Efterårsferie på Feddet

Kom til en "uhyggelig" ferie med halloween-tema

Se priser og book online her

Ferie i uge 42 - Efterårsferie er familietid

Træk stikket i efterårsferien og tag til Feddet Strand – her kan I nyde stemningen og alle de spændende aktiviteter sammen. Vi har altid et godt tilbud på efterårsferie med børn, og her er garanti for oplevelser ud over det sædvanlige.

Vi pynter resortet op i allerbedste Halloween-stil og er klar til at give jer en uhyggelig god familieferie.

Igen i år byder vi på vores ultra populære Halloween-tema, som finder sted i efterårsferien. Her byder vi på en aftentur i vores Haunted Forest, fyldt med zombier, klovne og spøgelser i allerbedste halloweenstil. 

Oplevelsesrig efterårsferie i Danmark

Efterårsferie er indbegrebet af hygge med familien. Det er den perfekte årstid til både at nyde udendørs og indendørs aktiviteter.

På de lune og solrige dage kan I opleve aktiviteter som ridning på islandske heste, fartfyldte ture på mountainbike, kælezoo, kajak, kitesurfing – og så kan I altid nyde tiden på vores udendørs legepladser, trampolinland eller stranden, der kun er en kort gåtur væk.

På de regnfulde og grå efterårsdage kan I boltre jer i et kæmpe indendørs badeland, vores store indendørs legeland, gamehouse, fitness, wellness, kreativt værksted og meget mere.

Vi har aktiviteter for hele familien, hvad enten I drømmer om en rolig og afslappende eller en aktiv og fartfyldt efterårsferie!

 

Efterårsferietilbud på Feddet

Spar 20% + gratis adgang til Pool & Spa samt minigolf

Her er både tilbud til jer, som kommer i egen campingvogn, autocamper eller telt og tilbud til jer, som ønsker at bo i feriehytte, mobilehome eller i et af vores skønne feriehuse. Tilbuddet kan bookes fra fredag den 11. oktober til søndag den 20. oktober 2024. 

Tilbuddet og de aktuelle priser kan ses og bookes i vores onlinebooking her.

Bemærk: Begrænset antal pladser. Book i god tid for at få den bedste pris, da vi plejer at have udsolgt i efterårsferien.

Vi har indført dynamiske priser, som ændrer sig efter efterspørgslen. Hvis du vil have opholdet til den laveste pris, anbefaler vi du bestiller så tidligt som muligt.

Hvide bølger

EFTERÅRS-
FERIE-
TILBUD

SPAR 20%
+
fri Pool & Spa samt AdventureGolf

Brug rabatkoden: EFT2024

Betingelser for efterårstilbuddet:

 • Gælder når du booker minimum 3 sammenhængende overnatninger i perioden fra fredag den 11. oktober til søndag den 20. oktober 2024
 • Gælder for ophold i egen vogn, telt eller autocamper
 • Gælder for ophold i hytter, mobilehomes eller feriehuse
 • Der gives ikke rabat på slutrengøring i udlejningsenheder samt forbrug af strøm
 • Der gives ikke rabat på yderligere services som f.eks linnedpakker, restaurant, BonBon-Land billetter mv.
Brug rabatkoden: EFT2024 for at få rabatten. Koden indtastes i sidste trin i bookingen efter du har indtastet navn og adresse.

Se 360 grader fotos fra Feddet

Se området, faciliteter, overnatningsmuligheder og de mange aktiviteter i vores populære virtuelle rundtur

5 stjernet camping I efterårsferien

Camping i efterårsferien er en oplagt mulighed. På Feddet kan I både vælge at overnatte i egen campingvogn, autocamper eller telt.

Hvis I synes det skal være lidt mere luksuriøst eller I har sendt campingvognen til vinteropbevaring, så tilbyder vi også overnatning i vores klassiske Fjordhytter eller vores lækre vores Strandhytter eller Lærkehytter eller hvad med at prøve vores helt nye mobilehomes?

Uanset hvad er der plads til hele familien. Er du til endnu mere luksus og sommerhusstemning, så anbefaler vi vores feriehuse.

Vores campingplads har hele 5 stjerner og er prisbelønnet af både danske og udenlandske medier.

Tag på efterårsferie tæt på København

Vores ferieresort rummer alt, hvad hjertet begærer, når det kommer til aktiviteter, faciliteter og natur, men derudover så er vi også beliggende tæt på den danske hovedstad – kun ca. 50 min kørsel væk.

