Børnevenlig campingplads på Sjælland

Campingpladser for børn på Feddet

Skal I på ferie på Sjælland med børn? Camping er en oplagt ferieform for børnefamilier!

Hos Feddet Strand Resort får I en 5-stjernet campingoplevelse når i tager på camping med børn. Vores campingplads byder nemlig på helt fantastiske faciliterer, skøn natur fra alle sider, lækre overnatningsmuligheder og et væld af børnefamilier på pladsen. Børnevenlige aktiviteter er der også nok af. Lad børnene koble af fra hverdagen med alt fra badeland og legeland til sjove dage på sandstranden eller en tur til København eller nogle af de omkringliggende seværdigheder.

Uforglemmelig camping for børn

Vil I forkæle jeres børn? Så er Feddet Strand Resort den helt oplagte feriedestination i Danmark!

Camping i børnehøjde er lige, hvad du får på Feddet Strand Resort. Vi har indrettet vores campingplads, så den er specielt egnet til børnefamilier. Hos os kan du overnatte på

camping i telt med børn, i egen eller lejet campingvogn, i fjordhytter, Premium ferievillaer eller Premium og  luksushytte. Der er mange gode muligheder tilpasset til forskellige familiestørrelser – også til jer, der har jeres firbenede familiemedlem med på ferie.

Uanset hvilken overnatningsform I vælger, så får børnene med sikkerhed en uforglemmelig oplevelse. Oveni de hyggelige familierammer byder vi på utrolig mange aktiviteter for børn. Oplev blandt andet:

Og meget mere. Ferien bliver bestemt ikke kedelig, når I vælger Feddet Strand Resort. Her er underholdning til enhver time og for enhver smag. Til små som større børn. Og også for mor og far. Dét bliver ferien, I aldrig glemmer!

Oplevelser for børn Sjælland

Det er ikke kun på vores campingplads, at I finder aktiviteter for børn Sjælland. Faktisk er vi ret godt beliggende med et væld af børnevenlige seværdigheder i nærheden. Rigtig mange af dem er faktisk under 1 times kørsel væk.

Storbyen København kan nås på knap én time i bil. Her er der mange sjove aktiviteter for børn. I kan bruge dagen på vilde forlystelser i Tivoli eller se på pandaer i Københavns Zoo. Strøget byder på utrolig mange shoppingmuligheder. Og hovedstaden er naturligvis spækket med skønne caféer, hvor I kan nyde jeres frokost. Skal der lidt kultur med i besøget, kan I tage børnene ned forbi Nyhavn og se Den Lille Havfrue.

BonBon-Land er et must, når I tager på camping for børn Sjælland. Heldigvis er der kun 28 km fra vores skønne plads til den børnevenlige forlystelsespark. Så I kan nemt pakke bilen om morgenen og nå parken til åbningstid. I kan nyde en hel dag med sjove forlystelser som Hundeprutten eller Albatrossen.

Naturoplevelser som Møns Klint er også en fantastisk del af camping med børn Sjælland på Feddet. Vi er i forvejen beliggende i et skønt naturområde med strand, klitter og skov. Men drømmer I om endnu mere natur, og skal det være den storslåede af slagsen? Så er Møns Klint også et oplagt mål for jeres dagsudflugt, når I bor på Feddet Strand Resort.

Andre børnevenlige aktiviteter i nærheden er blandt andet: Knuthenborg Safaripark, Gavnø Slot, Camp Adventure Skovtårnet, Faxe Kalkbrud og Stevns Klint.

Feriesteder i Danmark for børn

Det er altid en svær beslutning at træffe valget, om hvor årets familieferie skal holdes!

Vi har forsøgt at gøre beslutningen endnu nemmere for jer. Hvorfor så vælge os? Feddet Strand Resort lader jer holde ferie, som I ønsker det. I camping, telt eller hytte. Samtidig får I både aktiviteter og natur samlet på ét sted. Camping i Danmark med børn hos os, indeholder lige det, I drømmer om.

Sammensæt jeres helt eget ferieprogram med:

En hel dag i vores badeland. Her er sommer året rundt. Temperaturen står altid på 28 grader. Hvilket giver de perfekte forhold til vandleg. Badelandet byder på flere bassiner. Både ét til de helt små børn og de lidt større børn med mere svømmetræning.

