Aktiv ferie på Feddet

Aktiv familieferie

Der er mange muligheder for at holde formen ved lige, når du holder ferie på Feddet.

Hold din aktive ferie på Feddet Strand Resort. Her er masser af muligheder for en rigtig fitness ferie.

Kilometervis af skovspor

Tag løbeskoene på og nyd en aktiv ferie med kilometervis af skovspor med blide stigninger og lange passager med løst sand.

Mouintainbike

Eller hop på din MTB og følg skovstierne mod syd, underlaget varierer mellem fast skovbund, grusveje og store områder med løst sand som sætter krav til teknikken og hæver pulsen.

Kajak

Ror du kajak, kan du leje en hos os, eller du kan naturligvis medbringe din egen. Der er mulighed for at ro på begge sider af Feddet, i den rolige Præstø fjord eller den mere udfordrende Faxe Bugt.

Islandske Heste

Tag på ridetur og nyd de varierede og smukke ridestier på Feddet og Strandegård. Du kan booke en ridetur hos Sabine på hendes skønne islandske heste. Sabine kan fortælle alt om Feddets spændende oprindelse og fauna. Turen går langs stranden, over heden blandt de nysgerrige Højlandskvæg og igennem de dybe fyrreskove. Kunne du tænke dig at medbringe din egen hest, kan du aftale nærmere med informationen på telefon +45 5672 5206.

OBS

For ridning på islandske heste ses dato og tid i aktivitetskalenderen.

På vej til straden

Book et ophold på Feddet her

Aktiv familieferie på Feddet for enhver smag

Drømmer I om aktiv ferie for hele familien? Som par? Eller single? Med børn? Skal den stå på vilde mountainbike ture i skoven? Rolig hesteridning på strandturen? Sjove timer på legepladsen? Vandleg på stranden? Adrenalin kicks på elektrisk offraod motorcykel?

Uanset hvordan I vil være aktive på ferien, så er det muligt på Feddet Strand Resort. Vi er en 5-stjernet campingplads med alt, hvad hjertet begærer på pladsen og ligeledes et væld af muligheder i nærområdet. Vi er beliggende i de mest naturskønne omgivelser med strand, skov og hede, hvilket indbyder til mange oplevelsesrige timer i naturen. Samtidig har vi også skabt en moderne campingplads med både indendørs og udendørs aktiviteter for børn og voksne i alle aldre.

Hvis I søger en ferie med aktive naturoplevelser på Sjælland, så er vi stedet! Book ferien hos Feddet Strand Resort, og vær aktive på ferien! Vi garanterer oplevelser for enhver smag og som passer til lige netop jeres aktivitetsniveau.

Aktiv sommerferie for hele familien

Strand, skov, hede og vand. Feddet Strand Resortplads er omgivet af al slags natur. Derfor kan vi tilbyde aktiviteter af enhver slags i området. Stranden kan I selv bevæge jer ned til fra jeres campingvogn eller hytte. Her kan I let bruge hele dagen på at bade, slappe af eller gå hyggelige ture på stranden. Skov er der også masser af. Så hvis I drømmer om vandreture og picnics i naturen, er det bare med at hoppe i de gode vandresko. I kan faktisk gå eller cykle hele Feddet rundt. Der er gode ruter til begge dele – og også mange gode parkeringspladser, hvor I kan stille bilen og gå på opdagelse fra til fods eller på cyklen.

På Feddet Strand Resort har vi også gjort meget for at skabe de bedste muligheder for at være aktive på selve pladsen. I finder derfor mange indendørs og udendørs aktiviteter omkring jer. På den måde kan I være aktive, uanset om solen skinner eller regnen siler ned. Udenfor finder I alt fra legepladser og gokartcykler, til AdventureGolf, junglebane og netland. Indendørs er det muligt at slå sig løs i vores poolområde eller i det moderne fitnesscenter. Om I vil have sved på panden eller boltre dig i vandet – det er op til jer!

Aktiv ferie med børn i alle aldre

Vil I gerne på aktiv ferie med børn i Danmark?

Feddet Strand Resort er det oplagte feriested. Vores plads byder for det første på gode overnatningsmuligheder for hele familien. Her kan I overnatte, uanset om I er til campinglivet på mere primitiv vis i campingvogn og autocamper, eller om I ønsker luksus i en strandvilla, fiskerhytte eller feriebolig. Vi har ferieformer for enhver smag, til ethvert budget og altid med plads til hele familien.

