Spa Glampingtelt

Teltferie med eget spa

Spa Glampingtelt

Bo helt tæt på naturen i luksuriøse rammer

Er du til teltovernatning, så prøv et Spa Glampingtelt med plads op til 4 personer.

Teltet er indrettet med 2 sovekabiner i alt, med 2 super komfortable enkeltsenge i hver kabine, der let kan rykkes sammen til en dobbeltseng. Herudover indeholder teltet opholdsrum med plads til madlavning og hygge. Teltet har desuden et praktisk lille campingkøkken med køleskab, samt borde og stole, hvor man sammen kan sidde og nyde maden. På terrassen får du muligheden for at slappe af i lækre lounge møbler. Derudover er der en stor lækker jacuzzi, som står klar til brug ved ankomst.

Under opholdet kommer vi også og renser og vedligeholder den løbende, så du kun skal bruge tiden på at nyde opholdet.

For booking, se ledighed længere nede på siden, kontakt os venligst på telefon +45 56 72 52 06, via mail info@feddet.dk eller direkte på vores onlinebooking.

 

I et Spa Glampingtelt får du følgende med:
  • Badekåber til fri afbenyttelse
  • Privat udendørs spa på terrassen
  • Gasgrill med fri gas
  • Velkomstpakke med opvaskemiddel, børste og klude.
  • Ude og indemøbler og interiør i høj kvalitet

Se den komplette inventarliste her

Luksus Glampingtelt med terrasse

Værd at vide

Har du reserveret, bedes du oplyse dit bookingnummer og pladsnummer når du tjekker ind i informationen.

Enheden er fri fra kl. 15.00.

Enheden skal forlades senest kl 11.00 på afrejsedagen.

I for- og efterår er der mulighed for afrejse senest kl. 16.00 såfremt der ikke er ankomst til enheden samme dag, spørg venligst i informationen.

Hunde er velkomne på campingpladsen. Hunde skal føres i snor og luftes i hundeskoven som ligger tæt på campingpladsen.

I hundeskoven må hunden løbe frit omkring, hvis den er venlig overfor andre hunde.

Priser og tillæg

Vi benytter variable priser

-nøjagtig som du kender det fra flybilletter, hoteller og andre rejser. Det betyder at du er sikret den bedste pris, hvis du booker tidligt, da prisen vil stige, når der kun er få enheder tilbage.

Derfor finder du altid den aktuelle dagspris i vores online booking, ved at udfylde datoerne i boksen lige herover. Det gør det let og overskueligt for dig, og du slipper samtidigt for at holde styr på sæsonperioder.

Priser på øvrige services og tilvalg findes længere nede på siden.

Alle vores tilbud bliver nu også vist direkte i vores onlinebooking, så du altid er sikker på at booke til den rigtige pris.

Nedenstående priser er inkl. varmt vand i servicebygninger, undtaget familierum. 

Obligatoriske tillæg:

Rengøring og klargøring af telt og spa: DKK 895,-
Forbrug af el og gas: DKK 250,- pr. nat

Øvrige priser

Reservationsgebyr pr. tlf./mail: DKK 125,-
Reservationsgebyr onlinebooking: DKK 0,-
Valg af specifik enhed: DKK 150,-
Tryghedspakke Basis: DKK 295,-
Tryghedspakke Luksus: DKK 995,-
Adgang til familierum, uden køb af aktivitetspakke: DKK 20,- pr. gang

Udlejningspriser:

Linned inkl. håndklæde: DKK 75,- pr. sæt
Dyne og pude: DKK 150,- pr. sæt

Billeder, video og placering

Glamping er luksus i naturen på højeste plan!

Group

Glamping er luksus på højeste plan!

Drømmer I om en teltferie, der er lidt udover det sædvanlige? Noget der minder om 1. klasse indenfor campingverdenen?

Måske har I hørt om konceptet glam camping? Glamping betyder glamourøs camping.  Det er et miks af den luksuriøse livsstil og en simpel campingferie. For jer der gerne vil på ferie i naturen, men ikke helt er til den primitive form for camping. Glamping tilfører luksus og glamour til campingkonceptet og gør det til en ferieform for alle.

Her på Feddet har vi hele to forskellige former for Glamping. Er du til lidt ekstra luksus kan du nemlig booke et glampingtelt med en udendørs privat jacuzzi.

