Glamping udlejningstelt

Teltferie på 1. klasse

Luksus glampingtelt

Bo helt tæt på naturen i luksuriøse rammer

Er du til teltovernatning, så prøv et luksus udlejnings glampingtelt med plads op til 4 personer.

Teltet er indrettet med 2 sovekabiner i alt, 1 kabine med 1 x dobbeltseng og en med to enkelte senge. Herudover indeholder teltet opholdsrum med plads til madlavning og hygge. Teltet har desuden et praktisk lille campingkøkken med køleskab, samt borde og stole, hvor man sammen kan sidde og nyde maden. På terrassen får du muligheden for at slappe af i lækre lounge møbler.

Se den komplette inventarliste i teltet her.

For booking, kontakt os venligst på telefon +45 56 72 52 06, via mail info@feddetcamping.dk eller direkte på vores onlinebooking.
Luksus Glampingtelt med terrasse

Værd at vide

Har du reserveret, bedes du oplyse dit bookingnummer og pladsnummer når du tjekker ind i informationen.

Enheden er fri fra kl. 15.00.

Enheden skal forlades senest kl 11.00 på afrejsedagen.

I for- og efterår er der mulighed for afrejse senest kl. 16.00 såfremt der ikke er ankomst til enheden samme dag, spørg venligst i informationen.

Hunde er velkomne på campingpladsen. Hunde skal føres i snor og luftes i hundeskoven som ligger tæt på campingpladsen.

I hundeskoven må hunden løbe frit omkring, hvis den er venlig overfor andre hunde.

Priser og tillæg

Vi er skiftet til variable priser

-nøjagtig som du kender det fra flybilletter, hoteller og andre rejser. Det betyder at du er sikret den bedste pris, hvis du booker tidligt, da prisen vil stige, når der kun er få enheder tilbage.

Derfor finder du altid den aktuelle dagspris i vores online booking, ved at udfylde datoerne i boksen lige herover. Det gør det let og overskueligt for dig, og du slipper samtidigt for at holde styr på sæsonperioder.

Priser på øvrige services og tilvalg findes længere nede på siden.

Alle vores tilbud bliver nu også vist direkte i vores onlinebooking, så du altid er sikker på at booke til den rigtige pris.

Nedenstående priser er inkl. varmt vand i servicebygninger, undtaget familierum. 

Obligatoriske tillæg:

Rengøring og klargøring af telt: DKK 595,-
El og gasforbrug: DKK 125,- pr. døgn.

Øvrige priser

Reservationsgebyr pr. tlf./mail: DKK 125,-
Reservationsgebyr onlinebooking: DKK 0,-
Valg af specifik enhed: DKK 150,-
Tryghedspakke Basis: DKK 295,-
Tryghedspakke Luksus: DKK 995,-
Adgang til familierum, uden køb af aktivitetspakke: DKK 20,- pr. gang

Udlejningspriser:

Linned inkl. håndklæde: DKK 75,- pr. sæt
Dyne og pude: DKK 150,- pr. sæt

Billeder, video og placering

Glamping er luksus i naturen på højeste plan!

Group

Glamping er luksus på højeste plan!

Drømmer I om en teltferie, der er lidt udover det sædvanlige? Noget der minder om 1. klasse indenfor campingverdenen?

Måske har I hørt om konceptet glam camping? Glamping betyder glamourøs camping.  Det er et miks af den luksuriøse livsstil og en simpel campingferie. For jer der gerne vil på ferie i naturen, men ikke helt er til den primitive form for camping. Glamping tilfører luksus og glamour til campingkonceptet og gør det til en ferieform for alle.

En glamping overnatning hos Feddet Strand Resort byder på en ultraluksuriøs oplevelse. I overnatter i et virkelig lækkert luksustelt med egen træterrasse og lækre loungemøbler. Der er plads til fire personer i teltet – det kunne være venindegruppen, den lille familie eller venneparrene. I kan nyde madlavning i det lille campingkøkken og hente kolde drikkevarer fra teltets køleskab. Og skal der endnu mere luksus til? Så byder vores 5-stjernede plads på alt fra wellness, pool og fitness til lækker strand og flot natur. Der er alt, hvad hjertet begærer.

Jeres glamping ophold på Feddet bliver absolut luksuriøst og helt uforglemmeligt! Book allerede i dag, og få sommerferien eller den kommende weekendtur på plads i kalenderen.

