Sommerhuse og ferielejligheder på Feddet

På Feddet Strand Resort har vi flere forskellige sommerhuse og ferielejligheder. Se selv om der ikke også er et feriehus for jer.

Sommerhuse og ferielejligheder med plads op til 8 personer

Nyd livet i et af vores feriehuse eller ferielejligheder

Sommerhusferie er en utrolig populær ferieform. Men på Feddet får du det bedste fra sommerhusferien kombineret med den traditionelle campingferie. Vi har nemlig masser af aktiviteter i feriepark, som kan benyttes under jeres ophold. Og det gælder uanset om I kun kommer to, eller det er hele familien der er med. Pak bilen med de mest nødvendige ting – bogen, der ikke er læst endnu, spillekort og badetøj. Kør til Feddet Strand Resort, stil kufferterne ind, så er ferien startet!

Med vores feriehuse og lejligheder får du også følgende med i prisen

  • Fri adgang til indendørs pool/vandland
  • Fri adgang til adventure Golf
  • Fri adgang til trampolinland
  • Velkomstkurv
  • Og selvfølgelig alle andre aktiviteter i ferieparken, der i forvejen er gratis

Vores feriehuse er placeret rundt på halvøen Feddet i nærheden af ferieparken, og mange med direkte adgang til stranden.

Vores Premium Ferielejligheder er placeret centralt i ferieparken med kort tæt på legepladser, vandland, butik, restaurant, legeland og meget mere.

SOMMERHUSE OG FERIEVILLAER PÅ FEDDET

Sommerhus på stranden

Strandhuset Paradiso

Strandhuset Paradiso er en af vores helt eksklusive feriehuse, som ligger helt unikt og kun et stenkast fra vandet. Her oplever du stilheden på bedste vis, og smagen af sommerhus i bedste stil. I feriehuset er der plads til 6 personer og med direkte adgang ned til privat strand. Sommerhuset er velegnet til egoistferie, par eller små familier, og med masser af skønt udemiljø.

Feriehuset Thalia

Unikt feriehus med egen spa på terrassen, og plads til hele familien. Nyd alle fordelene ved både en sommerhusferie og en resort ferie i et.

Havsuiten Olivia

Ferielejlighed som du aldrig har set det før. På Feddet har vi en ferielejlighed, som vi har løftet til absolut højeste niveau.

Terrasse med parasol

Strandhuset Caroline

Strandhuset Caroline er et hyggeligt feriehus med plads op til 8 personer og med direkte adgang ned til privat strand. På terrassen finder du jeres egen private jacuzzi og en række lækre udendørsmøbler.

Fantastisk feriehus med vildmarksbad

Strandhuset Amalie

Strandhuset Amalie er et hyggeligt feriehus med plads op til 8 personer og med direkte adgang ned til privat strand. Sommerhuset er velegnet til en stor familie eller to små 2 familier, og med masser af udemiljø.

Spa Villa

Ferielejlighed som du aldrig har set det før. På Feddet har vi 4 ferielejligheder, som vi har løftet til absolut højeste niveau. Her finder du bl.a. eget privat udendørs jacuzzi, stor træterrasse med både loungemøbler og spisemøbler. Cykler og SUP boards til fri afbenyttelse under opholdet.

Luksuriøse sommerhuse med havudsigt

Ferie med udsigt til havet? Et skønt sommerhus med direkte adgang til stranden? Fri adgang til et væld af aktiviteter for hele familien? Vores unikke sommerhuse med havudsigt er tæt på vores luksuriøse feriepark, men stadig i private og naturrige omgivelser. I får det bedste af begge verdener – idet I både har nem adgang til stranden og fri adgang til alle faciliteter i ferieparken!

Overnat i unikke feriehuse tæt ved vandet

I får, lige hvad I drømmer om, når I booker jeres ferie hos Feddet Strand Resort. Vores unikke og luksuriøse koncepthuse er nemlig placeret på helt ideelle beliggenheder rundt omkring på Feddet.

Selve husene er helt unikke og byder hver især på deres helt egen charme. Det kan være alt fra et lækkert vildmarksbad til et autentisk hus med stråtækt tag og andre charmerende detaljer. Fælles for alle koncepthusene er, at de er placeret tæt på stranden og i naturskønne omgivelser. I får direkte adgang til stranden og kan nyde de rolige rammer omkring jer.

Strandhusene er en oplagt feriemulighed for hele familien eller flere voksne par, da der typisk er plads til overnatning for op til 8 personer.

Få adgang til alle faciliteter på Feddet Strand Resort

Overnatning i vores feriehuse til hele familien byder på meget mere end bare strand og natur. Opholdet inkluderer også brug af vores faciliteter. Så når I ikke nyder strand, natur og hygge i jeres lækre feriehus, kan I altså fordrive dagene med alt fra trampolinområde, indendørs legeland til badeland, gamehouse og adventuregolf. Når I har nydt dagen med aktiviteter i ferieparken, kan I nemt returnere til jeres feriehus og nyde aftenen med familiehygge i rolige omgivelser.

For de voksne byder vores feriepark også på fitness og luksuriøs wellness. Der er to golfbaner i nærheden, rig mulighed for lystfiskeri og gode shoppingmuligheder i nærområdet.

Book sommerhuse med havudsigt og unik natur

Vores koncepthuse byder på natur og oplevelser i én pakke. I får ikke kun sjove aktiviteter for hele familien i ferieparken. Området byder også på aktiviteter som f.eks. hesteridning, mountainbike ture, elektrisk motocross, kajak og kitesurfing. Desuden er Feddet beliggende i kort afstand til en lang række af seværdigheder og attraktioner som Møns Klint, Skovtårnet, Bonbon Land, Geomuseum Faxe og mange flere.

