Seniorcamping 55+ på Feddet

Hold ferie udenfor højsæsonen og tag på camping på Feddet Strand Resort

Se priser og book online her

Et fantastisk tilbud til jer, der er over 55+

Hos Feddet Strand Resort kalder vi vores gæster, som er fyldt 55+ år, for seniorer. Det skyldes udelukkende, at vi gerne vil lave et unik tilbud, som kun henvender sig til gæster over 55 år. Se mere om vores gode tilbud til seniorerne i vores tilbud herunder.

Rolige og naturskønne omgivelser

Seniorcamping på Feddet er for livsnyderne. Er børnene flyttet hjemmefra og elsker I rolige og naturskønne omgivelser, så er Feddet Strand Resort et oplagt valg! Feddet Strand Resort ligger, med sin placering ved Faxe bugt, i et af Sjællands smukkeste områder. Området indbyder til hyggelige gåture og kan desuden prale af, at have en af Sjællands bedste strande.

Moderne, pæne og rene servicebygninger

Når man tager på camping skal faciliteterne være i orden. Derfor går vi meget op i at vores servicebygninger altid fremstår pæne og rene. I køkkenerne er der spiseplads og det er altid muligt at få en snak med nogle af jeres medcampister.

Kulturelle oplevelser

Pladsens geografiske placering giver også rig mulighed for flere forskellige kulturelle oplevelser – og med ca. en times kørsel til København, er udvalget uendeligt bredt. Eller hvad med en tur til Møns Klint hvor I kan opleve unik natur.

Voksensvømming og wellness

Hver morgen har vi reserveret den store indendørs pool til voksensvømning, så I kan nyde en frisk morgendukkert uden en overfyldt pool. Samtidig kan I også benytte vores udendørs wellness afdeling hvor I finder en 38 grader varm spa samt en panoramasauna. Se priser og mere om vores indendørs pool og wellness her.

 

Har du brug for hjælp?

Hvis du ikke fandt, hvad du søgte eller bare er i tvivl om forløbet vedr. din bestilling, så lad os hjælpe dig.

Du er ALTID velkommen til at ringe til os

Kontakt os på telefon +45 5672 5206 eller send os en mail på info@feddet.dk
 
 
 
 

Seniortilbud 55+ camping

Tilbuddet er gyldigt i alle perioder undtaget skolernes ferie, samt helligdage. Dog kan tilbuddet anvendes i St. Bededagsferien, Vinterferien og mellem Jul/nytår.

Gyldig i følgende perioder:

19. februar – 21. marts 2024
4. april – 25. april 2024
29. april – 5. maj 2024
13. maj – 16. maj 2024
20. maj – 20. juni 2024
26. august – 10. oktober 2024
20. oktober – 19. december 2024

3 overnatninger

Pris inkl. 2 pers.
DKK 650,- Inkl. strøm
 • Camping I egen vogn, telt eller autocamper
 • Brusebad, varmt vand i køkken, samt mange af vores aktiviteter inkluderet i prisen.
 • 1 ekstra døgn 225,- DKK
 • Inviter jeres barnebarn med for kun 120,- DKK. pr. døgn. (Gælder børn fra 6 mdr. - 11 år)

5 overnatninger

Pris inkl. 2 pers.
DKK 995,- Inkl. strøm
 • Camping I egen vogn, telt eller autocamper
 • Brusebad, varmt vand i køkken, samt mange af vores aktiviteter inkluderet i prisen.
 • 1 ekstra døgn 225,- DKK
 • Inviter jeres barnebarn med for kun 120,- DKK. pr. døgn. (Gælder børn fra 6 mdr. - 11 år)
Populær

7 overnatninger

Pris inkl. 2 pers.
DKK 1395,- Inkl. strøm
 • Camping I egen vogn, telt eller autocamper
 • Brusebad, varmt vand i køkken, samt mange af vores aktiviteter inkluderet i prisen.
 • 1 ekstra døgn 225,- DKK
 • Inviter jeres barnebarn med for kun 120,- DKK. pr. døgn. (Gælder børn fra 6 mdr. - 11 år)

10 overnatninger

Pris inkl. 2 pers.
DKK 1695,- Inkl. strøm
 • Camping I egen vogn, telt eller autocamper
 • Brusebad, varmt vand i køkken, samt mange af vores aktiviteter inkluderet i prisen.
 • 1 ekstra døgn 225,- DKK
 • Inviter jeres barnebarn med for kun 120,- DKK. pr. døgn. (Gælder børn fra 6 mdr. - 11 år)

Afslappende voksenferie i hyggelige omgivelser

Camping er for alle. Som par eller i fællesskab med gode venner kan I komme væk fra hverdagens trummerum og få noget kvalitetstid sammen. Feddet Strand Resort byder på moderne og lækre faciliteter og yderst idylliske omgivelser nær skov og strand. Vi har skabt de helt perfekte rammer for en hyggelig weekendtur eller et par ugers sommerferie.

