Giv os din anmeldelse

Har du tidligere besøgt Feddet?

Har du tidligere besøgt Feddet?

Så vil vi (som alle andre) gerne høre om dit ophold🙏

Vind et weekendophold:

Du kender det sikkert. Du har lige købt en vare online, og så går der ikke mange øjeblikke, før end du får en mail, hvor du blever bedt om at anmelde din købsoplevelse.

Vi ved det kan være irriterende at bruge tid på, men ikke desto mindre er virksomheder i dag mere  afhængige af anmeldelser fra deres kunder end nogensinde, fordi det nødvendigt for, at man bliver vist i søgninger på Google, og fordi nye kunder også kigger på anmeldelser og anbefalinger.

Derfor håber vi at du har lyst til at give et minuts tid tilbage til os, med at anbefale os på Facebook. Hvis du læser denne side fra en computer, har vi gjort det nemt for dig, da det blot er at trykke på knapperne herunder for at give en anmeldelse. Bruger du en telefon, skal du finde os i din Facebook app, ved at søge efter Feddet Strand Resort, og derefter vælge anbefal.

Anbefal os på Facebook her

Har du lidt ekstra tid, vil det også være en stor hjælp med en anmeldelse på Tripadvisor eller Trustpilot.
Anmeld os på Tripadvisor her
Anmeld os på Trustpilot her

Som tak for hjælpen, trækker vi lod om tre weekendophold i en af vores nye Premium Strandhytter, i perioden fra d. 1. oktober – 21. december 2022 (undtaget efterårsferien), blandt alle der har givet en anmeldes på en af de tre ovennævnte platforme, inden d. 1. oktober 2022. Vinderne får direkte besked, ved at vi kommenterer anmeldelsen, med opfordring til at kontakte os. Alle anmeldelser på alle platforme er selvfølgelig med i puljen, både positive og negative (hvis der da overhovedet skulle være nogle negative 😉)

Skrift i sandet

Vores mission

På Feddet Strand Resort tilbyder vi luksuriøse og komfortable ferieoplevelser tæt på naturen. Uanset om du overnatter i en af vores mange forskellige hytter, mobilehomes eller feriehuse, om du kommer i egen campingvogn eller telt, –  eller måske afholder et møde eller en konference hos os – vil du opleve at naturen er tæt på. 

Vi holder selv meget af den natur der omgiver os på alle sider. Vi tror på at vi mennesker har brug for pauser, fællesskab, masser af frisk luft og nye oplevelser, for at være i balance, i en ofte alt for travl hverdag. Her spiller naturoplevelsen en stor rolle. Ude i den friske luft kan vi komme ned i tempo og være tættere sammen. Her får vi “ladet batterierne op”.

Du vil opleve at området omkring Feddet Strand Resort byder på skønne oplevelser året rundt. Afhængigt af årstiden kan himlen være fyldt med gæs og traner som højlydt “snakker” med hinanden på deres vej nord eller syd over. Måske ser du ser du havørnen svæve over strandengene  – eller møder vores rolige fritgående køer og heste som plejer heden og sikrer at sjældne planter, bier og sommerfugle har de allerbedste betingelser for at kunne overleve og udvikle sig.

At kunne levere luksus og komfort til mange gæster året rundt betyder at vi har et stort energiforbrug. Men vi er langt i processen med at flytte vores energiforbrug til klimaneutrale energikilder, som sol, vind og biomasse. Derudover arbejder vi med at fremme biodiversiteten, reducere vores affaldsmængde, fremme den cirkulær økonomi og mange andre projekter. Du kan læse mere om dette arbejde her

Du kan også hjælpe os med at passe på kloden, hvis du vil spare på vand, lys og varme – og ikke mindst hjælpe os med at sortere dit affald når du afleverer det på affaldsstationen.