Populære oplevelser

Inden for 31-60 kilometer

Her ser du et udvalg af de mest populære udflugter inden for 31 – 60 km fra Feddet. Kom forbi informationen, så kan vi også hjælpe og rådgive i hvilke udflugter der passer jer.

Stevnsfortet koldkrigsmuseum

Stevnsfort Koldkrigsmuseum

Besøg det atomsikre fort i Stevns Klint og hør historien om ét af Danmarks mest hemmelige steder, der lå i allerforreste frontlinje under Den Kolde Krig. Koldkrigsmuseum Stevnsfort er et udflugtsmål for hele familien; der er masser at se og opleve.

Tulipaner ved Gavnø Slot

Gavnø Slot

Eventyrslottet, Den Eventyrlige Slotspark, Slotsbryggeriet Gavnø, Gavnø Go Fly, mad – der er masser af muligheder for en spændende oplevelse for store og små på og omkring Gavnø, eventyrslottet på blomsterøen.

Stevns Klint

Stevns Naturcenter

Naturcenteret er åbent efter aftale, men natur og udsigtstårn hvor der i godt vejr kan ses til Sverige, Øresundsbroen og Kongelunden på Amager, er åbent dagligt.

Shopping i Ringsted Outlet

Ringsted Outlet

Danmarks eneste rigtige arkitekttegnede outletby – bygget som en original international outlet village med nogle af verdens største brands side om side i hvert deres eget individuelle outlet. Her kan du hele året spare op til 70% på diverse mærkevarer.

Skjoldnæsholm Sporvejsmuseum

Skjoldnæsholm Sporvejsmuseum

Skjoldenæsholm arbejdende sporvejsmuseum, hvor der kan køres med gamle sporvogne. På museet, der er beliggende ved Jystrup mellem Ringsted og Roskilde i det naturskønne Midtsjælland, trafikerer sporvogne fra København, Odense og Aarhus 2 sporvejsstrækninger sammen med flere udenlandske sporvogne. På de fleste åbningsdage følger museets veteranbusser en rute, som løber gennem den smukke egn i det historiske område omkring Valsølille sø.

Book jeres ophold her