Lad os få det praktiske på plads...

Vi er her for Jer...

Her kan du få styr på alle detaljerne og de lidt mere praktiske ting. Ellers kan du altid ringe til os.

Er du ny bruger og gæst på vores ferieresort, og er det første gang du har med camping at gøre, så fortæl os det gerne, når du tjekker ind, så hjælper vi dig med lidt ekstra nyttig information og gode tips og tricks, som er værd at vide som førstegangsbruger.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Inden du og din familie kommer til Feddet Strand, har vi her samlet en masse gode informationer, som kan give dig svar på en række af de mest almindelige spørgsmål.

Hvis du har yderligere spørgsmål, så kontakt os endelig på telefon på +45 56 72 52 06 eller via e-mail på info@feddetcamping.dk. Vi vil så gerne snakke eller skrive med dig.

For at campere på Feddet Strand skal alle gæster være minimum 21 år eller ifølge med voksne

I kan tjekke ind fra kl. 15.00 hvor enheden er fri. Når ferien er slut og det er tid til at tage hjem, skal I afrejse senest kl. 11.00. Såfremt enheden er ledig, tilkøb da indtil kl.20.00 for kun halv pris af overnatningsprisen. Dette gælder i skolernes sommerferie samt helligdage.

I forår, sensommer- og vinterperiode er det muligt at tjekke ind før kl.15.00 – kontakt blot informationen på telefon +45 5672 5206 og hør om din plads er ledig. Såfremt du ikke har booket en plads, er du velkommen til at komme før kl.15.00.
Du kan også vente med at tjekke ud indtil senest kl. 16.00. Dog kun hvis der ikke er andre der ankommer til enheden samme dag, spørg venligst i informationen. Dette gælder kun uden for skolernes ferie.

Self check in:

Uden for åbningstid i informationen kan du tjekke ind på vores self-check in automat, som er placeret til højre for indgangsdøren til informationen. Automaten giver dig adgang til campingpladsen fra kl.08.00-22.00. Brug dit kreditkort, når du tjekker ind på automaten. Efter check in i automaten vil dit kreditkort nu kunne anvendes som bomkort. Ved spørgsmål eller problemer kan du altid kontakte os på telefon +45 5672 5206.

Har du reserveret, bedes du oplyse dit bookingnummer og pladsnummer når du tjekker ind i receptionen.

Husk du kan booke online her

Ved ankomst får du udleveret chipkort, som fungerer som nøglekort til bad og toilet og indgangsbommen. Skulle kortet blive væk, så skynd dig op i informationen og få kortet lukket, så det ikke kan bruges af andre. Her kan du samtidig få oprettet et nyt kort.

Hunde er hjertelig velkomne på campingpladsen. Hunde skal føres i snor og luftes i hundeskoven som ligger tæt på Feddet. I hundeskoven må hunden løbe frit omkring, hvis den er venlig overfor andre hunde.

Vigtig information inden ankomst

Group

Guidelines

 • Dit bomkort er personligt og må ikke bruges til at åbne for andre gæster. Dit bomkort gælder som adgangskort til vores bomme, Fun & Play legeland, fitness samt betalingsaktiviteterne pool og spa, adventuregolf og Feddets padelbane samt familiebadene, såfremt der er klip på kortet.
 • Dit bomkort giver kun adgang til det område, som du bor i. Har du brug for at komme ind på andre områder, henvend dig venligst i informationen og vi hjælper dig.
 • Bommene er lukket i tidsrummet kl.22.00 – 08.00. I dette tidsrum er bilkørsel på pladsen ikke tilladt.
 • Der skal være ro på campingpladsen i tidsrummet kl. 22.00 – 08.00, og der skal altid vises hensyn og respekt til jeres med campister. Musik og andet højlydt må ikke kunne høres uden for eget telt, campingvogn eller hytte.
 • Ved opsætning af vogn og fortelt skal brandafstanden på 3 meter til næste vogn overholdes.
 • Husk max 10 km/t på pladsen.
 • Rene områder er en fryd for øjet, så papir og andet affald har man selvfølgelig lært sig selv og sine børn at lægge i affaldsstativet.
 • Grill er tilladt på campingpladsen, med mindre opslag forbyder dette. Husk afstand til telte og ingen engangsgrill direkte på græsset!
 • Bål er ikke tilladt på Feddet.
 • Følg veje og stier – respekter jeres medcampisters privatliv.
 • Hunde skal føres i snor og luftes uden for pladsen. Hundeposer kan frit afhentes ved Informationen og i hundeskoven.
 • Legepladserne er åbne i tidsrummet kl. 8.00 – 22.00.
 • Adgang til vores gedefold er på eget ansvar og bør ske i følge med en voksen person.
 • Miljøstationen er kun til husholdningsaffald. Affald skal sorteres.
 • Der må maks. forefindes en bil pr. plads. Nr. 2 bil skal parkeres på strandparkeringspladsen eller hundeskovsparkeringspladsen.
 • Nr. 2 bil for sæsongæster skal parkeres langs hundeskoven.
 • Elvarme i fortelte er IKKE tilladt.
 • Dagsgæster er velkomne i tidsrummet kl. 12.00 – 20.00 og er inkluderet i prisen.
 • Overnattende gæster hos sæsongæster betaler halv pris. Dette gælder kun, hvis I selv er på pladsen, alternativt fuld døgnpris.
 • Alle strømpladser er med 10 amp. HUSK CEE adapter (blåt EU stik) for at kunne tilkoble dit strømkabel. Har du ikke en adapter, kan du leje/købe den hos os.
 • Hvis el-måler ikke aflæses ved afrejse, pålægges gebyr. (Gælder ved udlejningsenhederne.)
 • Vandposter må ikke bruges til bortskaffelse af spildevand.
 • Spildevand bedes bortskaffet i udslagskummer for kemisk toilet. Ikke ved tappestederne for frisk vand.
 • I kan ankomme til campingpladsen fra kl. 15.00.
 • Ved ankomst bedes I kontrollere, at I bor på den rigtige enhed.
 • Ved afrejse skal enheden forlades senest kl.11.00 på afrejsedagen. Såfremt enheden er ledig, tilkøb da indtil kl.20.00 for kun halv pris af overnatningsprisen. Dette gælder for højsæsonen og helligdage. I forårs-, sensommer- og vintersæsonen  er der mulighed for at blive indtil kl.16.00, såfremt enheden er ledig. Spørg venligst i informationen. Dette er gratis.
 • Ved ikke akutte henvendelser efter lukketid faktureres 300 DKK pr. opkald (f. eks. åbning af bom for gæster efter lukketid).
 • I tilfælde af brand eller ulykke, husk: Stands og begræns skaden, ring 1-1-2, oplys adr. Feddet Strand Resort, Feddet 12, 4640 Faxe (husk pl. nr.) og send bud efter hjælp i informationen eller på telefon 56 72 52 06.
 • Ved brug for skadestue, ring til akutsygeplejersken på tlf. 70 15 07 08, som så vil henvise til hvilken skadestue I skal køre til.
 • Lægekonsultation: Kontakt Lægerne på Rønnedevej 31, 4640 Faxe, tlf. 56 71 31 30.
 • Ved brug for læge udenfor almindelig åbningstid, kontaktes vaglægen på tlf. 70 15 07 00.
Kitesurfere i solnedgangen
Instagram skilt på stranden

