Den Blå Planet

– Danmarks akvarium

Den Blå Planet byder på læring og sjov

I Kastrup kan I ikke undgå at bemærke den smukke og arkitektoniske bygning nær vandet. Denne bygning rummer en af landets sjoveste oplevelser “under vand” for hele familien, nemlig Den Blå Planet. Dette akvarium er fuld af imponerende dyreliv, som vil sparke benene væk under både børn og voksne. Bliv overrumplet af nærkontakt med flotte havskildpadder eller betag hajerne i den vilde tunnel under akvariet.

Lyder dette som noget for jer? Når I overnatter på Feddet Strand Resort, er Den Blå Planet kun ca. en times kørsel væk og er derfor et oplagt mål for jeres hyggelige dagsudflugt!

Adresse:

Den Blå Planet
Jacob Fortlingsvej 1
2770 Kastrup

Afstand fra Feddet:

90 km
Den Blå Planet

Den Blå Planet er Nordeuropas største akvarium

Denne seværdighed er ikke bare den største af sin slags i Danmark. Nej, Den Blå Planet er faktisk det største akvarium i Nordeuropa. Det er derfor bestemt et besøg værd, hvis I drømmer om en både lærerig og sjov udflugt i løbet af jeres ferie. Akvariet rummer et rigt dyreliv fra flere områder – de nordlige søer og have, tropiske søer og floder samt oceanet der byder på koralrev, hajer og rokker.

Oplevelser under havoverfladen

Den Blå Planet rummer på et væld af oplevelser. I kan komme helt tæt på dyrelivet under havoverfladen. Men hvad er absolut “musts” at se? Stedet har faktisk deres helt egen Big Five! Altså de største eller vildeste fem dyr, som I bare må se. Det er de super søde havoddere. De majestætiske hammerhajer med en helt speciel hovedform. Rokkerne, der ser utrolig rolige ud, men som faktisk er nogle af de farligste havdyr. Stillehavsblæksprutten med de imponerende 2000 sugekopper. Arapaimaerne, der er virkelig gigantiske – op til 3 meter lange – og som faktisk har levet siden dinosaurenes tid. Hvilken af de fem glæder I jer mest til at se?

Er der nogle vovehalse i familien? Så kan I også prøve en oplevelse ud over det sædvanlige. Nemlig en 8 meters undervandstur, hvor I kommer til at dykke med hajer!

Andre udflugtsmuligheder

Book et ophold på Feddet her