Inspiration til en ferie på Feddet

Tag familien med til Feddet

På Sydsjælland nær København finder du en af Danmarks bedste ferieparker med camping, hytter, indendørs vandland og masser af aktiviteter.

Her finder I inspiration til drømmeferien for hele familien på Feddet Strand Resort, som flere gange er kåret som en af Europas allerbedste campingpladser.

Feddet Strand Resort ligger på Sydsjælland, under en times kørsel fra København, midt i en storslået, afvekslende natur, direkte ved en af Sjællands bedste badestrande. Her kan I nyde lækre, moderne faciliteter der omfatter en kæmpe indendørs pool med separat børnepool, inden- og udendørs spa, sauna, komfortable og klimavenlige servicebygninger, shoppingmuligheder og restaurant.

Men I får meget mere end luksuscamping og komfortabel hytteferie. Her er også masser af aktiviteter for børnefamilien, sjove og udfordrende legepladser, minigolf, ridning på islandske heste, kæledyrszoo, elmotocross for børn og voksne – og meget mere. Lige uden for ligger naturen og venter med kilometervis af vandre- og cykelstier, naturcenter, madpakkerum og fugletårn, som altsammen indbyder til oplevelse og udforskning for hele familien.

Feddet Strand Resort er flere gange blevet kåret til Bestcamp af ADAC og ANWB, hvilket betyder, at vi er blandt Europas bedste campingpladser. Drømmer du og familien om en uforglemmelig luksusferie med tid til hinanden og masser af oplevelser lige midt i en skøn natur, tæt på vores dejlige hovedstad, København – så kom til Feddet og nyd livet. I er altid velkomne til at kontakte os på telefon +45 5672 5206 eller på info@feddetcamping.dk

Find inspiration til jeres næste ferie herunder.

Book jeres ophold her

Indendørs vandland

Kæmpe indendørs vandland med både udendørs jacuzzi og finsk sauna.

Børnevenlig sandstrand

Direkte adgang til børnevenlig hvid sandstrand med vandaktiviteter.

Enestående natur

Storslået naturområde, der er klar til at blive udforsket.

Aktiviteter

Masser af børnevenlige og sjove aktiviteter for hele familien.

Tæt på København

Kun 50 minutters kørsel i bil fra København.

Ladestandere til elbiler

Vi har ladestandere til elbiler, så du kan fylde elbilen med grøn energi