Miniferie på Feddet

Et fantastisk afbræk i hverdagen

Se priser og book online her

Tilbud på en uforglemmelig miniferie

Oplev Feddet uden for højsæsonen til en ekstra attraktiv pris. Her får du både skøn natur, masser af aktiviteter og overnatning i absolut topklasse.

Se vores udvalg af miniferietilbud i vores hytter, mobilehomes og feriehuse her.

Når du bestiller et miniferietilbud er vores aktivitetspakke inkluderet, så du har fri adgang til vores Pool og Spa samt den store Adventure Golf bane. Derudover er der selvfølgelig adgang til alle de andre gratis aktiviteter på Feddet, som f.eks. Junglesti, Netland, legelande, GameHouse, Trampoliner, legepladser og fitness.

Gyldig i følgende perioder:


8. januar – 21. marts 2024
4. april – 25. april 2024
29. april – 5. maj 2024
13. maj – 16. maj 2024
20. maj – 20. juni 2024
26. august – 10. oktober 2024
20. oktober – 19. december 2024

Vi tager forbehold for udsolgte datoer.

Miniferietilbud i hytter

Mandag til torsdag, kr. 2.995,-

Torsdag til søndag, kr. 4.295,-

Inkl. slutrengøring og 4 personer.
Ekskl. strømforbrug.

Mandag til torsdag, kr. 2.995,-

Torsdag til søndag, kr. 4.295,-

Inkl. slutrengøring og 4 personer.
Ekskl. strømforbrug.

Mandag til torsdag, kr. 2.795,-

Torsdag til søndag, kr. 3.795,-

Inkl. slutrengøring og 4 personer.
Ekskl. strømforbrug.

Miniferietilbud i feriehuse og villaer

Mandag til torsdag, kr. 4.095,-

Torsdag til søndag, kr. 5.895,-

Inkl. slutrengøring og 5 personer.
Ekskl. strømforbrug.

Mandag til torsdag, kr. 4.095,-

Torsdag til søndag, kr. 5.895,-

Inkl. slutrengøring og 5 personer.
Ekskl. strømforbrug.

Mandag til torsdag, kr. 4.095,-

Torsdag til søndag, kr. 5.895,-

Inkl. slutrengøring og 5 personer.
Ekskl. strømforbrug.

Spa villa

Mandag til torsdag, kr. 4.095,-

Torsdag til søndag, kr. 5.895,-

Inkl. slutrengøring og 5 personer.
Ekskl. strømforbrug.

Miniferietilbud i glampingtelt & udlejningsvogn

Spa Udlejningsvogn
NYHED 2024

Mandag til torsdag, kr. 2.895,-

Torsdag til søndag, kr. 3.995,-

Inkl. slutrengøring og 4 personer.
Gas og elforbrug er inkluderet.
Fri pool og minigolf inkluderet.
Eget udespa inkluderet.
Kan lejes fra påske til efterårsferien.

Campingvogn med rundsiddegruppe

Mandag til torsdag, kr. 2.495,-

Torsdag til søndag, kr. 3.495,-

Inkl. slutrengøring og 4 personer.
Gas og elforbrug er inkluderet.
Fri pool og minigolf inkluderet.
Kan lejes fra påske til efterårsferien.

Luksus Glampingtelt med terrasse

Mandag til torsdag, kr. 2.995,-

Torsdag til søndag, kr. 3.495,-

Inkl. slutrengøring og 4 personer.
BEMÆRK:  Gas og elforbrug er inkluderet.
Fri pool og minigolf inkluderet.
Kan lejes fra Kr. Himmelfart til efterårsferien.

Mandag til torsdag kr. 2.295,-

Torsdag til søndag, kr. 2.895,-

Inkl. slutrengøring og 4 personer.
BEMÆRK: Gas og elforbrug er inkluderet.
Fri pool og minigolf inkluderet. Kan lejes fra Kr. Himmelfart til efterårsferien.