For det andet har vi samlet et væld af muligheder for at være aktive. For sig selv. Eller sammen med resten af familien. Såvel som blot for børnene. Om det er sommer og sol, efterår og regnvejr – det gør ingen forskel. Vi har nemlig både aktiviteter indendørs og udendørs for børn i alle aldre.

Vores 5-stjernede plads byder på et væld af indendørs aktiviteter for børn. De kan være aktive i vores kæmpestore indendørs badeland. Vi har bassiner med dybde til enhver alder og svømmeniveau. Badelandet er åbent året rundt – og her er altid 29 grader! Indenfor kan børnene også få pulsen op i vores store legeland. De kan prøve kræfter med alt fra rutsjebaner og klatrenet til boldbassiner. Det er dermed lagt op til mange timers sjov og fysisk aktivitet, selvom vejret er kedeligt udenfor.

Når vejret er godt, og børnene vil være aktive udendørs, kan de boltre sig i et væld af aktiviteter. Vores plads byder på alt fra minigolf /AdventureGolf og gokartcykler, til junglebane, netland og legepladser. Børnene har derfor rig mulighed for at være aktive på en sjov og underholdende måde. Rigtig mange af aktiviteterne på pladsen er inkluderet i jeres ophold – og nogle ting betaler I for.

Området omkring vores dejlige campingplads indbyder også til spændende udflugter. Vil I være aktive sammen med børnene, kan I besøge nærliggende aktiviteter som Camp Adventure, som er spækket med aktive, udendørs oplevelser. Overvej også et af de spændende naturområder som Møns Klint eller Faxe Kalkbrud, hvor I kan trave rundt i mange timer og opleve området.

Oplevelsesrig og aktiv ferie i Danmark

Feddet Strand Resort byder på aktiv campingferie for børn, unge og voksne i alle aldre. Vi har oplevelser i naturen for enhver smag tæt på vores campingplads. Om det skal være aktiviteter i roligt tempo eller aktive oplevelser fuld af adrenalin – det er op til jer.

Aktiv ferie – Børn i naturen

Tager I ungerne med på ferie, og drømmer I om at komme ud og vise dem naturen på en ny facon? Feddet har nogle af de mest naturskønne omgivelser, der giver anledning til alt fra hyggelige strandture og cykling på Feddet, til rideture på stranden eller i skoven f.eks. på islandske heste. Vi har virkelig mange børnevenlige muligheder i nærheden, der gør det let for jer at tage børnene med ud i naturen.

Aktiv ferie med teenager

Har I lidt større børn, og skal der gerne være fart over feltet? Mulighederne er mange, men især elektrisk motorcykel og kajakroning er nogle af vores populære aktiviteter i området. Det er muligt at leje de elektriske motorcykler samt udstyr. Aktiviteten er både for unge (over 18 år) og voksne og foregår med instruktør på. Er I mere til aktiviteter på vand? Så er kajakroning en oplagt mulighed. Tag gerne jeres egen kajak med eller lej én – I kan faktisk padle hele halvøen rundt.

Aktiv ferie for voksne

Er I på ferie som par eller sammen med venner? Vil I gerne nyde roen i naturen, men også være aktive samtidig? Der er mange gode muligheder. Naturen på Feddet byder på flere gode spor til mountainbike. I kan virkelig komme ud på nogle nye og spændende ruter off-road. Til vands kan I prøve kræfter med kitesurfing. Bugten og fjorden på hver sin side af Feddet er begge oplagte til aktiv tæmning af bølgerne og vinden. Skal det derimod gå lidt mere stille og roligt til værks? Så kan I prøve kræfter med lystfiskeri.

Aktiv ferie for singler 

Som single, enten med eller uden børn, er der også mange gode muligheder for at holde en ferie fyldt med aktiviteter. Har du børn med, kan de benytte sig af de mange tilbud på pladsen eller i den omkringliggende natur. Er du selv afsted på ferie som single, kan du nyde livet på stranden eller vandre i naturen. Vi har også et moderne fitnesscenter og indendørs pool, hvor du kan være aktiv i et mere afslappet og roligt tempo. Du kan også hoppe på cyklen og udforske naturen på din mountainbike. Eller nyde stilheden ude i bugten i en kajak. Der er flere gode muligheder for, hvordan du kan være aktiv på din singleferie.

Book årets aktiv ferie Danmark børn for hele familien i dag! Feddet Strand Resort byder på mulighed for aktive ferieoplevelser for enhver smag. Vi glæder os til at fuldende dine ferieønsker med spændende aktiviteter til børn og voksne!

Se 360 grader fotos fra Feddet

Se området, faciliteter, overnatningsmuligheder og de mange aktiviteter i vores populære virtuelle rundtur