Underholdende timer i Fun & Play. Lad ungerne boltre sig i legeland og få sus i maven på rutsjebaner eller i det store boldland. Skal det gå mere roligt for sig, kan ungerne (sammen med forældre) også spille PlayStation.

En tur i kælezoo for de små. Små dyr som kaniner og geder trisser rundt her og hygger sig hele dagen. Børnene kan komme helt tæt på dem og kæle for dem. Er I til lidt større dyr, så er en tur i Københavns Zoo eller Knuthenborg Safaripark også et oplagt valg.

Strandtur i det gode vejr. Når solen skinner, er stranden kun et øjeblik væk. I kan gå herned og ungerne kan boltre sig på stranden hele dagen lang. Feddet byder nemlig på en fantastisk lækker og børnevenlig badestrand. Når I har fået nok af sol, vand og sand, er der aldrig langt hjem til campingvognen eller hytten.

Familiehygge i jeres luksushytte. Vores skønne hytter er indrettet med luksuriøse detaljer. Der er plads til hele familien, og I kan derfor samles og hygge jer her i løbet af dagen eller til aften.

Husk, at jeres camping med børn i Danmark altid er på jeres præmisser, når I holder ferie hos Feddet Strand Resort!

5-stjernet campingferie med børn

Vores 5-stjernede campingplads giver anledning til den helt perfekte camping Sjælland børn. Vi har overnatningsmuligheder i særklasse og aktiviteter for enhver smag. I har ikke bare mulighed for at sammensætte et fantastisk ferieprogram, I kan også lade børnene vælge selv. Der er aktiviteter for børn med fart i blodet. Såvel som de mere rolige. Vi kalder det selv et paradis for børn!

Jeres camping med børn Danmark kan fuldendes med oplevelsesrige ture i naturen. Cykelture på MTB. Kajak. Kitesurfing. Eller rideture på islandske heste. Såvel som rolige gåture på halvøen Feddet, i stranden eller skovområdet Troldehøj. Pak gerne en madpakke, og lav en picnictur ud af det. Det er en fantastisk afveksling fra at spise i campingvognen eller på restaurant.

Når det kommer til mad og indkøb, er I også dækket godt ind. I kan tage børnene med på Strandcaféen eller få bragt mad ned til jeres strandvilla. På pladsen finder I også en skøn dagligvarebutik med et stort udvalg. I kan få alle de ting, I står og mangler. Både frisk morgenbrød eller råvarer til jeres egen madlavning på pladsen. I finder også alskens legetøj og badeudstyr til børnene, skulle I have glemt det derhjemme.

Tag på ferie med børn hos os!

Klar til at booke årets ferie på camping med børn? Feddet Strand Resort har det hele!

Vi byder på børnevenlige aktiviteter indendørs, udendørs og i naturen. Inden for kort køreafstand kan I også opdage alverdens spændende attraktioner for børn. Det bliver altså ikke en ferie, hvor I kommer til at kede jer. I kan tage på camping med små børn eller med større børn. Der er muligheder for jer alle. Også for de voksne, der kan nyde et øjeblik alene i vores moderne fitnessfaciliteter eller i afslappende wellness.

Book årets børnevenlige ferie på Feddet Strand Resort – I får én eller flere uger spækket med spænding, sjov og hygge. Det bliver uden tvivl en af de ferier, som børnene ikke glemmer! Og hvem ved? Måske ser vi jer igen året efter?

Oplevelser for børn og unge

Camping med børn, når det er allerbedst! Feddet Strand Resort er det optimale valg, når du ønsker en campingplads med en masse aktiviteter for børnene. Campingpladsen ligger i skønne omgivelser, som indbyder til oplevelser for børn og unge i alle aldre.

Paradis for familier med børn

Feddet Strand Resort er et paradis for familier med børn. Aktiviteterne i området og på pladsen findes i alle udstrækninger. Pladsen er indbegrebet af camping for børn!
Uanset vejret finder du altid et stort udvalg af sjove, underholdende, hyggelige og udfordrende aktiviteter på Feddet. Ta’ eksempelvis en dukkert i vores indendørs vandland, hvor temperaturen altid er 28°.

