Vallø Slot

Vallø slot byder på historie og naturrige omgivelser

For de fleste skal ferien ikke blot handle om afslapning. Den skal også være fyldt med oplevelser, der emmer af sjov, historie, kultur og hygge for hele familien. Når I overnatter på vores 5-stjernede campingplads på Feddet, er I tæt på mange spændende attraktioner. Én af dem er Vallø Slot. Her får I et besøg med historie for alle pengene. Slottets historie går helt tilbage til 1500-tallet og byder i dag på et væld af oplevelser. I kan både besøge slotsgården, opleve den flotte slotspark og nyde de naturrige omgivelser. Der er lagt op til mange hyggelige timer med f.eks. picnic eller gåture.

Adresse:

Vallø Slot
Slotsgade 8
4600 Køge

Afstand fra Feddet:

33 km
Vallø Slot

Besøg det smukke slot fra 1500-tallet 

Slottet blev opført i 1500-tallet og har faktisk gennemgået en genopbygning, efter det i 1893 brændte ned. Kun slottets ydre mure stod tilbage. Derfor tog det hele 10 år at genopbygge slottet. Slottet blev i sin tid brugt som bolig for Vallø stifts indskrevne stiftedamer. Stiften er oprettet tilbage i 1737 af Dronning Sophie Magdalena. Stiften står i dag bag alt fra de populære Vallø Slotsæg til udstedelse af ridekort, firmaarrangementer, jagt/fiskeri og meget mere.

Slottet i sig selv er utrolig smukt. Det og dets skønne slotspark er et naturligt midtpunkt i lokalsamfundet. I kan betage slottet på afstand, mens I traver slotsparken tynd. I kan også bevæge jer ind i slotsgården og få et bedre indblik i det betagende bygningsværk.

Vallø slot med udsigt over Køge bugt 

De røde mursten og de grønne tårne ses på lang afstand omgivet at grøn natur. Et besøg ved Vallø Slot byder også på flot natur og en skøn udsigt. Slottet er nemlig beliggende med en skøn udsigt udover Køge bugt.

Oplev den flotte slotspark

Slotsparken ved Vallø Slot er utrolig indbydende. Det er et oplagt sted at tage hen, når I vil nyde rolige naturomgivelser. I kan komme lidt væk fra campinglivet og bare slappe af helt for jer selv. Fra slotsparken kan I helt naturligt trave videre ind i gennem områdets dyrehave.

Andre udflugtsmuligheder

Book et ophold på Feddet her