BonBon-Land

Danmarks sjoveste forlystelsespark

BonBon-Land

Stedet er kendt for hundeprutter og mågeklatter – som selvfølgelig er navnet på nogle af deres skøre og sjove forlystelser. Det er en park for hele familien og for børn i alle aldre. Der er både rolige ture til de helt små og vilde rutsjebaner til de større børn. BonBonland er kun en kort køretur fra Feddet Strand Resort – 28 km for at være helt præcis. I kan derfor let pakke bilen om morgen og køre tids nok til at nå parken til åbningstid.

Adresse:

BonBon-Land
Gartnervej 2
4684 Holmegaard

Afstand fra Feddet:

28 km
BonBon-Land

BobBon-Land er forlystelser for hele familien

Forlystelsesparken er en oplagt dagsudflugt for hele familien. I kan nyde hinandens selskab og grine og græde, når det er underholdende og måske lidt for vildt! Der er noget at prøve for enhver alder. Vildsvinet, som navnet selv beskriver det, er en af de helt vilde rutsjebaner. Her får I 400 fartfyldte meter. Er I til højder, så er det Cobratårnet I skal prøve. Her får I en fantastisk udsigt udover hele parken, som pludselig afbrydes af et vildt styrtdyk ned mod jorden. Skal det være roligt og for de små? Så kan I prøve alt fra Albatossen og Bæver rafting til Dragen eller Hundeprutten.

Parken byder også på mange hyggelige steder, hvor I kan samles og nyde jeres medbragte mad. Parken har ligeledes flere gode spisesteder, hvor I nyde god mad og drikke, inden turen går videre til næste forlystelse i parken. Nyd f.eks. buffetten i junglerestauranten eller få jer en god Bæverpizza.

Besøg BonBon-Land og overnat på Feddet

Drømmer I om en ferie med sjove oplevelser for hele familien? Fart over feltet? Underholdning for de små? Så er BonBonland det oplagte sted til jeres dagsudflugt. Her kan I sagtens bruge hele dagen, lige fra parken åbner og til den lukker igen. Feddet Strand Resort er kun en kort køretur fra BonBonland, og vores feriepark er derfor et oplagt valg, når jeres ferie skal inkludere én eller flere dagsudflugter til parken.

Se mere om overnatningsmuligheder her.

Andre udflugtsmuligheder

Book et ophold på Feddet her

Indendørs vandland

Kæmpe indendørs vandland med både udendørs jacuzzi og finsk sauna.

Børnevenlig sandstrand

Direkte adgang til børnevenlig hvid sandstrand med vandaktiviteter.

Enestående natur

Storslået naturområde, der er klar til at blive udforsket.

Aktiviteter

Masser af børnevenlige og sjove aktiviteter for hele familien.

Tæt på København

Kun 50 minutters kørsel i bil fra København.

Ladestandere til elbiler

Vi har ladestandere til elbiler, så du kan fylde elbilen med grøn energi