Drømmer I om en billig miniferie i Danmark?

Ja, så skal I booke en miniferie hos Feddet Strand Resort. Vi er et 5 stjernet camping- og ferieområde beliggende i naturskønne omgivelser ved Faxe bugt og nær det nye ”Skovtårn” ved Camp Adventure. Vi byder på en af Danmark bedste strande og et væld af aktiviteter – som badeland, legeland og fitness.

Hvad enten I vælger at booke årets sommerferie med børnene, en forlænget weekend til afslapning eller blot hiver et par dage ud af kalenderen til oplevelser – så garanterer vi, at du og dine kære altid får et skønt, oplevelsesrigt og faktisk også billigt ophold. Når I vælger Feddet Strand Resort, vælger I at opleve de bedste sider af Danmark.

Her finder du din miniferie tæt på København

Miniferier på Feddet Strand Resort er fyldt med oplevelser. I selve vores feriepark er der et væld af spændende aktiviteter for børn, unge og voksne. Området er ligeledes fyldt med naturskønne oplevelser. Feddet Strand Resort ligger også tæt placeret på København og er derfor et ideelt overnatningssted, hvis I vil opleve, hvad storbyen har at byde på – København er blot 50 min. kørsel væk.

Oplev ferieområdet – vores eksklusive feriepark er spækket med aktiviteter – så I aldrig skal kede jer, når I er på ferie. Brug en dag med børnene i vores store indendørs vandland, på den udendørs aktivitetsbane “junglebanen”, på gokartcykler, i kælezoo, i udendørs trampolinland, til adventure golf eller i det sande paradis Fun & Play. Vores Fun & Play område er et stort indendørs legeland med spil og aktiviteter – perfekt til regnvejrsdage.

På de stille regnvejrsdage kan I også besøge det kreative værksted, hvor der kan laves kreative udfoldelser med perler, tegninger, maling på stofposer og meget mere.

Oplev naturen – når I besøger vores feriepark, er I i ét med naturen. Jeres hytte er nemlig beliggende tæt på både strand og skov. Det giver mulighed for aktive oplevelser i vand og på land. Bevæg jer ud på vandet i kajak eller på fisketur. Eller tag en stille ridetur langs stranden på Islandske hest.

Skal det være lidt vildere? Så kan I også køre på MTB. Vil I blot nyde det gode vejr og hinanden? Så er stranden ikke mere end et par meter væk fra jeres hytte. Her kan I udfolde jer med badning og leg i sandet. Stranden og de omkring liggende skove er også oplagte til romantiske gåture.

Oplev København – har I besluttet jer for en ferie i det grønne, men ønsker I også oplevelser i storbyen som museer, shopping, cafébesøg og sightseeing? Tag bilen, og nå til København på under en time. Når I har fået nok af storbyens hyggelige, men højlydte omgivelser, kan I igen sætte kursen mod jeres hytte og de rolige naturomgivelser ved Feddet Strand.

Hos Feddet Strand Resort har vi også et væld af andre ferietibud her

Vi har altid et godt tilbud op en billig miniferie

I kan altid booke et rigtigt godt tilbud på en ferie i en af vores eksklusive hytter. Jeres strandhytte byder på sovepladser til 5 pers., en hyggelig stue og et fuldudstyret køkken, klimaanlæg, WIFI, en lækker sydvendt terrasse og meget mere. Når I har booket jeres Strandhytte, kan I også udforske siden her for at finde spændende udflugter i nærheden af Feddet Strand Resort.

Se 360 grader fotos fra Feddet

Se området, faciliteter, overnatningsmuligheder og de mange aktiviteter i vores populære virtuelle rundtur

Hvad kan I lave på Feddet?

Tag på stranden

Feddet Strand er en af Sydsjællands bedste og mest populære badestrande. Den strækker sig flere kilometer langs Feddet. Feddet Strand er med sit lave vand en lækker børnevenlig strand med masser af dejlig hvidt sand til at bygge flotte sandslotte i og slippe fantasien og kreativiteten løs.