Vi er derfor en oplagt mulighed, når I gerne vil opleve København i efterårsferien, men samtidig ønsker at overnatte i naturskønne omgivelser.

Hos Feddet Strand Resort kan I tage på en uforglemmelig og billig efterårsferie i Danmark!

Hvad kan I lave på Feddet i efterårsferien?

Pool & Spa

Ingen ferie uden pool og indendørs vandland. Når I vælger Feddet Strand Resort, får i en børnevenlig campingplads med vandland i topklasse. Vi har et skønt indendørs vandland med sjove aktiviteter for børn og voksne. Børnepool, fontæner, springvand, legeredskaber og meget mere. Opvarmet og udendørs spabad samt panoramasauna. Der er lagt op til mange hyggelige og sjove timer for hele familien.

Indendørs aktivitetshus

I det store indendørs aktivitetshus Fun & Play, venter der et sandt paradis for børn.

Her kan ungerne boltre sig med:

 • Stort klatre- og boldland
 • Air hockey
 • Pool
 • Playstations med børnevenlige spil
 • Playstations med moderne spil for unge og voksne
 • Børneaktiviteteter

I aktivitetshuset Fun & Play kommer børnene ikke til at kede sig, der er nemlig plads til masser af leg for alle aldre, mens tiden flyver afsted.

AdventureGolf

Adventure Golf er en utrolig populær familieaktivitet på Feddet Strand Resort. De 12 baner er sjove, udfordrende udformet og beklædt med kunstgræs, som er med til at give spillet en ”rigtig golffornemmelse”. Der er også en lille ”putting green” til at øve sig på inden spillet går i gang. Her får I rig mulighed for at dyste om opvasken eller hvem der går op med skrald på ferien.

Legepladser og junglebane

Børnene kommer helt sikkert ikke til kede sig på Feddet Strand Resort. Her er legepladser i alle størrelser inde og ude – hoppepuder – gynger – junglebane samt meget mere.

Rundt om i ferieparken finder du legepladser for alle aldre. Vi har hele 10 forskellige at vælge imellem.

Prøv f.eks. den store legeplads med flere hoppepuder, gynger, vippedyr samt meget mere. Her finder du også vores meget populære fodboldbane, hvor der tit spilles bold uanset om man er lille eller stor.

Er du til fart, har du mulighed for at leje en af vores mange populære gokarts. Her er alt fra 1 til 6 personers gokarts.

Oplev Feddets natur & strand

Elsker I at være ude i naturen? Eller trænger I bare til at komme væk fra en travl hverdag og fra bylivet? Når I tager på ferie på Feddet, kan I virkelig få den allerbedste naturferie.

Vores eget danske land byder nemlig på meget utrolig flot natur, som man ikke lige ser til hverdag. Feddet Strand Resort er beliggende i helt idylliske omgivelser på Feddet i Faxe bugt, hvilket er et af de smukkeste steder på Sjælland.

Området rummer både masser af strand, og skov med historiske pejlemærker, muligheder for smuk udsigt, fantastisk natur og rigt dyreliv.

Nyd en god middag

Når I besøger Feddet Strand Resort skal I også kunne spise godt til en fair pris. Derfor har vi midt på pladsen en fantastisk restaurant med lækre retter.

Restaurant Feddet er stedet, hvor alle er velkomne, du kan sætte dig ned, slappe af, nyde livet og blive serviceret med et smil.

Vi har også mange andre gode spisemuligheder på Feddet. Er du til en hyggelig middag i campingvognen, teltet, hytten eller feriehuset, så har vi lækker take away mad i høj kvalitet. Prøv f.eks. en omgang pizza fra PizzaBaren eller nogle lækre burgere fra BurgerBaren.

Overnatningsmuligheder på Feddet

Du kan overnatte på Feddet på mange måder. Se her hvilke muligheder der er.

Hytter & Mobilehomes

Tag på udflugt i efterårsferien

Tæt på Feddet finder du ligeledes nogle af Danmarks bedste og mest populære seværdigheder, turistattraktioner og familieoplevelser.

Oplev historie og kultur, musik, forlystelsesparker, zoologiske haver og meget, meget mere. Attraktionerne findes i alle udstrækninger, så der er noget til alle aldersgrupper.

De mange seværdigheder, attraktioner og oplevelser findes inden for 10-100 km.

Skal du med i klubben?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at modtage vores gode tilbud og nyheder. Det er selvfølgelig gratis.