Bernstorff Slot julemarked

Oplev et magisk julemarked på Bernstorff slot

Vil I på dagsudflugt og opleve et af de hyggeligste julemarkeder på Sjælland i løbet af jeres miniferie eller weekendophold på Feddet? Så skal I tage til Bernstorff slot julemarked. Det er et af de mest populære julemarkeder. Bedst af alt er det kun ca. 1 times kørsel fra Feddet Camping. Slottet er nemlig beliggende i det nordlige København ved Gentofte. Det kunne derfor ideelt set kombineres med en juletur til hovedstaden, hvor I også kan opleve mange andre hyggelige juleaktiviteter.

Adresse:

Bernstorff Slot
Jægersborg Allé 93
2820 Gentofte

Afstand fra Feddet:

93 km

Alt fra julemad og julehjerter til juledekoration

Julemarkedet på Bernstorff Slot byder på lidt af hvert. Der er virkelig lagt op til den mest hyggelige julestemning for hele familien. Markedet har forstået indbegrebet af god julestemning og dét at være et julemarked for alle. Det finder typisk sted i starten af december i weekenderne.

I de mest idylliske slotsomgivelser kan I forkæle jer selv med alt fra julemad og julevin til glögg, juleknas, juletræ, juledeko, julehjerter, julemelodier, julegaver, julehygge, julemand, julekage – ja stort set alt, der har med jul at gøre.

Med det eventyrlig slot som kulisse bliver det bare ikke bedre. I kan eventuelt håbe på et lille, fint lag sne på taget af det betagende slot. Så er julestemningen og de perfekte omgivelser for markedet sat. Uanset hvad så er I garanteret magisk julehygge for alle pengene.

Andre udflugtsmuligheder

Book et ophold på Feddet her