Glamping pris til ethvert budget

Glamping er for alle. Derfor kan I naturligvis leje et af vores luksuriøse glamping telt XXL til en helt fornuftig pris. Vi har altid et godt tilbud, så ethvert budget kan være med. Inkluderet i jeres overnatning er selvfølgelig et luksustelt spækket med skønt glamping udstyr.

I overnatter ikke bare i et almindeligt telt. Nej, glem alt om at sove på jorden på en ubehagelig luftmadras eller at lave mad ved et bål. Jeres glampingtelt er udstyret med køleskab, køkken, en dobbeltseng og to enkeltsenge – i to separate kabiner – borde og stole indendørs og loungemøbler på terrassen. Det minder faktisk om en lille feriehytte – hvor I får de helt perfekte rammer til at hygge jer sammen. Vel og mærke uden at det bliver alt for primitivt!

De moderne faciliteter på campingpladsen gør det endnu mindre primitiv at overnatte i vores glampingtelte. Vi har opført nogle virkelig skønne servicebygninger, hvor I kan nyde et varmt bad, bruge køkkenet eller opholde jer i de lækre fællesrum. Alt hvad I skal bruge, er lige indenfor jeres rækkevidde.

Bedst af alt er stranden helt tæt på. I kan gå lige derned fra jeres telt. Kan det blive mere luksuriøst?

Luksuriøs glamping Sjælland i perfekte omgivelser

Drømmer I om glamping på Sjælland med skøn natur eller glamping København?

Feddet Strand Resort er den oplagte feriedestination. Her overnatter I nemlig i glamourøse omgivelser tæt på naturen, men heller ikke mere end 1 times kørsel fra hovedstaden. Det er den oplagte mulighed for jer, der gerne vil væk fra storbyen et par dage. Eller til jer der gerne vil holde ferie på Sjælland og opleve både natur og storby.

De naturrige omgivelser omkring Feddet Strand Resort indbyder til mange sjove aktiviteter. I kan afprøve grænser med alt fra ridning på stranden til vilde MTB ture i skoven eller hvad med til vands? Her kan I prøve kræfter med kajak, kitesurfing, lystfiskeri eller bare nyde en tur i bølgen blå. Stranden, kun et stenkast fra pladsen, er en af Danmarks bedste. Her kan dagen sagtens gå med solbadning og afslapning. Inden I vender tilbage til de luksuriøse glampingomgivelser og nyder et koldt glas rosévin på jeres terrasse.

Er I knap så meget til natur og mere til spænding, kultur og historie? Vores 5-stjernede plads er beliggende tæt på mange interessante attraktioner og ligeledes kun 1 times kørsel fra København. I har dermed rig mulighed for at forlade glampingteltet for et par timer eller en hel dag og tage på en sjov udflugt. Få spænding for alle pengene i Camp Adventure eller nyd roen i den lokale golfklub. Rejs tilbage i tiden i H.C. Andersens verden, Faxe Kalkbrud eller Stevnsforts Koldkrigsmuseeum. Tag på hyggetur i København og oplev Tivoli, museer, Københavns Zoo eller shop løs på Strøget.

Overnat i glamping telt på en plads med mange aktiviteter

Glamping i telt er lig med luksus. Det kommer I ikke til at være i tvivl om, når I overnatter hos Feddet Strand Resort. Udover at byde jer velkommen i et virkelig luksuriøst glam camping telt, så byder vi jer også velkommen til en 5-stjernet campingplads. Vores plads er indrettet med et væld af aktiviteter og faciliteter, der uden tvivl kommer til at leve op til jeres idé om, hvad glamping er. Opdag alt fra wellness og spa til fitness, minigolf, badeland, strandcafé og supermarked på pladsen.

Wellness med spa og pool er den perfekte aktivitet til venindegruppen eller venneparrene, der er på afslapningsferie eller weekendtur. Her kan I virkelig komme ned i gear og afstresse. Der er udendørs spa med 38 grader varmt vand, en lækker panoramasauna, et udendørs solområde og udendørs brusere til “det kolde gys”. Her kan I nyde mange afslappende timer sammen. Lig jer godt til rette i solstolene, og nyd en lækker og kold drink på en varm sommerdag. Det er glamping på højt niveau!

