Jul på Gisselfeld Kloster

Gisselfeld Juletorv

Drømmer I om en miniferie eller weekendtur med julemagi og eventyrlige øjeblikke? Så skal I booke opholdet hos Feddet Strand Resort. Vores skønne campingplads er ideelt beliggende til at tage på udflugt til et af Sjællands bedste julemarkeder, nemlig dét på Gisselfeld Kloster. Klosteret er beliggende kun 25 minutters kørsel fra pladsen. Det er derfor et oplagt sted at besøge som formiddags- eller eftermiddagsudflugt. På klosteret kan I opleve Danmarks hyggeliste juletorv, hvor I finder mere end 100 boder. Kom i den helt perfekte julestemning med alverdens lækkerier og de mest julede omgivelser.

Adresse:

Gisselfeld Kloster
Gisselfeldvej 12 A
4690 Haslev

Afstand fra Feddet:

22 km
Jul på Gisselfeld Kloster

Gisselfeld kloster julemarked

Julemarkedet finder sted i de sidste weekender i november måned. Det er en oplagt mulighed for jer med børn, såvel som for par. Når I alligevel er taget til Feddet Camping for at nyde ro og afslapning i den stressede juletid, hvorfor så ikke komme 100% i julestemning? Det gør I uden tvivl på julemarked Gisselfeld.

Oplev det helt magiske og flotpyntede juletorv med et væld af boder. Ja, faktisk mere end 100 af slagsen. I kan forkæle jer selv med alverdens julelækkerier, spændende dekorationer, pyntegrønt og brugskunst.

For børnene er der naturligvis også mange sjove aktiviteter. Julemanden lægger selvfølgelig vejen forbi markedet, hvor han hilser på børnene i julemandens hule under slottet. Der vil også være ponyridning samt en masse hyggelig musik og underholdning for hele familien.

Gisselfeld Kloster byder på nogle virkelig idylliske omgivelser. Tag en god gåtur i slotsparken og nyd hinandens selskab – hvem ved, måske er parken dækket af et fint lag sne?

Andre udflugtsmuligheder

Book et ophold på Feddet her