilling kan ikke bestilles til sæsonpakker eller selskabsarrangementer.

Afbestilling ved force majeure

Feddet Strand Resort kan aflyse eller afbryde enhver booking eller ophold på grund af force majeure, hvorved forstås; krig, optøjer, strejke, lockout, olie og benzinrationeringer, grænselukninger, epidemier, natur- og forureningskatastrofer eller lignende hændelser. Der tilkommer ikke kunden nogen former for godtgørelse, ombooking eller tilbagebetaling af det indbetalte beløb. Ved afbestilling fra kunde under force majeure tilkommer der ikke kunden nogen former for godtgørelse, ombooking eller tilbagebetaling af det indbetalte beløb.