Danmarks Borgcenter

Danmarks Borgcenter er fuld af historie

Skal jeres ferie være mere end blot sus og dus? Der findes utrolig mange naturoplevelser og historiske seværdigheder nær vores skønne campingplads. En af dem er Danmarks Borgcenter. Her kan I rejse tilbage i tiden og lære mere om de danske konger, krige, fanger og meget mere. Og nej, det er ikke et af de dér kedelige museer. Hele oplevelsen er digital og interaktiv, og børnene får lov at bruge alle deres sanser. Der er helt klart lagt op til mange sjove og lærerige timer for hele familien på Danmarks Borgcenter!

Adresse:

Danmarks Borgcenter Vordingborg
Slotsruinen 1
4760 Vordingborg

Afstand fra Feddet:

30 km
Danmarks Borgcenter

Lær om middelalderen på Danmarks Borgcenter

Oplevelsen på Danmarks Borgcenter består af to centrale dele. Det er Middelalderborgen, også kaldet for Kong Valdemars store kongeborg og Gåsetårnet.

Selve centeret er bygget på ruinen for den gamle borg. Centeret er underjordisk og byder på stemningsmusik, kunsteriske installationer og moderne teknologi. I får virkelig fornemmelsen af at være på en gammel middelalderborg. Måske I endda ser et af de gamle spøgelser, der huserer på borgen?

Bevæger I jer udenfor kan I spotte Gåsetårnet. Dette er helt klart også et besøg værd. Det var nemlig her, der sad fanger indespærret i gamle dage.

Alt om de gamle borge, konger og magt

Danmarks Borgcenter er et digitalt oplevelsescenter. Men hvad kan I så opleve her? Flere konger har regeret Danmark fra denne borg. Det var før magten flyttede ind til København. I kan derfor lære meget mere om borgens rolle, som en brik i et magtspil og adskillige krige.

Det er også sjovt for børnene, der er nemlig digitale Ipad guides, de selv kan bruge. Disse indbyder til mange sjove lege og aktiviter for børn. Som at jagte uhyggelige spøgelser på borgen eller lære mere om mysteriet om Dannebrog. Det bliver bestemt ikke kedeligt!

Efter spøgelserne er fanget, og I ved alt om de gamle konger, så kan I slappe af og nyde et hyggeligt måltid i Restaurant Atterdag.

Andre udflugtsmuligheder

Book et ophold på Feddet her