Derudover byder stranden på masser af aktiviteter om sommeren, rideture langs stranden, beach volley, hygge i vores store strandtelt samt fri vandleg og sjov på vores hoppe- og forhindringsbaner, som ligger placeret ude i vandet.

Se mere om stranden her

Indendørs aktivitetshus

I det store indendørs aktivitetshus Fun & Play, venter der et sandt paradis for børn.

Her kan ungerne boltre sig med:

  • Stort klatre- og boldland
  • Air hockey
  • Pool
  • Playstations med børnevenlige spil
  • Playstations med moderne spil for unge og voksne
  • Børneaktiviteteter

I aktivitetshuset Fun & Play kommer børnene ikke til at kede sig, der er nemlig plads til masser af leg for alle aldre, mens tiden flyver afsted.

Se mere on Fun & Play her

Pool & Spa

Ingen ferie uden pool og indendørs vandland. Når I vælger Feddet Strand Resort, får i en børnevenlig campingplads med vandland i topklasse. Vi har et skønt indendørs vandland med sjove aktiviteter for børn og voksne. Børnepool, fontæner, springvand, legeredskaber og meget mere. Opvarmet og udendørs spabad samt panoramasauna. Der er lagt op til mange hyggelige og sjove timer for hele familien.

Se mere om Pool & Spa her

Legepladser og Netland

Børnene kommer helt sikkert ikke til kede sig på Feddet Strand Resort. Her er legepladser i alle størrelser inde og ude – hoppepuder – gynger – Netland, junglebane samt meget mere.

Rundt om i ferieparken finder du legepladser for alle aldre. Vi har hele 10 forskellige at vælge imellem.

Prøv f.eks. den store legeplads med flere hoppepuder, gynger, vippedyr samt meget mere. Her finder du også vores meget populære fodboldbane, hvor der tit spilles bold uanset om man er lille eller stor.

Er du til fart, har du mulighed for at leje en af vores mange populære gokarts. Her er alt fra 1 til 6 personers gokarts.

Se mere om vores legepladser, junglebane og Netland

Minigolf

Adventure Golf er en utrolig populær familieaktivitet på Feddet Strand Resort. De 12 baner er sjove, udfordrende udformet og beklædt med kunstgræs, som er med til at give spillet en ”rigtig golffornemmelse”. Der er også en lille ”putting green” til at øve sig på inden spillet går i gang. Her får I rig mulighed for at dyste om opvasken eller hvem der går op med skrald på ferien.

Se mere om AdventureGolf her

Nyd en god middag

Når I besøger Feddet Strand Resort skal I også kunne spise godt til en fair pris. Derfor har vi midt på pladsen en fantastisk restaurant med lækre retter.

Restaurant Feddet er stedet, hvor alle er velkomne, du kan sætte dig ned, slappe af, nyde livet og blive serviceret med et smil.

Vi har også mange andre gode spisemuligheder på Feddet. Er du til en hyggelig middag i campingvognen, teltet, hytten eller feriehuset, så har vi lækker take away mad i høj kvalitet. Prøv f.eks. en omgang pizza fra PizzaBaren eller nogle lækre burgere fra BurgerBaren.

Tag på udflugt i miniferien

Tæt på Feddet finder du ligeledes nogle af Danmarks bedste og mest populære seværdigheder, turistattraktioner og familieoplevelser.

Oplev historie og kultur, musik, forlystelsesparker, zoologiske haver og meget, meget mere. Attraktionerne findes i alle udstrækninger, så der er noget til alle aldersgrupper.

De mange seværdigheder, attraktioner og oplevelser findes inden for 10-100 km.

Skal du med i klubben?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at modtage vores gode tilbud og nyheder. Det er selvfølgelig gratis.