Kæle-Zoo for børn

Kaniner og geder hører til i Feddets Kæle-Zoo. Dagen lang kan du se dyrene lege, spise og sove – og på udvalgte tidspunkter har du chancen for at komme helt tæt på dyrene og kæle med dem. Hvis I ønsker at opleve lidt større dyr, kan udflugten eksempelvis gå til Københavns Zoologisk Have, Den Blå Planet eller Knuthenborg Safaripark – alle tre gode udflugter indenfor 80-90 kilometer.

Fun & Play

Fun & Play er campingpladsens aktivitetshus, som ligger tæt ved informationen. Fun og Play er en tidsrøver for de små og mellemstore børn. Der er sjov og mange timers fornøjelse i vores populære aktivitetshus. Skal aktiviteterne udfordres yderligere, finder du bl.a. BonBon Land, Kalvehave Labyrintpark og Camp Adventure indenfor 10-60 kilometer.

Kom og besøg os

Kom og besøg Feddet Strand Resort sammen med resten af familien. Vi har aktiviteterne og pladsen til en perfekt familieferie, hvor ingen keder sig! Hvis I ikke har nogen campingvogn, skal I ikke fortvivle! Vi har hytter, feriehuse og mobilehome klar, og glæder os til at se jer.

Boldspil på Feddet Strand

Book et ophold på Feddet her

Børnevenlig campingplads

Feddet Strand Resort er indgrebet af børnevenlig ferie. Vores ferieområde byder nemlig på alt fra indendørs legeland og badeland til et væld af udendørs aktiviteter som kælezoo, ridning, kajak, gokartcykler og meget mere. Der er aktiviteter udelukkende for jeres børn. Men vi byder også på mange muligheder for at få gode oplevelser sammen som en familie. Og fortvivl ej, hvis den danske sommer svigter. For lige meget om vejret er solrigt eller gråt, kan I få mange timer og dage til at gå hos Feddet Strand Resort.

Børnevenlig campingplads tæt på København

Står den på camping med børn på Sjælland? Og vil I gerne campere tæt på København? Så er Feddet Strand Resort et oplagt valg. Vores lækre campingområde og skønne faciliteter er nemlig beliggende blot en time fra hovedstaden. København byder på mange gode oplevelser for hele familien. I kan blandt andet besøge seværdigheder som Københavns Zoo eller Tivoli – her kan I sagtens få en hel dag til at gå! I området omkring Feddet Strand Resort finder I også mange spændende seværdigheder og oplevelser. BonBon land, Kalvehave Labyrintpark og Camp Adventure er beliggende kun 10-60 km fra vores ferieresort.

Camping med børn tæt på naturen

Drømmer I om en ferie væk fra byens larm? Skal der være naturoplevelser? Og vil I have børnene væk fra deres computere og IPads? Hos Feddet Strand Resort bliver alt dette muligt. Udover at vores campingområde og vores hytter er beliggende i skøn natur – tæt på skov og strand – så har I også mulighed for at deltage i et væld af aktiviteter i naturen.

Når det skal gå stærkt, og der skal være fart over feltet, kan I prøve elektriske motorcykler – de er for både børn og voksne. Skal tempoet sættes lidt ned? Så kan I tage hele familien med på ridetur på stranden på islandske heste – eller hvad med en udfordrende tur på junglebanen eller i vores nye netland?

Børnevenlig camping med stort badeland

Camping og ferie med børn er altid lig med leg og sjov – gerne i vandet! Vores campingområde er beliggende tæt ved stranden, men vi har også et stort indendørs badeland. Lad børnene lege og drømme sig ud på det store hav i vores fantastiske badeland. Hvis mor og far får brug for en pause, tilbyder vi også wellness og sauna.

Feddet Strand Resort er en børnevenlig campingplads med masser af aktiviteter. Gå på opdagelse her på siden, og book din næste ferie allerede i dag!

Se 360 grader fotos fra Feddet

Se området, faciliteter, overnatningsmuligheder og de mange aktiviteter i vores populære virtuelle rundtur