I kan slappe af i vores wellness, gå ture på stranden eller besøge den nærliggende hovedstad for kulturelle oplevelser. Eller bare nyde det gode vejr, hinandens selskab og gode øjeblikke med andre medcampister.

Seniorcamping med mange oplevelser

Camping i Danmark er et godt alternativ til ferien syd på. Det er oplagt, hvis I ønsker, at det skal være nemt at komme lidt væk for at få nogle afslappende dage. Feddet Strand Resort er ideelt til seniorer, der nyder at campere og som elsker natur, velvære og afslapning. En ferie for voksne par i vores skønne feriepark er perfekt til både dem, der ønsker ro, hygge og luksus, men også til de par, der gerne vil være aktive.

Vores luksuriøse feriepark er alt andet end primitiv. Alle faciliteter er pæne og moderne og I får altid meget for pengene, når I booker et ophold hos os. For seniorer 55+ har vi et væld af gode tilbud og pakker. I kan f.eks. vælge 3, 5, 7 eller 10 overnatninger. Brusebad og et væld af aktiviteter er altid inkluderet i vores pakker. Og har I feriebørn dette år, så kan I tage de små med fra cirka 100 kr. pr. døgn pr. barn i alderen 6 mdr. til 11 år.

Her kan I tage på en luksuriøs ferie uden børn

Drømmer I om en voksenferie, hvor velvære er i højsædet? Når I ønsker afslapning, kan I nyde aktiviteter som luksuriøs wellness, morgenfrisk voksensvømning eller bevæge kroppen lidt i vores moderne fitness lokale. I kan også tage en hyggelig dag med kulturelle oplevelser i hovedstaden, som kun er en lille time fra vores campingplads.

Når I får nok af storbyen, er der ikke noget bedre end at vende tilbage til roen og de naturskønne omgivelser på Feddet. Er I mest til en voksenferie i naturskønne omgivelser? Så har vi også en af Danmarks bedste strande, som kun er få meter fra ferieparken. I kan også nyde gåture i skoven eller hvad med en fisketur fra den hyggelige havn på Feddet?

Book jeres voksenferie med skønne oplevelser i dag!

Er du derimod på udkig efter ferie hvor børnene skal med, har vi selvfølgelig også massere af muligheder. Er du single har vi bl.a. vores single camping med børn som lader dig få nye og spændende bekendtskaber

Seniorcamping med god stil

Drømmer I om hyggelig camping som par eller med andre voksne venner?

Feddet Strand Resort har noget for alle og er derfor også den helt oplagte plads til seniorcamping. Vores luksuriøse og 5-stjernede campingplads byder på gode faciliteter, flere overnatningsmuligheder, mange aktiviteter og bedst af alt en utrolig skøn natur og stranden helt tæt på.

I får pensionist camping med fornyet livsglæde i nogle virkelig hyggelige omgivelser. Start dagen med en frisk dukkert i bølgerne. Nyd solen fra den gode siddeplads udenfor campingvognen. Gå en lang tur. Eller nyd livet med et afslappende besøg i wellness. Når I camperer hos os, kan dagen se ud, lige som I ønsker det.

Luksuriøs seniorcamping på Sjælland

Selvom camping er en mere primitiv ferieform, må det gerne være luksuriøst til tider. Vi har sørget for alle jeres behov hos Feddet Strand Resort. Pladsen er alt andet en primitiv. Vores servicebygninger er topmoderne og giver jer mulighed for varme brusebade, brug af køkken og opvaskemaskine samt hyggelige snakke med de andre campister på pladsen.

I får altid et godt seniortilbud camping hos os. Book enten 3, 5, 7 eller 10 overnatninger, og få en god pris. I kan også tage barnebarnet med.

Seniorcamping ved København og mange seværdigheder

Skal der ske noget i løbet af dagen? Vores campingplads er beliggende kun 1 times kørsel fra København. I har dermed rig mulighed for at tage på en hyggelig udflugt og opleve alt, hvad storbyen har at byde på. Derudover finder I også mange spændende seværdigheder omkring pladsen. At nævne er: Faxe Kalkbrud, Danmarks Borgcenter og Kalvehave Labyrintpark.

Camping 55 plus med mange aktiviteter

Camping 55+ skal være fyldt med hygge, afslapning og gode aktiviteter. Campinglivet er et afbræk fra hverdagen, og derfor skal der også ske noget spændende. Heldigvis for jer har vi mange gode aktiviteter på Feddet. I kan nyde livet i vores wellness eller træne i det store fitnesscenter. Naturen byder også på aktiviteter – gåture på stranden, vandring på Feddet, cykelture eller lystfiskeri. I finder også to golfklubber – kun 15 km og 23 km fra pladsen.

Camping 55 plus i rolige omgivelser

Camping 55+ hos Feddet Strand Resort byder på ro for alle pengene. Campingpladsen er beliggende afsides fra by, larm og støj. Lige ned til stranden og med fantastiske naturomgivelser hele vejen rundt. Vi har det perfekte sted, når I gerne vil flygte fra hverdagen og nyde pensionisttilværelsen i ro og mag.

