Pinseferie tæt på København

Miniferie i familievelige omgivelser

Se priser og book online her

Pinseferie på Feddet

Nyd en fantastisk ferie i Pinsen med hele familien.
Arranger en miniferie med familien til en af Danmarks mest hyggelige og familievenlige camping- og ferieresorts, og gør pinsen uforglemmelig. På Feddet Strand falder tiden hen og I kan nemt glemme hverdagen, og bare være sammen om at fejre pinsen og skabe skønner minder. Find tilbud på pinseferie herunder. Pinsen er en perfekt helligdag, til at tage på et kort miniferie. Vejret er ofte fantastisk, og det er en lille forsmag på sommeren der venter. Samtidig har vi masser af aktiviteter i vores aktivitetsprogram, så vi garanterer at der bliver noget for enhver smag. 

 

Pinsetilbud
Spar 20% + gratis adgang til Pool & Spa samt minigolf

Her er både tilbud til jer, som kommer i egen campingvogn, autocamper eller telt og tilbud til jer, som ønsker at bo i feriehytte, mobilehome eller i et af vores skønne feriehuse. Tilbuddene gælder i pinsedagene fra fredag den 17. maj til mandag den 20. maj 2024.

De aktuelle priser kan ses  i vores onlinebooking her. Brug rabatkoden: PINSE24 for at få rabatten. Koden indtastes i sidste trin i bookingen efter du har indtastet navn og adresse.

Bemærk: Begrænset antal pladser.

Vi har indført dynamiske priser, som ændrer sig efter efterspørgslen. Hvis du vil have opholdet til den laveste pris, anbefaler vi du bestiller så tidligt som muligt.

Hvide bølger

PINSEFERIE- TILBUD

SPAR 20%
+
fri Pool & Spa samt minigolf

Brug rabatkoden: PINSE24

Betingelser for pinsetilbuddet:

  • Gælder når du booker alle 3 nætter fra fredag d. 17. maj  til mandag d. 20. maj 2024
  • Gælder for ophold i egen vogn, telt eller autocamper
  • Gælder for ophold i hytter, mobilehomes eller feriehuse
  • Gælder for ophold i udlejningstelte
  • Der gives ikke rabat på slutrengøring i udlejningsenheder samt forbrug af strøm
  • Der gives ikke rabat på yderligere services som f.eks linnedpakker, restaurant, BonBon-Land billetter mv.
Brug rabatkoden: PINSE24 for at få rabatten. Koden indtastes i sidste trin i bookingen efter du har indtastet navn og adresse.

Se 360 grader fotos fra Feddet

Se området, faciliteter, overnatningsmuligheder og de mange aktiviteter i vores populære virtuelle rundtur

Hvad kan I lave på Feddet?

Pool & Spa

Ingen ferie uden pool og indendørs vandland. Når I vælger Feddet Strand Resort, får i en børnevenlig campingplads med vandland i topklasse. Vi har et skønt indendørs vandland med sjove aktiviteter for børn og voksne. Børnepool, fontæner, springvand, legeredskaber og meget mere. Opvarmet og udendørs spabad samt panoramasauna. Der er lagt op til mange hyggelige og sjove timer for hele familien.

Tag på stranden

Feddet Strand er en af Sydsjællands bedste og mest populære badestrande. Den strækker sig flere kilometer langs Feddet. Feddet Strand er med sit lave vand en lækker børnevenlig strand med masser af dejlig hvidt sand til at bygge flotte sandslotte i og slippe fantasien og kreativiteten løs.

Derudover byder stranden på masser af aktiviteter om sommeren, rideture langs stranden, beach volley, hygge i vores store strandtelt samt fri vandleg og sjov på vores hoppe- og forhindringsbaner, som ligger placeret ude i vandet.

AdventureGolf

Minigolf på vores AdventureGolf bane er en utrolig populær familieaktivitet på Feddet Strand Resort. De 12 baner er sjove, udfordrende udformet og beklædt med kunstgræs, som er med til at give spillet en ”rigtig golffornemmelse”. Der er også en lille ”putting green” til at øve sig på inden spillet går i gang. Her får I rig mulighed for at dyste om opvasken eller hvem der går op med skrald på ferien.

Legepladser og Netland

Børnene kommer helt sikkert ikke til kede sig på Feddet Strand Resort. Her er legepladser i alle størrelser inde og ude – hoppepuder – gynger – Netland, junglebane samt meget mere.

Rundt om i ferieparken finder du legepladser for alle aldre. Vi har hele 10 forskellige at vælge imellem.

Prøv f.eks. den store legeplads med flere hoppepuder, gynger, vippedyr samt meget mere. Her finder du også vores meget populære fodboldbane, hvor der tit spilles bold uanset om man er lille eller stor.

Er du til fart, har du mulighed for at leje en af vores mange populære gokarts. Her er alt fra 1 til 6 personers gokarts.

Oplev Feddets natur

Elsker I at være ude i naturen? Eller trænger I bare til at komme væk fra en travl hverdag og fra bylivet? Når I tager på ferie på Feddet, kan I virkelig få den allerbedste naturferie.

Vores eget danske land byder nemlig på meget utrolig flot natur, som man ikke lige ser til hverdag. Feddet Strand Resort er beliggende i helt idylliske omgivelser på Feddet i Faxe bugt, hvilket er et af de smukkeste steder på Sjælland.

Området rummer både masser af strand, og skov med historiske pejlemærker, muligheder for smuk udsigt, fantastisk natur og rigt dyreliv.

Nyd en god middag

Når I besøger Feddet Strand Resort skal I også kunne spise godt til en fair pris. Derfor har vi midt på pladsen en fantastisk restaurant med lækre retter.

Restaurant Feddet er stedet, hvor alle er velkomne, du kan sætte dig ned, slappe af, nyde livet og blive serviceret med et smil.

Vi har også mange andre gode spisemuligheder på Feddet. Er du til en hyggelig middag i campingvognen, teltet, hytten eller feriehuset, så har vi lækker take away mad i høj kvalitet. Prøv f.eks. en omgang pizza fra PizzaBaren eller nogle lækre burgere fra BurgerBaren.

Overnatningsmuligheder på Feddet i pinsen

Du kan overnatte på Feddet på mange måder. Se her hvilke muligheder der er.

Hytter & Mobilehomes

Tag på udflugt i pinsen

Tæt på Feddet finder du ligeledes nogle af Danmarks bedste og mest populære seværdigheder, turistattraktioner og familieoplevelser.

Oplev historie og kultur, musik, forlystelsesparker, zoologiske haver og meget, meget mere. Attraktionerne findes i alle udstrækninger, så der er noget til alle aldersgrupper.

De mange seværdigheder, attraktioner og oplevelser findes inden for 10-100 km.

Skal du med i klubben?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at modtage vores gode tilbud og nyheder. Det er selvfølgelig gratis.