Drømmer I om at holde ferie i et af vores skønne koncepthuse? Book allerede i dag, og få en oplevelsesrig ferie for hele familien!

Feriehuse i fantastiske omgivelser

Drømmer I om en hyggelige ferie i et lækkert feriehus? Med kig ned til vandet? Mulighed for et væld af oplevelser?

Hos Feddet Strand Resort kan I overnatte i nogle af de skønneste feriehuse beliggende tæt på stranden og med adgang til et væld af sjove aktiviteter på pladsen. Om I er afsted som familie, par eller med venner, så er vores luksuriøse feriehuse det helt oplagte valg.

Vi har indrettet vores 5-stjernede campingplads med noget for enhver smag. Når I overnatter i vores sommerhuse, kan I nyde alt fra vildmarksbad og spa til hyggelige aftener på terrassen med solnedgang og et godt glas vin ved hånden – I får altid uforglemmelige stunder hos os!

Et feriehus hvor I kan nyde livet

Slap af og nyd livet i vores lækre ferie huse. Vi har gjort alt, for at I skal få den mest komfortable og dejlige ferie. Uanset hvilket feriehus I får tildelt, er der altid nem adgang til en af Danmarks skønneste sandstrande. Husene har enten plads til 6 personer eller er med plads til 8 personer. I kan derfor sagtens tage afsted med hele familien eller flere vennepar.

I får altid et luksuriøst feriehus på Feddet. Vi forkæler jer med de bedste detaljer som udendørs spa eller vildmarksbad, store og rummelige terrasser, udsigt til vandet og en lækker velkomstkurv. I kan planlægge dagene, som I har lyst. Lav mad i sommerhusets rummelige køkken, eller tag turen op til vores hyggelige strandcafé – som også tilbyder mad ud af huset, I kan tage med ned i jeres feriehus.

Når I overnatter i vores sommerhuse, får I naturligvis også adgang til alt, hvad vores plads har at byde på – både faciliteter og aktiviteter.

Sommerhus med aktiviteter for hele familien

Overnatning i luksus feriehuse med børn? Sammen som par? Eller med veninder og venner? Uanset hvem I er afsted, har vi altid et væld af spændende og oplevelsesrige aktiviteter, som I kan nyde sammen.

Vores indendørs aktiviteter på pladsen rummer alt fra et kæmpe indendørs badeland, wellness- og spaområde, indendørs legeland, gamehouse med PlayStation og kreativt værksted. Udendørs på pladsen finder i vores sjove junglebane, legepladser, gokartcykler, kælezoo og adventuregolf.

Drømmer I om oplevelser i den omkringliggende natur? Området ved vores dejlige feriepark byder på alt fra vandreture i skoven eller på stranden, til kajakroning, mountainbiketure, kitesurfing, fiskeri eller ridning på islandske heste.

Vi har spændende aktiviteter for både børn og voksne, der blot vil nyde livet eller prøve grænser af. Fra feriehusene har I typisk 1 eller 2 km til ferieparkens centrum, hvor de fleste af vores aktiviteter findes.

Strandhuse med den bedste beliggenhed

Søger I et helt unikt ophold i feriehus ved stranden? Feddet Strand Resort giver jer det bedste af det hele. Her får I overnatning i helt unikke feriehuse, hvor I virkelig kan slappe af og finde ro fra en hektisk hverdag. I får et luksuriøst sommerhus med havudsigt, skønne faciliteter, et bredt udvalg af aktiviteter på pladsen og hurtig adgang til stranden.

Ovenikøbet er vores skønne sommerhuse og 5-stjernede plads også beliggende tæt på mange seværdigheder og attraktioner. Tag på udflugt med børnene til Bonbon Land og få en fantastisk sjov dag. Eller oplev et dansk naturfænomen ved Møns Klint. I kan også tage turen til den danske hovedstad, som kun er knap 1 times kørsel fra pladsen. Her kan I opleve alt fra kultur til storbyens summen og liv, shoppingmuligheder og skønne madoplevelser.

Er I bare til sand afslapning? Så kan I også nyde feriedagene i jeres sommerhus. Der er rolige omgivelser, hvor I kan hygge med solbadning på terrassen, få læst en god bog eller spille sjove spil med familien.

Eksklusive feriehuse med havudsigt

Hør bølgebruset og fornem duften af sand og strand. Gå ned til stranden på et øjeblik for at få en skøn morgendukkert eller brug hele dagen dernede med børnene. Vores feriehus udlejning giver jer en fantastisk ferieoplevelse med udsigt til havet og kun en kort gåtur ned til stranden. Der er roligt og naturskønt – og I får en følelse af at være på ferie uden for meget larm omkring jer. Omgivelserne ved vores feriehuse er noget, som I bare må opleve!

Bestil sommerhus på Feddet i dag

Vores koncept feriehuse er skabt for at give jer den bedste ferie i Danmark. I får ro og hygge med familien i jeres helt eget sommerhus ved stranden. Samtidig har I alverdens aktiviteter og oplevelser indenfor rækkevidde. Ferien kan se ud, lige som I ønsker det. Om dagen skal stå på strandtur eller badeland, vandring eller mountainbike, legeplads eller legeland, hjemmelavet mad eller takeaway – det er op til jer!

Find den bedste udlejning af feriehuse i Danmark hos Feddet. Vi har alt, hvad der skal til for at gøre ferien hyggelig og stemningsfyldt. Oplev Feddet Strand Resort, og få en fantastisk ferie sammen!

Spændende aktiviteter på Feddet

Book et ophold på Feddet her

Klik på kortet for at hente det i PDF version