Ferie for voksne med romantik

Romantisk ferie for voksne par er oplagt hos Feddet Strand Resort. I kan tage campingvognen med eller vælge at overnatte i en af vores mange luksuriøse hytter. Her kan i nyde tiden for jer selv, drikke et godt glas rødvin og selv lave mad. I kan også gå sene måneskinsture på stranden, nyde god mad i vores restaurant eller slappe af i wellness.

Voksenferie tæt på stranden

En god voksen ferie skal byde på ro, hygge og aktiviteter. Vi har det hele til jeres afslappende voksenferie, om I er 50 eller 65 – der er noget for enhver smag og aktivitetsniveau. En af Danmarks bedste strande er især vores store trækplaster. Her kan I nyde at fra badning i bølgerne til aftentur i solnedgangens skær.

Se 360 grader fotos fra Feddet

Se området, faciliteter, overnatningsmuligheder og de mange aktiviteter i vores populære virtuelle rundtur

Hvad kan I lave på Feddet?

Tag på stranden

Feddet Strand er en af Sydsjællands bedste og mest populære badestrande. Den strækker sig flere kilometer langs Feddet. Feddet Strand er med sit lave vand en lækker børnevenlig strand med masser af dejlig hvidt sand til at bygge flotte sandslotte i og slippe fantasien og kreativiteten løs.

Derudover byder stranden på masser af aktiviteter om sommeren, rideture langs stranden, beach volley, hygge i vores store strandtelt samt fri vandleg og sjov på vores hoppe- og forhindringsbaner, som ligger placeret ude i vandet.

Se mere om stranden her

Indendørs aktivitetshus

Har i børnebørnene med er det store indendørs aktivitetshus PlayZone, et sikkert hit.

Her kan ungerne boltre sig med:

 • Stort klatre- og boldland
 • Air hockey
 • Pool
 • Playstations med børnevenlige spil
 • Playstations med moderne spil for unge og voksne
 • Børneaktiviteteter

I aktivitetshuset PlayZone kommer børnene ikke til at kede sig, der er nemlig plads til masser af leg for alle aldre, mens tiden flyver afsted.

Se mere on PlayZone her

Pool & Spa

Ingen ferie uden pool og indendørs vandland. Når I vælger Feddet Strand Resort, får i en børnevenlig campingplads med vandland i topklasse. Vi har et skønt indendørs vandland med sjove aktiviteter for børn og voksne. Børnepool, fontæner, springvand, legeredskaber og meget mere. Opvarmet og udendørs spabad samt panoramasauna. Der er lagt op til mange hyggelige og sjove timer for hele familien.

Se mere om Pool & Spa her

Opleve Feddets natur

Elsker I at være ude i naturen? Eller trænger I bare til at komme væk fra en travl hverdag og fra bylivet? Når I tager på ferie på Feddet, kan I virkelig få den allerbedste naturferie.

Vores eget danske land byder nemlig på meget utrolig flot natur, som man ikke lige ser til hverdag. Feddet Strand Resort er beliggende i helt idylliske omgivelser på Feddet i Faxe bugt, hvilket er et af de smukkeste steder på Sjælland.

Området rummer både masser af strand, og skov med historiske pejlemærker, muligheder for smuk udsigt, fantastisk natur og rigt dyreliv.

 

Minigolf

Minigolf er en utrolig populær familieaktivitet på Feddet Strand Resort. De 12 baner er sjove, udfordrende udformet og beklædt med kunstgræs, som er med til at give spillet en ”rigtig golffornemmelse”. Der er også en lille ”putting green” til at øve sig på inden spillet går i gang. Her får I rig mulighed for at dyste om opvasken eller hvem der går op med skrald på ferien.

Se mere om minigolf her

Nyd en god middag

Når I besøger Feddet Strand Resort skal I også kunne spise godt til en fair pris. Derfor har vi midt på pladsen en fantastisk restaurant med lækre retter.

Restaurant Feddet er stedet, hvor alle er velkomne, du kan sætte dig ned, slappe af, nyde livet og blive serviceret med et smil.

Vi har også mange andre gode spisemuligheder på Feddet. Er du til en hyggelig middag i campingvognen, teltet, hytten eller feriehuset, så har vi lækker take away mad i høj kvalitet. Prøv f.eks. en omgang pizza fra PizzaBaren eller nogle lækre burgere fra BurgerBaren.

Tag på udflugt

Tæt på Feddet finder du ligeledes nogle af Danmarks bedste og mest populære seværdigheder, turistattraktioner og familieoplevelser.

Oplev historie og kultur, musik, forlystelsesparker, zoologiske haver og meget, meget mere. Attraktionerne findes i alle udstrækninger, så der er noget til alle aldersgrupper.

De mange seværdigheder, attraktioner og oplevelser findes inden for 10-100 km.

Skal du med i klubben?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at modtage vores gode tilbud og nyheder. Det er selvfølgelig gratis.

Klik på kortet for at hente det i PDF version