Giv os din anmeldelse

Har du tidligere besøgt Feddet?

Har du tidligere besøgt Feddet?

Så vil vi (som alle andre) gerne høre om dit ophold🙏

Vi arbejder nemlig løbende med at udvikle resortet, og elsker at få respons fra vores gæster.

Anbefal os på Facebook her

Anmeld os på Tripadvisor her

Anmeld os på Trustpilot her


Skrift i sandet

Vores mission

På Feddet Strand Resort tilbyder vi luksuriøse og komfortable ferieoplevelser tæt på naturen. Uanset om du overnatter i en af vores pemiumhytter eller feriehuse, om du kommer i egen campingvogn eller telt, –  eller måske afholder et møde eller en konference hos os – vil du opleve at naturen er tæt på.

Vi holder selv meget af den natur der omgiver os på alle sider, Vi tror på at vi mennesker har brug for pauser, fællesskab, masser af frisk luft og nye oplevelser, for at være i balance i en ofte alt for travl hverdag. Her spiller naturoplevelsen en stor rolle. Ude i den friske luft kan vi komme ned i tempo og være tættere sammen, her får vi “ladet batterierne op”.

Du vil opleve at området omkring Feddet Strand Resort byder på skønne oplevelser året rundt. Afhængigt af årstiden kan himlen være fyldt med gæs og traner som højlydt “snakker” med hinanden på deres vej nord eller syd over. Måske ser du havørnen svæve over strandengene  – eller møder vores rolige fritgående køer og heste som plejer heden og sikrer at sjældne planter, bier og sommerfugle har de allerbedste betingelser for at kunne overleve og udvikle sig.

Klima og miljø

På Feddet Strand Resort er det vores mål at levere luksus og høj komfort til mange gæster året rundt. Vores energi- og ressourceforbrug er derfor stort og stigende i takt med at den danske turistsæson er blevet længere. Men vi er stolte af at kunne fortælle at omkring 95% af vores energiforbrug kommer fra klimaneutrale energikilder, såsom biomasse, sol, vind. Derudover arbejder vi med at fremme biodiversiteten på Feddet, reducere vores affaldsmængde og bekæmpe madspild fra vores butik og spisesteder.

Du kan læse mere om dette arbejde her

Du kan yde os en stor hjælp med at passe på miljøet, hvis du vil spare på vand, lys og varme – og ikke mindst hjælpe os med, at sortere dit affald korrekt, når du afleverer det på vores affalds- og miljøstation.