Anden praktisk information

Group

Bor du i egen campingvogn eller autocamper er der maks. 25 meter fra enheden til el standeren, hvor der anvendes CEE stik.

For at overnatte på Feddet skal alle gæster være minimum 21 år eller ifølge med voksne.

Der er ikke gryder og pander i fælleskøkkenerne.

Det er i øvrigt gratis at benytte ovne, komfurer og opvaskemaskiner i vores servicebygninger.

Veje og stier:

Flere af vores veje og stier på campingpladsen er belagt med enten fliser eller asfalt og kan uden videre benyttes af kørestolsbrugere.

Toiletforhold:

I alle servicebygninger samt vores vandland er der toilet- og brusefaciliteter, som er velegnede for kørestolsbrugere, spørg gerne i informationen for handicap adgangskort.

Restaurant Feddet:

Du er hjertelig velkommen i vores restaurant, hvor der også forefindes kørselsrampe, således tilgængeligheden bliver nemmere for dig

Overnatning:

Ønsker du at overnatte i vores hytter, anbefaler vi vores luksushytter, enten Lærke- eller strandhytte. Bestil i forbindelse med din ferie en rampe til hytten, således sørger vi for, at inden du ankommer til campingpladsen, har vi lagt kørselsrampe klar til dig.

God ferie!

Der forefindes 1 hjertestarter på campingpladsen, som er placeret i forgangen til informationen.

En hjertestarter kan redde liv, og derfor har vi sat en op på vores campingplads. Hjertestarteren er placeret i forgangen til informationen og kan tilgås 24 timer i døgnet. Flere af personalet på campingpladsen er uddannet i brug af hjertestarter.

I kan finde flere informationer om hjertestartere på www.hjertestarter.dk

Du kan også få appen “hjertestart” til din smartphone. Den viser dig den nærmeste hjertestarter og giver vejledning i, hvordan du foretager en hjertelungeredning.

• Hent Hjertestart til din iPhone
• Hent hjertestart til din Android telefon

Er du utilfreds med den ferie, du har købt, kan du læse om dine klagemuligheder her.

Hvis du er utilfreds med din ferie, skal du først og fremmest rette henvendelse til os, og vi vil forsøge at finde en god løsning for begge parter.

Kan der ikke findes en løsning kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via www.forbrug.dk.

Borgere med bopæl i andet EU land end Danmark.
EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her via ec.europa.eu/odr

Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse info@feddetcamping.dk

Book et ophold på Feddet her

Indendørs vandland

Kæmpe indendørs vandland med både udendørs jacuzzi og finsk sauna.

Børnevenlig sandstrand

Direkte adgang til børnevenlig hvid sandstrand med vandaktiviteter.

Enestående natur

Storslået naturområde, der er klar til at blive udforsket.

Aktiviteter

Masser af børnevenlige og sjove aktiviteter for hele familien.

Tæt på København

Kun 50 minutters kørsel i bil fra København.

Ladestandere til elbiler

Vi har ladestandere til elbiler, så du kan fylde elbilen med grøn energi