Skovtårnet

En unik oplevelse i højden

Mere end 300.000 besøgende hvert år

Skovtårnet har været under opførelse siden 2014. I marts 2019 kunne Camp Adventure endelig klippe snoren og åbne op til en fuldstændig fantastisk oplevelse. Tårnet rækker 45 meter op mellem træernes kroner og byder på 360-graders udsigt udover den skønne Sydsjællandske natur. Iagttages tårnet på afstand kan man beundre den gennemførte arkitektur. Camp Adventure har virkelig opført en “once in a lifetime” oplevelse. Og kun en kort køretur væk fra Feddet Strand Resort, er det næsten et must for alle gæster!

Adresse:

Camp Adventure Skovtårnet
Skovtårnsvej 1
4683 Rønnede

Afstand fra Feddet:

19 km
Skovtårnet Camp Adventure

Unik arkitektur og en enestående oplevelse

Tårnet i skoven ved Gisselfeld Kloster er en oplevelse for hele familien – undtagen dem med højdeskræk selvfølgelig! Seværdigheden er velbesøgt og også anerkendt i udlandet. Den kom i 2019 på Time Magazines liste over World’s Greatest Places. Det er der helt sikkert flere grunde til – og når I først har besøgt tårnet, er I overbevist om, at de ikke tager fejl.

Oplevelsen byder både på unik arkitektur, fantastisk natur fra en helt ny synsvinkel og sus i maven for alle pengene. Tårnet er opført i cortenstål og lokalt egetræ og falder derfor smukt ind i områdets natur. Når I begiver jer op blandt træernes kroner, kommer I ud på en 3,2 km lang rute. Den varer ca. 2 timer, og det er en hyggelig og lærerig oplevelse for hele familien.

Er I til endnu mere spænding og sjov? Så byder Camp Adventure også på en udfordrende klatrepark for både børn og voksne. Det er Danmarks største af slagsen med sine hele 7,5 hektar. Her kan I prøve 10 forskellige klatrebaner, som varierer i højde og sværhedsgrad. I kan virkelig få en på opleveren, når I bevæger jer fra træ til træ gennem enten forhindringer eller svævebaner.

Andre udflugtsmuligheder

Book et ophold på Feddet her