Værd at vide

Vi er her for Jer...

Her kan du få styr på alle detaljerne og de lidt mere praktiske ting. Ellers kan du altid ringe til os.

Er du ny bruger og gæst på vores ferieresort, og er det første gang du har med camping at gøre, så fortæl os det gerne, når du tjekker ind, så hjælper vi dig med lidt ekstra nyttig information og gode tips og tricks, som er værd at vide som førstegangsbruger.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Inden du og din familie kommer til Feddet Strand, har vi her samlet en masse gode informationer, som kan give dig svar på en række af de mest almindelige spørgsmål.

Hvis du har yderligere spørgsmål, så kontakt os endelig på telefon på +45 56 72 52 06 eller via e-mail på info@feddet.dk. Vi vil så gerne snakke eller skrive med dig.

For at campere på Feddet Strand skal alle gæster være minimum 21 år eller ifølge med voksne

I kan tjekke ind fra kl. 15.00 hvor enheden er fri. Når ferien er slut og det er tid til at tage hjem, skal I afrejse senest kl. 11.00. Såfremt enheden er ledig, tilkøb da indtil kl.20.00 for kun halv pris af overnatningsprisen. Dette gælder i skolernes sommerferie samt helligdage.

I forår, sensommer- og vinterperiode er det muligt at tjekke ind før kl.15.00 – kontakt blot informationen på telefon +45 5672 5206 og hør om din plads er ledig. Såfremt du ikke har booket en plads, er du velkommen til at komme før kl.15.00.
Du kan også vente med at tjekke ud indtil senest kl. 16.00. Dog kun hvis der ikke er andre der ankommer til enheden samme dag, spørg venligst i informationen. Dette gælder kun uden for skolernes ferie.

Self check in:

Uden for åbningstid i informationen kan du tjekke ind på vores self-check in automat, som er placeret til højre for indgangsdøren til informationen. Automaten giver dig adgang til campingpladsen fra kl.07.00-23.00. Brug dit kreditkort, når du tjekker ind på automaten. Efter check in i automaten vil dit kreditkort nu kunne anvendes som bomkort. Ved spørgsmål eller problemer kan du altid kontakte os på telefon +45 5672 5206.

Har du reserveret, bedes du oplyse dit bookingnummer og pladsnummer når du tjekker ind i receptionen.

Husk du kan booke online her

Ved ankomst får du udleveret adgangskort, som fungerer som nøglekort til familierum, aktiviteter og indgangsbommen. Skulle kortet blive væk, så skynd dig op i informationen og få kortet lukket, så det ikke kan bruges af andre. Her kan du samtidig få oprettet et nyt kort.

Hunde er hjertelig velkomne på campingpladsen. Hunde skal føres i snor og luftes i hundeskoven som ligger tæt på Feddet. I hundeskoven må hunden løbe frit omkring, hvis den er venlig overfor andre hunde.

Vigtig information inden ankomst

Group
 • Feddet Strand Resort er inddelt i tre ferieområder. For at sikre minimal trafik og forstyrrelse sker adgang til områderne gennem en elektrisk bom. Når du ankommer, får du udleveret et adgangskort, som kan åbne bommen til det område, hvor din booking er placeret. Har du brug for at komme ind på et af de andre ferieområder, kan du henvende dig i informationen og vi hjælper dig.
 • Adgangskortet er personligt og må ikke bruges til at give adgang for andre gæster.
 • Adgangskortet giver også adgang til Fun & Play Legeland, GameHouse og Fitness. Såfremt der er point på kortet kan det ligeledes bruges til Pool & Spa, AdventureGolf, familierum samt padel tennis.
 • Adgangsbomme er lukket i tidsrummet kl. 23.00 – 07.00. I dette tidsrum skal der ligeledes være ro i ferieområderne og derfor er bilkørsel ej tilladt.
 • Der skal være ro i overnatningsområderne i tidsrummet kl. 23.00 – 07.00.
 • Dagsgæster er velkomne i tidsrummet Kl.07.00– 23.00 uden beregning, dog afregnes for parkering.
 • Har du brug for at komme ud i nødstilfælde så kontakt os på telefon +45 5672 5206.  
 • Husk max 10 km/t på pladsen, så vi passer på alle.
 • Af hensyn til brandsikkerhed må der kun være én bil pr. ferie enhed. Har din husstand flere biler skal øvrige biler parkeres på en af vores p-pladser. Adgang til p-plads købes i informationen.
 • Det er tilladt at grille, medmindre opslag forbyder dette, f.eks i forbindelse med brandfare. Husk brandafstand til telte og sæt aldrig en engangsgrill direkte på græsset!
 • Vis altid hensyn og respekt til naboer og andre gæster. Musik, samtale etc, skal holdes inden for eget telt, campingvogn eller udlejningsenhed.
 • Åben ild er ikke tilladt på Feddet, ej heller på stranden.
 • Følg veje og stier når du bevæger dig i ferieområdet – respekter altid jeres naboers og andre gæsters privatliv.
 • Har du hund skal den føres i snor og luftes uden for pladsen. Hundeposer kan frit afhentes ved informationen og i hundeskoven. Læg venligst altid affald, hundeposer mm,  i affaldsstativerne.
 • Legepladserne er åbne i tidsrummet kl. 8.00 – 22.00.
 • Adgang til vores æsel- og gedefold er på eget ansvar. Børn skal altid være ifølge med en voksen.
 • Miljøstationen kan modtage flere fraktioner og vi henstiller til at du sorterer dit affald. Se hvordan på de opsatte skilte.

