Nationalmuseet

– tag på en rejse i Danmarkshistorien

Nationalmuseet i København

Ferien skal byde på mere end bare afslapning. Der skal også være plads til lærerige og sjove oplevelser. Mange nyder at lære mere om Danmarks fortid. Det er der rig mulighed for på Nationalmuseet København. Det er en både spændende og sjov oplevelse for hele familien. Her kan I f.eks. dykke ned i den danske middelalder eller opdage den royale samling af mønter og medaljer.

Besøg nationalmuseet og overnat på Feddet Strand Resort. Vores skønne plads er kun ca. 1 times kørsel fra København. Nemmere bliver det ikke. I kan let tage på en skøn dagstur til København og bruge tid på det oplevelsesrige museum.

Adresse:

Nationalmuseet
Ny Vestergade 10
1471 København K

Afstand fra Feddet:

88 km
Shop og café på Nationalmuseet

Museer og slotte i hele Danmark

Nationalmuseet byder ikke kun på det fantastiske museum i København. De har faktisk mere end 20 oplevelser i hele landet. Det er både slotte og museer. I hovedstaden finder I f.eks. også:

  • Christiansborg Slot
  • Krigsmuseet
  • Frihedsmuseet
  • Musikmuseet
  • Kongernes Lapidarium
  • Klunkehjemmet
  • Skibene

Tager I på dagstur til København, er der faktisk et væld af oplevelser for hele familien. Når I er færdige på nationalmuseet, kan I tage forbi Christiansborg Slot og få royale fornemmelser. Eller kigge forbi de enestående træskibe på Nyhavn. Der er mange muligheder for at skabe en helt gennemført dag med unikke oplevelser. Hver og en giver de jer et bedre indblik i Danmarkshistorien, hvad enten det omhandler musik, krige eller de kongelige.

I kan læse meget mere om Nationalmuseet og de andre attraktioner i København og i resten af Danmark på NatMus.dk

Andre udflugtsmuligheder

Book et ophold på Feddet her