Overnatning på Sjælland

Du kan overnatte på Feddet på mange måder. Se her hvilke muligheder vi tilbyder her:

Hytter & Mobilehomes

Hytte med egen jacuzzi
Premium

Premium Strandhytte

Premium Strandhytten er vores nyeste hyttetype, topmoderne indrettet, udendørs spabad og sovepladser til 6 pers.

Mobilehome med udendørs privat spa
Premium

Premium Mobilehome

Overnatning i absolut topklasse. Mobilehome med egen jacuzzi på terrassen. Stor træterrasse med gasgrill og loungemøbler. Uden tvivl Danmarks bedste mobilehome.

Luksus Strandhytte på Feddet
Luksus

Strandhytte

Strandhytten er moderne luksushytte indrettet med klimaanlæg og sovepladser til 5 pers.

Hytte i naturen
Luksus

Lærkehytte

Lærkehytten er en komfortabel luksushytte indrettet med sovepladser til 5 pers.

Hytte i naturskønne omgivelser
Standard

Stor Fjordhytte

Klassisk campinghytte på 15kvm. uden bad og toilet. Op til 5 sovepladser.

Mellem Fjordhytte
Standard

Mellem Fjordhytte

4 pers. hytte på 12 m2 uden bad og toilet, men med lille terrasse og tekøkken. Perfekt hvis I vil holde ferie i en klassisk campinghytte, som samtidig er moderniseret.

Lille campinghytte til 2 personer
Standard

Lille Fjordhytte

Er I blot 2 pers. afsted, er denne campinghytte det rigtige valg. Hytten er nyrenoveret, uden bad og toilet men ligger lige ved siden af en af servicebygningerne.

Feriehuse & lejligheder

Ferievilla med stort køkken med vinkøleskab og espressomaskine
Premium

Premium Ferievilla

Ferielejlighed som du aldrig har set det før. På Feddet har vi 4 ferielejligheder, som vi har løftet til absolut højeste niveau. Her finder du bl.a. eget privat udendørs jacuzzi, stor træterrasse med både loungemøbler og spisemøbler. Cykler og SUP boards til fri afbenyttelse under opholdet.

Fantastisk feriehus med vildmarksbad
Premium

Strandhuset Amalie

Strandhuset Amalie er et hyggeligt feriehus med plads op til 8 personer og med direkte adgang ned til privat strand. Sommerhuset er velegnet til en stor familie eller to små 2 familier, og med masser af udemiljø.

Terrasse med parasol
Premium

Strandhuset Caroline

Strandhuset Caroline er et hyggeligt feriehus med plads op til 8 personer og med direkte adgang ned til privat strand. På terrassen finder du jeres egen private jacuzzi og en række lækre udendørsmøbler.

Sommerhus på stranden
Premium

Strandhuset Paradiso

Strandhuset Paradiso er en af vores helt eksklusive feriehuse, som ligger helt unikt og kun et stenkast fra vandet. Her oplever du stilheden på bedste vis, og smagen af sommerhus i bedste stil. I feriehuset er der plads til 6 personer og med direkte adgang ned til privat strand. Sommerhuset er velegnet til egoistferie, par eller små familier, og med masser af skønt udemiljø.

Camping & udlejningstelte

Dronefoto over Feddet Strand Resort

Camping i egen vogn eller telt

På Feddet Strand Resort kan hele familien se frem til en masse hyggelige og sjove ferieoplevelser. Foruden de mange aktiviteter og oplevelser på pladsen, har vi også Sjællands måske bedste badestrand! Stranden er meget børnevenlig og er flere gange nomineret som en af de bedste badestrande på Sjælland.

Luksus

Premium Glampingtelt

Glamping er luksus på højeste plan! Drømmer I om en teltferie, der er lidt udover det sædvanlige? Noget der minder om 1. klasse indenfor campingverdenen?

Lej et opslået fortelt
Luksus

Drive2Tent

På Feddet Strand Resort venter et luksus fortelt fra Isabella på jeres campingvogn. Vi har gjort alt klar til din familie, forteltet står fast på pladsen og er fuld møbleret med stole og borde, fast gulv, egen terrasse med bordbænkesæt og grill. Alt hvad I skal gøre, er at køre jeres campingvogn hen til teltet.

Autocamperpladser på Sjælland

Autocamper

På Feddet Strand Resort er dig og din autocamper hjertelig velkommen. Vi har indrettet særlige pladser til autocampere, hvor der er kørefast underlag. Herudover har vi gjort det nemt for dig at komme af med dit spildevand samt påfyldning af frisk vand, som foregår ved check ud bommen.

Cykelferie på Sjælland
Basic

Bike2Tent

Nyd ferien i vores nye Bike2tent. Med begrebet ’Bike2Tent’ er cykelferie løftet til et helt nyt niveau. Oplevelsen er fantastisk og forholdene er i verdensklasse. Så når du tager på årets næste cykelferie i Danmark, skal du opleve Feddets ’Bike2Tent’ koncept.

Cykel quickstop på Sjælland
Basic

Cykel Quickstop

På Feddet Strand Resort er dig og din cykel hjertelig velkommen. Vi tilbyder overnatning til dig og din familie i fantastiske naturomgivelser, tæt på strand og natur på en af Europas bedste campingpladser.

Luksus

Luksus Glampingtelt

Glamping er luksus på højeste plan! Drømmer I om en teltferie, der er lidt udover det sædvanlige? Noget der minder om 1. klasse indenfor campingverdenen?

Tilberedning af aftensmad
Standard

Villa udlejningstelt

Er du til teltovernatning, så prøv et villa udlejningstelt med plads op til 6 personer.
Teltet er indrettet med 3 sovekabiner i alt, 1 kabine med 1 x dobbeltseng og to kabiner med to x to enkelte senge.

Udlejningsværelser på Sjælland
Standard

Udlejningsværelser

Værelse 1 Dobbeltseng, bord, stol, fladskærm med DVD,  klædeskab m.m. Værelse 2 2 x enkelte senge, bord, stol, fladskærm med DVD,  klædeskab m.m.

Anden overnatning

Lejrskole på Feddet

Lejrskole

På lejrskolen er der plads til 75 personer. Lejrskolen er indrettet efter rigtig lejrskole maner med 2 x 2 store soverum med køjesenge samt 4 lederrum, hvor der også forefindes køjesenge.

Luksus

Premium Glampingtelt

Glamping er luksus på højeste plan! Drømmer I om en teltferie, der er lidt udover det sædvanlige? Noget der minder om 1. klasse indenfor campingverdenen?

Varme servicebygninger om vinteren

Vintercamping

Vinteråben campingplads fuld af oplevelser Camping hører ikke blot sommeren til. Det er helt fantastisk og hyggeligt at holde ferie eller tage på weekendtur hos