Vigitig information hvis du bor i egen vogn, telt eller autocamper:

 • Husk at vogn og fortelt skal placeres med en brandafstand på 3 meter til næste vogn. Det samme gælder hvis du ligger i telt.
 • Elvarme i fortelte er IKKE tilladt.
 • Overnattende besøgende hos sæsongæster får 50% rabat på overnatningsprisen.
 • Alle campingenheder har 10 amp til rådighed. Du skal bruge et CEE adapter (blåt EU stik) for at kunne tilkoble dit strømkabel. Har du ikke en adapter, kan du leje/købe hos os.
 • Spildevand skal tømmes i udslagskummer for kemisk toilet. Vandposternes afløb må ikke bruges til bortskaffelse af spildevand.
 • Ved ankomst bedes du kontrollere, at du er på den rigtige enhed. Nummeret står på en metalflise placeret i skel mellem enhederne.
 • Den første indgangsbom til Feddet vil kun være lukket i tilfælde af brand eller ulykke samt ved overbelægning.
Kitesurfere i solnedgangen

Anden praktisk information

Group

Bor du i egen campingvogn eller autocamper er der maks. 25 meter fra enheden til el standeren, hvor der anvendes CEE stik.

For at overnatte på Feddet skal alle gæster være minimum 21 år eller ifølge med voksne.

Der er ikke gryder og pander i fælleskøkkenerne.

Det er i øvrigt gratis at benytte ovne, komfurer og opvaskemaskiner i vores servicebygninger.

Veje og stier:

Flere af vores veje og stier på campingpladsen er belagt med enten fliser eller asfalt og kan uden videre benyttes af kørestolsbrugere.

Toiletforhold:

I alle servicebygninger samt vores vandland er der toilet- og brusefaciliteter, som er velegnede for kørestolsbrugere, spørg gerne i informationen for handicap adgangskort.

Restaurant Feddet:

Du er hjertelig velkommen i vores restaurant, hvor der også forefindes kørselsrampe, således tilgængeligheden bliver nemmere for dig

Overnatning:

Ønsker du at overnatte i vores hytter, anbefaler vi vores luksushytter, enten Lærke- eller strandhytte. Bestil i forbindelse med din ferie en rampe til hytten, således sørger vi for, at inden du ankommer til campingpladsen, har vi lagt kørselsrampe klar til dig.

God ferie!

Der forefindes 1 hjertestarter på campingpladsen, som er placeret i forgangen til informationen.

En hjertestarter kan redde liv, og derfor har vi sat en op på vores campingplads. Hjertestarteren er placeret i forgangen til informationen og kan tilgås 24 timer i døgnet. Flere af personalet på campingpladsen er uddannet i brug af hjertestarter.

I kan finde flere informationer om hjertestartere på www.hjertestarter.dk

Du kan også få appen “hjertestart” til din smartphone. Den viser dig den nærmeste hjertestarter og giver vejledning i, hvordan du foretager en hjertelungeredning.

• Hent Hjertestart til din iPhone
• Hent hjertestart til din Android telefon

Er du utilfreds med den ferie, du har købt, kan du læse om dine klagemuligheder her.

Hvis du er utilfreds med din ferie, skal du først og fremmest rette henvendelse til os, og vi vil forsøge at finde en god løsning for begge parter.

Kan der ikke findes en løsning kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via www.forbrug.dk.

Borgere med bopæl i andet EU land end Danmark.
EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her via ec.europa.eu/odr

Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse info@feddetcamping.dk

Book et ophold på Feddet her