Skal formen også holdes? Så har vi et helt nyt fitnesscenter, hvor I kan slå jer løs med løbetræning, cykling og vægtløftning. Her kan de ekstra kalorier, der bliver indtaget under glampingferien, hurtigt blive forbrændt igen.

Underholdning skal der også til. Her kommer vores sjove Adventure Golf minigolfbane ind i billedet. Det er sjovt for både børn og voksne at svinge med køllerne og prøve at lave de svære skud. Har I børn med på glamping? Så kan I også nyde godt af vores tropiske badeland og det kæmpestore indendørs legeland. Her kan ungerne boltre sig i mange timer.

Har I oplevet nok for en dag? Og trænger I blot til at lade lidt op? Vores lækre strandcafé serverer skøn mad – både i restauranten og ud af huset. Og vil I selv lave mad, kan I gå på indkøb i vores supermarked. Her finder I alt, hvad I skal bruge til at lave en skøn middag i jeres luksustelt. Nyd middagen sammen på terrassen og få et godt glas vin, mens I får det sidste af dagens sol med.

Luksustelt og camping indbyder til nærvær og hygge

Forestil jer sommersolen skinne godt ind på den private terrasse. Loungemøbelsættet er behageligt og komfortabelt – et sted hvor I kan læne jer godt tilbage. Én af jer har hentet en god flaske rosévin – sodavand til børnene. Uanset om I er afsted som familie eller med venner, er I kommet til et sted, hvor I virkelig kan nyde den danske sommer og alt hvad den har at byde på.

Alle glamping telte er placeret med god afstand til hinanden. Så I får en fin følelse af at have privatliv på jeres terrasse. Men samtidig også så det er muligt at skåle med naboen eller lade ungerne løbe over og lege med de andre børn. Vores luksustelte overnatning indbyder virkelig til nærvær og hygge på alle planer. I bor tæt sammen i teltet, men stadig med så god plads, at det ikke bliver ukomfortabelt. Det er den perfekte ferieform, når I gerne vil komme tættere på familien eller veninderne.

Området er omgivet af grønne græsplæner, grusstier og store træer omkring. I kan føle jer afskåret fra omverdenen og helt ude i naturen, men stadig omkring andre mennesker og med luksuriøse faciliteter i teltet og på pladsen. Det er essensen af glamping!

Luksustelt ferie med venner og veninder

En luksus telt overnatning hos Feddet Strand Resort er den oplagte mulighed, når I vil på ferie eller weekendtur sammen som veninder eller venner. Teltene har plads til fire personer, hvilket er oplagt til den tætte venindegruppe eller de to gode vennepar. I får en luksuriøs mulighed for at komme væk fra hverdagen, tættere på hinanden og bare nyde den danske natur. Vores glampingoplevelse lægger op til mange hyggelige stunder i jeres luksuriøse telt. I kan hygge sammen med dybe samtaler, brætspil og en god flaske vin. I kan nyde sommeren sammen på bedste vis!

Det er helt op til jer, om I vil blive på pladsen og nyde alle dens mange faciliteter og aktiviteter. Eller om I vil ud at opleve Danmark – naturen, attraktioner og seværdigheder i nærheden af vores 5-stjernede plads. Vi er så ideelt beliggende, at I har rig mulighed for at tage bilen eller cyklen på dagsudflugt til nogle af de nærliggende attraktioner.

Tag cyklen på en skøn naturrute hen til Faxe Kalkbrud og oplev fortiden på interessant vis. Her kan I rejse mere end 63 millioner år tilbage i tiden og gå på fossiljagt i det store kalkbrud. I kan også tage bilen til en af områdets mest populære attraktioner. Nemlig BonBon Land. Parken er sjov for både børn og voksne – og I kan let få en hel dag til at gå her.

Book et luksus familietelt til årets sommerferie

Skal årets sommerferie med familien byde på overnatning i et luksus familietelt hos Feddet Strand Resort? Hvorfor ikke? Glamping med børn er ideelt, når I gerne vil lade børnene opleve camping på luksuriøs vis. Her får I virkelig alt, hvad I overhovedet kunne drømme om, at ferien skulle byde på.

