København Zoo

– en oplevelse for hele familien

Mød tropiske og eksotiske dyr

Zoo er en helt klassisk ferieoplevelse. Hvem elsker ikke at se på vilde dyr fra eksotiske lande? Truttende elefanter? Vilde løver? I København har de faktisk noget, som ingen andre zoologiske haver i Danmark har, nemlig de nuttede pandaer fra Kina. Det er et must at se dem, når I tilbringer dagen i hovedstadens dyrerige og skønne park.

Overnatter I på Feddet? Så bliver det faktisk ikke nemmere. Jeres uforglemmelige oplevelser med de eksotiske dyr er kun ca. 1 times kørsel fra vores skønne 5-stjernede campingplads.

I kan møde dyr fra næsten alle verdens kontinenter. De nuttede pandaer fra Asien, de hvide og sorte næsehorn fra Afrika og elefanter fra både Asien og Afrika. Sydamerikanske strudse, også kaldet Nanduer. Isbjørne der traditionelt set lever nær den arktiske cirkel – og utrolig mange flere dyr fra hele verden.

Adresse:

København Zoo
Roskildevej 32
2000 Frederiksberg

Afstand fra Feddet:

83 km
Københavns Zoo

Zoologisk Have København byder på mange oplevelser

Den københavnske dyrepark byder på et væld af oplevelser. Udover bare at gå og nyde parken og se på dyrene, kan I også opleve særlige events året rundt. Det er alt fra de daglige fodringer til dekoration af parken til højtider som jul.

Der kan også købes billetter til uforglemmelige oplevelser, hvor I kommer helt tæt på dyrene f.eks. elefanterne, pandaerne, pingvinerne eller tigerne. Eller hvad med at prøve at være dyrepasser eller træne dyrene – bare for en dag?

I kan købe almindelige dagsbilletter, sæsonkort og billetter til særlige events online eller ved parkens indgang.

Zoo København ligger kun 1 time væk

Andre udflugtsmuligheder

Book et ophold på Feddet her