Du kan overnatte på Feddet på mange måder. Se hvad vi tilbyder her.

Hytter, glamping, udlejningsvogne & mobilehomes

5/5

Premium Strandhytten er vores nyeste hyttetype, topmoderne indrettet, gulvvarme og varmepumpe med køl, udendørs spabad og sovepladser til 6 pers.

5/5

Overnatning i absolut topklasse. Mobilehome med egen jacuzzi på terrassen. Stor træterrasse med gasgrill og loungemøbler. Uden tvivl Danmarks bedste mobilehome.

4/5

Strandhytten er moderne luksushytte indrettet med gulvvarme, klimaanlæg og sovepladser til 5 pers.  På terrassen finder du lækre loungemøber samt en gasgrill

4/5

Allergivenlig udgave at Luksus Strandhytten, hvor kæledyr ikke er tilladt. 

4/5

Lærkehytten er en komfortabel luksushytte indrettet med sovepladser til 5 pers.

5/5

Glamping er luksus på højeste plan! Og her får du tilsat dit helt eget spa, som du kan nyde på terrassen. 

4/5

Glamping er luksus på højeste plan! Drømmer I om en teltferie, der er lidt udover det sædvanlige? 

5/5

NYHED 2024: Helt nye udlejningsvogne fra Adria model Adora 613 PK Kids med eget spa på terrassen, stort fortelt og lækker terrasse.

3/5

Oplev vores udlejningsvogne fra LMC. Vi har tilføjet det bedste fortelt på markedet, og fyldt det op med lækre møbler. 

Feriehuse og lejligheder

5/5

Ferielejlighed som du aldrig har set det før. Her finder du bl.a. eget privat udendørs jacuzzi, stor træterrasse med både loungemøbler og spisemøbler. Cykler og SUP boards til fri afbenyttelse under opholdet.

5/5

Strandhuset Paradiso er en af vores helt eksklusive feriehuse, som ligger helt unikt og kun et stenkast fra vandet. Her oplever du stilheden på bedste vis, og smagen af sommerhus i bedste stil.

5/5

Strandhuset Caroline er et hyggeligt feriehus med plads op til 8 personer og med direkte adgang ned til privat strand. På terrassen finder du jeres egen private spaog en række lækre udendørsmøbler.

5/5

Strandhuset Amalie er et hyggeligt feriehus med plads op til 8 personer og med direkte adgang ned til privat strand. Sommerhuset er velegnet til en stor familie eller to små 2 familier, og med masser af udemiljø.

5/5

Unikt feriehus med hele 3 soveværelser, egen spa på terrassen og stor trampolin i haven. Her er plads til hele familien. Nyd alle fordelene ved både en sommerhusferie og en resort ferie i et.

5/5

Ikke alene er beliggenheden med havudsigt perfekt. Du møder også en lejlighed med alt i komfort og skønne udendørsarealer, som f.eks. en stor træterrasse med eget spa, loungemøbler og lækre solvogne. Perfekt til en parferie.

Egen campingvogn, autocamper og cykelferie

På Feddet Strand Resort kan hele familien se frem til en masse hyggelige og sjove ferieoplevelser. Foruden de mange aktiviteter og oplevelser på pladsen, har vi også Sjællands måske bedste badestrand! Stranden er meget børnevenlig og er flere gange nomineret som en af de bedste badestrande på Sjælland.

På Feddet Strand Resort er dig og din autocamper hjertelig velkommen. Vi har indrettet særlige pladser til autocampere, hvor der er kørefast underlag. Herudover har vi gjort det nemt for dig at komme af med dit spildevand samt påfyldning af frisk vand, som foregår ved check ud bommen.

På Feddet Strand Resort venter et luksus fortelt fra Isabella på jeres campingvogn. Vi har gjort alt klar til din familie, forteltet står fast på pladsen og er fuld møbleret med stole og borde, fast gulv, egen terrasse med bordbænkesæt og grill. Alt hvad I skal gøre, er at køre jeres campingvogn hen til teltet.

2/5

Nyd ferien i vores nye Bike2tent. Med begrebet ’Bike2Tent’ er cykelferie løftet til et helt nyt niveau. Oplevelsen er fantastisk og forholdene er i verdensklasse. Så når du tager på årets næste cykelferie i Danmark, skal du opleve Feddets ’Bike2Tent’ koncept.

På Feddet Strand Resort er dig og din cykel hjertelig velkommen. Vi tilbyder overnatning til dig og din familie i fantastiske naturomgivelser, tæt på strand og natur på en af Europas bedste campingpladser.

Glæd hele familien med en sæsonplads på Feddet Strand Resort. Vælg hvilke sæsoner du øsnker, og kombiner dem for at opnå rabat.

Glæd hele familien med en helårsplads på Feddet Strand Resort. Oplev årstidernes forskellige udtryk, og mærk naturens variationer i fantastiske omgivelser.

Feddet Strand Resort er et af de mest populære feriesteder i Danmark. Det er et af de bedste steder at slappe af og nyde naturen på jeres vanlife-eventyr, mens I samtidig nyder de mange aktiviteter, der er tilgængelige.

Vinteråben campingplads fuld af oplevelser Camping hører ikke blot sommeren til. Det er helt fantastisk og hyggeligt at holde ferie eller tage på weekendtur til Feddet.

Anden overnatning

3/5

Værelse 1 Dobbeltseng, bord, stol, fladskærm,  klædeskab m.m.

Værelse 2 med to enkelte senge, bord, stol, fladskærm,  klædeskab m.m.

På lejrskolen er der plads til 75 personer. Lejrskolen er indrettet efter rigtig lejrskole maner med 2 x 2 store soverum med køjesenge samt 4 lederrum, hvor der også forefindes køjesenge.

Lige syd for resortet finder du Fed Havnen, hvor du kan lægge til med en mindre båd. Se hvilke muligheder vi tilbyder her.

Nyd en overnatning på Sjælland