Jeres glamping ophold på Feddet bliver absolut luksuriøst og helt uforglemmeligt! Book allerede i dag, og få sommerferien eller den kommende weekendtur på plads i kalenderen.

 

 

Se priser og book online her

Se 360 grader fotos fra Feddet

Se området, faciliteter, overnatningsmuligheder og de mange aktiviteter i vores populære virtuelle rundtur

Handelsbetingelser

Group

Betaling

Alle priser er oplyst i danske kroner inklusive moms og alle afgifter med mindre andet er oplyst og klart fremgår i den pågældende situation.
Der opkræves 1.000,00 DKK. senest 14 dage efter reservation. Dette beløb modregnes ved den endelige afregning. Restbeløbet forfalder 60 dage før ankomst, der fremsendes ikke en ny opkrævning, gæsten er selv ansvarlig for at få betalt rettidig ellers kan pladsen eller udlejningsenheden ikke garanteres. Betaling foregår ved at benytte et af de godkendte betalingskort/ kreditkort i online booking, herunder blandt andet Dankort, Visa, MasterCard og Diners. Der pålægges ikke gebyr på Dankort og Visa Kort. Dog pålægges gebyr på danske udstedte kreditkort af et mindre gebyr på 1,00 %. På udenlandske udstedte kreditkort pålægges et mindre gebyr på 2,00 %, gebyret trækkes automatisk ved handlen.

Booking

Booker du med mere end 2 mdr. til ankomst, betales 1. rate 14 dage efter reservation, restbeløb betales 2 mdr. før ankomst. Booker du med under 2 mdr. til ankomst, betales hele beløbet 14 dage efter reservation. Booker du med under 14 dage til ankomst, betales hele beløbet på reservationsdatoen.

Fortrydelsesret og refusion

Du har mulighed for at annullere din booking på følgende vilkår:
14 dages fortrydelsesret er gældende og det indbetalte beløb gives retur hvis der afbestilles op til 14 dage efter reservationsdatoen. Ved afbestilling 14 dage efter reservationsdatoen medfører ingen returnering.
Afbrydelse af allerede startet ophold medfører ingen refusion.
Ferie kan ikke videregives/sælges til 3. mand.

Udlejningsenheder
Alle udlejningsenheder er 100 % røgfrie. Ryges der alligevel, koster det et rengøringsgebyr på 2.000,00 DKK.

Nøgler

Mister du din nøgle til vores udlejningsenheder, udlejningscykler eller gokarts, opkræver vi et erstatningsgebyr på 750,00 DKK.

Tryghedspakke basis – 295,00 DKK

Med vores tryghedspakke giver vi dig mulighed for trygt at købe din ferie med mulighed for at ombooke dit ophold op til 30 dage før ankomst uden omkostninger. Opholdet skal blot ombookes til senere ophold inden for 6 måneder. Efter 6 måneder bortfalder ombookningsgarantien. Beløb, som er indbetalt, vil blive stående på din gæstekonto, og kan ikke refunderes. Beløbet kan kun anvendes til ferieophold. Denne afbestilling kan ikke bestilles til sæsonpakker eller selskabsarrangementer.

Tryghedspakke Luksus – 995,00 DKK.

Ønsker du fuld dækning af beløbet før ophold, samt under opholdet og ingen administrationsgebyr, anbefaler vi at du tegner vores luksus afbestillingsbeskyttelse. Ved brug af luksus afbestillingsbeskyttelsen fratrækkes beskyttelsens værdi og resten af det indbetalte beløb tilbagebetales til gæsten. Der kræves ingen dokumentation for afbestilling.
Afbestillingsbeskyttelsen skal tegnes ved bestilling eller senest ved betaling af 1. rate. Afbestillingsbeskyttelsen kan ikke efterfølgende annulleres. Denne afbestilling kan ikke bestilles til sæsonpakker eller selskabsarrangementer.

Afbestilling ved force majeure

Feddet Strand Resort kan aflyse eller afbryde enhver booking eller ophold på grund af force majeure, hvorved forstås; krig, optøjer, strejke, lockout, olie og benzinrationeringer, grænselukninger, epidemier, natur- og forureningskatastrofer eller lignende hændelser. Der tilkommer ikke kunden nogen former for godtgørelse, ombooking eller tilbagebetaling af det indbetalte beløb. Ved afbestilling fra kunde under force majeure tilkommer der ikke kunden nogen former for godtgørelse, ombooking eller tilbagebetaling af det indbetalte beløb.