Vores plads er for hele familien og spækket med aktiviteter for både børn og voksne. Nogle af vores mest populære områder for børnefamilier er det store tropiske badeland. Her kan I lade børnene boltre sig i flere indendørs bassiner, der er indrettet med springvand og fontæner. Bassinerne indbyder til leg, svømning og afslapning for hele familien. Når I har fået nok, kan I afslutte turen med en lækker opvarmning i den skønne panoramasauna. Vores indendørs Play & Fun er også et hit hos alle børnefamilier på pladsen. Her kan små som større børn boltre sig i klatreland, spille PlayStation, airhockey og meget mere.

Udendørs byder pladsen også på et væld af sjove aktiviteter for børn. I kan fornøje jer med alt fra en hyggelig tur i kælezoo til udfordrende timer på vores junglebane eller skaterpark eller sjov motion i vores kæmpestore Netland. Hvis dagene er kedelig og grå, kan I søge indenfor og bruge tiden i Gamehouse eller i vores kreative værksted.

Natur skal der også til. Hvis I gerne vil introducere børnene til andet end luksuslivet på campingpladsen, er der også rig mulighed for udendørs oplevelser i naturen omkring jer. I kan tage på lange vandreture i skoven på Feddet. Eller nyde sjove og solrige dage på stranden og i vandet. Stranden, som ligger kun et stenkast fra pladsen, er faktisk en af Danmarks allerbedste af slagsen.

Udflugter er også en del af enhver ferie. Det er altid sjovt at komme lidt væk fra pladsen og opleve noget nyt og spændende. Heldigvis har vi et væld af børnevenlige attraktioner kun en kort køretur fra Feddet Strand Resort. I kan opleve naturvidunderet Møns Klint, få spænding for alle pengene i Camp Adventure Skovtårnet eller møde eksotiske dyr på tæt hold i Knuthenborg Safaripark.

Glamping med hund skal der også til. Når I vil have familiens bedste ven med på ferie, siger vi ikke nej. I kan sagtens tage jeres elskede firbenede ven med til overnatning i vores skønne glampingtelte. Det er ingen problem. Vi har indrettet pladsen med gode faciliteter til menneskets bedste ven. Jeres terrasse til teltet er det perfekte sted for vovsen at slappe af i den lune sommervarme. Måske en morgengåtur på stranden i snor? Eller hvad med fri leg? Kun 300 meter nord for pladsen kan I nemlig slippe hunden løs i vores helt egen hundeskov. Naturen omkring pladsen indbyder generelt til mange hyggelige stunder med jeres kæledyr.

Drømmer I om campingferie på 1. klasse? For familien, veninderne eller vennerne? Alle er velkomne hos Feddet Strand Resort – og vores luksuriøse glampingtelte er perfekte til ethvert behov for afslapning, hygge og nærvær.

Glamping nær København

Drømmer du om en campingferie, der er lidt mere luksuriøs, end hvad en campingvogn og et fortelt kan byde på? Så skal du vælge Feddet Strand Resort. Her tilbyder vi nemlig glamping i den mest luksuriøse stil. Det vil sige et elegant glampingtelt, som indeholder både sovekabiner, køkken, opholdsrum og en skøn terrasse med dejlige lounge møbler. Det har faktisk alt, hvad du skal bruge til at skabe en hyggelig weekend eller ferie med familie og venner.

Vores luksuriøse oplevelse er beliggende tæt ved København. Det er derfor en oplagt idé, hvis du bor i storbyen og vil nyde en weekend med lækker afslapning i fantastiske naturomgivelser. Med vores skønne glampingtelt får du alt det bedste fra naturen, uden at det bliver alt for primitivt! Tag veninderne under armen og få en skøn tøsetur med afslapning, hygge og mulighed for en hel masse aktiviteter. Vores resort område byder på alt fra pool og wellness til cykling og ridning i naturen.

Skal du og familien på ferie nær København, så er Feddet Strand Resort også helt ideelt. Her kan du bo i luksuriøse campingfaciliteter og skønne naturomgivelser. Om dagen kan du besøge storbyen og få fantastiske oplevelser. Til aften kan du vende tilbage til de rolige og behagelige omgivelser. Du kan også bruge dagene i vores resort område, hvor der er masser af sjove aktiviteter til børnene. Her er indendørs pool og legeland, udendørs legepladser, kælezoo og meget mere – og ja, så er stranden jo også lige i nærheden!

Når du booker et af vores eksklusive glampingtelte, er du altid sikret afslapning og gode oplevelser!

