BonBon-Land

Danmarks sjoveste forlystelsespark

BonBon-Land

Stedet er kendt for hundeprutter og mågeklatter – som selvfølgelig er navnet på nogle af deres skøre og sjove forlystelser. Det er en park for hele familien og for børn i alle aldre. Der er både rolige ture til de helt små og vilde rutsjebaner til de større børn. BonBonland er kun en kort køretur fra Feddet Strand Resort – 28 km for at være helt præcis. I kan derfor let pakke bilen om morgen og køre tids nok til at nå parken til åbningstid.

Adresse:

BonBon-Land
Gartnervej 2
4684 Holmegaard

Afstand fra Feddet:

28 km
BonBon-Land

BobBon-Land er forlystelser for hele familien

Forlystelsesparken er en oplagt dagsudflugt for hele familien. I kan nyde hinandens selskab og grine og græde, når det er underholdende og måske lidt for vildt! Der er noget at prøve for enhver alder. Vildsvinet, som navnet selv beskriver det, er en af de helt vilde rutsjebaner. Her får I 400 fartfyldte meter. Er I til højder, så er det Cobratårnet I skal prøve. Her får I en fantastisk udsigt udover hele parken, som pludselig afbrydes af et vildt styrtdyk ned mod jorden. Skal det være roligt og for de små? Så kan I prøve alt fra Albatossen og Bæver rafting til Dragen eller Hundeprutten.

Parken byder også på mange hyggelige steder, hvor I kan samles og nyde jeres medbragte mad. Parken har ligeledes flere gode spisesteder, hvor I nyde god mad og drikke, inden turen går videre til næste forlystelse i parken. Nyd f.eks. buffetten i junglerestauranten eller få jer en god Bæverpizza.

Andre udflugtsmuligheder

Book et ophold på Feddet her