København Zoo

– en oplevelse for hele familien

Mød tropiske og eksotiske dyr

Zoo er en helt klassisk ferieoplevelse. Hvem elsker ikke at se på vilde dyr fra eksotiske lande? Truttende elefanter? Vilde løver? I København har de faktisk noget, som ingen andre zoologiske haver i Danmark har, nemlig de nuttede pandaer fra Kina. Det er et must at se dem, når I tilbringer dagen i hovedstadens dyrerige og skønne park.

Overnatter I på Feddet? Så bliver det faktisk ikke nemmere. Jeres uforglemmelige oplevelser med de eksotiske dyr er kun ca. 1 times kørsel fra vores skønne 5-stjernede campingplads.

I kan møde dyr fra næsten alle verdens kontinenter. De nuttede pandaer fra Asien, de hvide og sorte næsehorn fra Afrika og elefanter fra både Asien og Afrika. Sydamerikanske strudse, også kaldet Nanduer. Isbjørne der traditionelt set lever nær den arktiske cirkel – og utrolig mange flere dyr fra hele verden.

Adresse:

København Zoo
Roskildevej 32
2000 Frederiksberg

Afstand fra Feddet:

83 km
Københavns Zoo

Zoologisk Have København byder på mange oplevelser

Den københavnske dyrepark byder på et væld af oplevelser. Udover bare at gå og nyde parken og se på dyrene, kan I også opleve særlige events året rundt. Det er alt fra de daglige fodringer til dekoration af parken til højtider som jul.

Der kan også købes billetter til uforglemmelige oplevelser, hvor I kommer helt tæt på dyrene f.eks. elefanterne, pandaerne, pingvinerne eller tigerne. Eller hvad med at prøve at være dyrepasser eller træne dyrene – bare for en dag?

I kan købe almindelige dagsbilletter, sæsonkort og billetter til særlige events online eller ved parkens indgang.

Zoo København ligger kun 1 time væk

Zoologisk Have - Slap af efter jeres besøg

Zoologisk have i København er kun en kort køretur fra Feddet og vores skønne campingplads. Det er derfor en oplagt attraktion at besøge. Både for jer der er afsted som par, såvel som jer der er afsted med børnene.

En dagstur til København og den skønne dyrepark er en fantastisk oplevelse. Men det kan også være rart at komme væk fra de mange mennesker og storbyen igen. Derfor er det oplagt at overnatte på Feddet Strand Resort. Der er kun kort køreafstand til storbyen, men samtidig får I en ferie med rig natur, skønne faciliteter og mange sjove aktiviteter for børn og voksne.

Book årets weekendtur eller ferie hos Feddet Strand Resort – når I drømmer om at holde ferie i rolige og naturskønne omgivelser nær stranden. Men samtidig at være tæt på attraktioner og seværdigheder i hovedstaden.

Se mere om overnatningsmuligheder her.

Book et ophold på Feddet her

Indendørs vandland

Kæmpe indendørs vandland med både udendørs jacuzzi og finsk sauna.

Børnevenlig sandstrand

Direkte adgang til børnevenlig hvid sandstrand med vandaktiviteter.

Enestående natur

Storslået naturområde, der er klar til at blive udforsket.

Aktiviteter

Masser af børnevenlige og sjove aktiviteter for hele familien.

Tæt på København

Kun 50 minutters kørsel i bil fra København.

Ladestandere til elbiler

Vi har ladestandere til elbiler, så du kan fylde elbilen med grøn energi