Glyptoteket

Spændende udstillinger for voksne og børn

Glyptoteket København er et helt særligt sted. Attraktionen byder på interessante oplevelser for store og for små. I kan opleve alt fra dansk kunst til franske mesterværker og få indsigt ind i det ældgamle Egypten. Eller hvad med nogle finurlige romerske statuer? Glyptoteket favner bredt og er sted, hvor du kan lære meget om Danmarks- og verdenshistorien gennem flotte malerier, skulpturer og genstande.

Drømmer I om at besøge spændende attraktioner i København som f.eks. Glyptoteket? Så er Feddet Strand Resort et oplagt sted at overnatte. I får den helt fantastiske feriestemning med strand, natur og sjove aktiviteter, samtidig med at I kun er 1 times kørsel fra den pulserende hovedstad. Det bliver altså ikke bedre. Overnat i feriehus, hytte, glampingtelt eller egen campingvogn – vi garanterer en helt fantastisk ferie!

Adresse:

Glyptoteket
Dantes Plads 7
1556 København

Afstand fra Feddet:

88 km
Glyptoteket i København

Hvad er Glyptoteket? Og hvad kan du opleve?

Glyptoteket udstillinger byder på lidt af hvert. I kan tage på en rejse rundt i hele verden – få hundrede år tilbage såvel som flere tusinder år tilbage. Opdag smukke danske og franske skulpturer og se på arkæologiske fund fra det det antikke middelhavsområde. Der kommer hele tiden nye og spændende udstillinger på Glyptoteket – du kan følge med i kalenderen på deres hjemmeside.

Glyptotekets have er også en oplevelse i sig selv. Her kan du beundre det fine bygningsværk ude fra. Opdage flotte blomster og se på fine skulpturer. Det er rigtig hyggeligt at gå her på en skøn sommerdag.

Der er også oplevelser for børn. Det er f.eks. den sjove audioguide, der sætter lyd på oplevelserne for børn i alderen 5-10 år. Det er faktisk også tilladt at lege på Glyptoteket. Lad børnene prøve Den Store Findeliste eller en af andre sjove Glypto-lege. På den måde lærer de noget om historie og kunst, mens de får en sjov oplevelse ud af det.

Vil du være sikker på ikke at gå glip af noget? Så skal du tage på en guidet tur. Hvor du bliver vist rundt i de forskellige udstillinger og få masser af viden med på vejen.

Café og butik er også at finde på Glyptoteket. Når I vil slappe af for en stund eller runde jeres besøg af med stil. Nyd en lækker frokost eller en skøn eftermiddagskage. Find spændende bøger i butikken, så I kan tage en bid af historien med hjem.

Ny Carlsberg Glyptotek i Københavns centrum

Glyptoteket er beliggende i København kun ca. 1 times kørsel fra Feddet Strand Resort. Vores overnatningsmuligheder er derfor oplagte til weekendturen eller ferien, hvor der også skal være plads til hyggelige dagsture med familien – f.eks. til hovedstaden og dens mange oplevelsesrige attraktioner.

Andre udflugtsmuligheder

Book et ophold på Feddet her