Se priser og book online her

Se 360 grader fotos fra Feddet

Se området, faciliteter, overnatningsmuligheder og de mange aktiviteter i vores populære virtuelle rundtur

Handelsbetingelser

Group

Betaling

Alle priser er oplyst i danske kroner inklusive moms og alle afgifter med mindre andet er oplyst og klart fremgår i den pågældende situation.
Der opkræves 1.000,00 DKK. senest 14 dage efter reservation. Dette beløb modregnes ved den endelige afregning. Restbeløbet forfalder 60 dage før ankomst, der fremsendes ikke en ny opkrævning, gæsten er selv ansvarlig for at få betalt rettidig ellers kan pladsen eller udlejningsenheden ikke garanteres. Betaling foregår ved at benytte et af de godkendte betalingskort/ kreditkort i online booking, herunder blandt andet Dankort, Visa, MasterCard og Diners. Der pålægges ikke gebyr på Dankort og Visa Kort. Dog pålægges gebyr på danske udstedte kreditkort af et mindre gebyr på 1,00 %. På udenlandske udstedte kreditkort pålægges et mindre gebyr på 2,00 %, gebyret trækkes automatisk ved handlen.

Booking

Booker du med mere end 2 mdr. til ankomst, betales 1. rate 14 dage efter reservation, restbeløb betales 2 mdr. før ankomst. Booker du med under 2 mdr. til ankomst, betales hele beløbet 14 dage efter reservation. Booker du med under 14 dage til ankomst, betales hele beløbet på reservationsdatoen.

Fortrydelsesret og refusion

Du har mulighed for at annullere din booking på følgende vilkår:
14 dages fortrydelsesret er gældende og det indbetalte beløb gives retur hvis der afbestilles op til 14 dage efter reservationsdatoen. Ved afbestilling 14 dage efter reservationsdatoen medfører ingen returnering.
Afbrydelse af allerede startet ophold medfører ingen refusion.
Ferie kan ikke videregives/sælges til 3. mand.

Udlejningsenheder
Alle udlejningsenheder er 100 % røgfrie. Ryges der alligevel, koster det et rengøringsgebyr på 2.000,00 DKK.

Nøgler

Mister du din nøgle til vores udlejningsenheder, udlejningscykler eller gokarts, opkræver vi et erstatningsgebyr på 750,00 DKK.

Tryghedspakke basis – 295,00 DKK

Med vores tryghedspakke giver vi dig mulighed for trygt at købe din ferie med mulighed for at ombooke dit ophold op til 30 dage før ankomst uden omkostninger. Opholdet skal blot ombookes til senere ophold inden for 6 måneder. Efter 6 måneder bortfalder ombookningsgarantien. Beløb, som er indbetalt, vil blive stående på din gæstekonto, og kan ikke refunderes. Beløbet kan kun anvendes til ferieophold. Denne afbestilling kan ikke bestilles til sæsonpakker eller selskabsarrangementer.

Tryghedspakke Luksus – 995,00 DKK.

Ønsker du fuld dækning af beløbet før ophold, samt under opholdet og ingen administrationsgebyr, anbefaler vi at du tegner vores luksus afbestillingsbeskyttelse. Ved brug af luksus afbestillingsbeskyttelsen fratrækkes beskyttelsens værdi og resten af det indbetalte beløb tilbagebetales til gæsten. Der kræves ingen dokumentation for afbestilling.
Afbestillingsbeskyttelsen skal tegnes ved bestilling eller senest ved betaling af 1. rate. Afbestillingsbeskyttelsen kan ikke efterfølgende annulleres. Denne afbestilling kan ikke bestilles til sæsonpakker eller selskabsarrangementer.

Afbestilling ved force majeure

Feddet Strand Resort kan aflyse eller afbryde enhver booking eller ophold på grund af force majeure, hvorved forstås; krig, optøjer, strejke, lockout, olie og benzinrationeringer, grænselukninger, epidemier, natur- og forureningskatastrofer eller lignende hændelser. Der tilkommer ikke kunden nogen former for godtgørelse, ombooking eller tilbagebetaling af det indbetalte beløb. Ved afbestilling fra kunde under force majeure tilkommer der ikke kunden nogen former for godtgørelse, ombooking eller tilbagebetaling af det indbetalte beløb.