Vandreferie i Danmarks flotteste naturomgivelser

Børnevenlig vandreferie på Sjælland

Søg inspiration til jeres næste vandreferie på siden her og lad os hjælpe dig med at booke din næste ferie, enten via vores onlinebooking eller på telefon +45 56 72 52 06.

Vandreferie i naturskønne omgivelser

Elsker I at være på aktiv ferie? Vandre i det danske land og opleve den skønne natur? Halvøen Feddet, hvor vores skønne feriepark er beliggende, byder på utrolig meget skøn natur. Der er et væld af gode vandreruter, som I kan begive jer ud på. I kan gå ‘Feddet rundt’, hvilket er muligt på flere fantastiske gåruter. Derudover kan I også bevæge jer nord for ferieparken og blandt andet opleve naturen og dyrelivet i Strandegård Dyrehave.

Vandreferie i Danmark hos Feddet Strand Resort byder på et væld af skønne oplevelser i naturen. Hos os kan I sagtens få en hel ferie til at gå med at vandre i området omkring pladsen. Og det er uanset, om I er erfarne vandrefolk eller blot nybegyndere, der elsker en god gåtur.

Fra vores plads kan I starte på et væld af gode vandreruter, der bringer jer omkring al den flotte natur på halvøen. I er med garanti sikret en ferie med nogle helt uforglemmelige naturoplevelser!

Aktiv vandreferie på Sjælland

Drømmer I om vandreferie på Feddet? Så har I fundet det oplagte overnatningssted. Nogle af ruterne på Feddet er f.eks.:

Vandrerute Heden er en spændende og 6,7 km lang vandretur på det østlige Feddet. Her støder I på naturrige oplevelser i heden som gravhøjen på heden og skotsk højlandskvæg. En rigtig god rute for jer, der er vant til at vandre. I kan påbegynde ruten direkte fra Feddet Strand Resort, hvor I på starten af ruten også kan se et fyr og den gamle stald. Rigtig meget af ruten foregår langs kysten, så I kommer også tæt på vandet.

Vandrerute Offerlunden er en skøn rute på det vestlige Feddet. Ruten er ca. 4,7 km lang og bringer jer også ned til vandet og til Offerlunden. I starten af ruten oppe ved vores campingområde finder I også Naturcenter “Fiskerhuset”.  Og hvis I ønsker det, kan I også vælge at afvige lidt fra vandreruten og tage et kig på Fed havn.

Udover disse to gode vandreruter finder I også en grøn rute nord for ferieparken. Gå direkte fra pladsen for at komme til rutens startpunkt, eller tag bilen til p-pladsen ved Strandegård. Ruten går blandt andet op til Standegård Dyrehave, som altid er skøn at gå tur i uanset årstiden.

Vælg en af de skønne vandreruter i området og pak en lækker madpakke, som I kan lave i køkkenet i en af vores servicebygning eller i køkkenet i jeres feriehus. I kan helt sikkert finde et godt spot til at nyde jeres picnic på vandreturen.

Når I er færdige for dagen, kan I slappe af med alt fra indendørs swimmingpool til luksuriøst wellness og spa. En lang vandretur kan være hård for kroppen, og det er derfor oplagt at benytte nogle af vores afslappende aktiviteter til at “recharge”. Vil I være i topform til næste vandretur, kan I også gøre brug af vores moderne fitnesscenter.

Gode vandrestier på Feddet

Book et ophold på Feddet her

Vandreferie i naturen og i storbyen

Drømmer I om vandreferie oplev naturen? Der findes også et væld af skønne områder nær Feddet Strand Resort, hvor I kan opleve det bedste af den danske natur til fods. I kan tage bilen og køre til et af disse steder:

Faxe kalkbrud – denne seværdighed er beliggende kun ca. 10 km fra Feddet Strand Resort og er derfor kun en kort køretur væk. Her kan I sagtens nyde nogle rigtig gode vandreture i området. På denne vandretur kommer I tilbage til istiden og endnu længere tilbage til Danien-tiden, hvor Danmark faktisk var dækket af hav. Det er en naturrig og oplevelsesrig vandretur.

Stevns naturcenter – ved centeret kan I blandt andet opleve Stevns Klint. Området omkring klinten byder på mange gode muligheder for at vandre i naturen – f.eks. Stevns Klint Trampesti. Der er ca. 35 km hertil fra Feddet Strand Resort – så tag bilen og pak vandreskoene.

Møns Klint – dette naturfænomen finder i ca. 65 km fra pladsen. Det er også det perfekte sted at vandre og opleve naturen. Der er mange gode kvalitetsstier, der indbyder til mange timers vandring i fantastiske naturomgivelser.

Vil I også se på andet end natur? Så kan I køre ind til hovedstaden. Det tager ca. 1 time. I København kan I gå på vandring i storbyen, som byder på mange spændende oplevelser. Der er masser af lange ruter, også forbi parker og natur – og med et væld af kultur omkring jer.

Book vandreferien hos Feddet Strand Resort

En vandreferie skal ikke blot byde på fantastisk natur og gode vandreruter. Der skal også være gode overnatningsmuligheder og moderne faciliteter, der hvor I bor. Feddet Strand Resort er oplagt til jer, der gerne vil på vandreferie. Her kan I nemlig overnatte så primitivt som muligt, f.eks. i campingvogn, eller så luksuriøst som muligt, f.eks. i en feriehytte. Det er helt op til jer, hvilke omgivelser I ønsker at komme tilbage til efter en lang dag med vandreture i naturen på Feddet.

Lange vandreture tager masser af energi, og derfor har vi gjort det så komfortabelt som muligt for jer på pladsen. I kan blandt andet nyde et aftensmåltid på strandcaféen eller få takeaway med ned til jeres feriehus. Her kan I slappe af på en skøn terrasse og nyde roen og stemningen efter en lang dag. Vælger I at overnatte i campingvogn, byder vi på gode servicebygninger med badefaciliteter, så I kan nyde et langt og varmt bad efter en god portion vandring.

Tag på vandreferie i Danmarks flotteste natur på Feddet. I finder nogle af de bedste vandreruter og får virkelig nogle uforglemmelige vandreture. Book ferien hos Feddet Strand Resort i dag, og begynd at planlægge jeres vandreferie i dag! Vi glæder os til at se jer.

Se 360 grader fotos fra Feddet

Se området, faciliteter, overnatningsmuligheder og de mange aktiviteter i vores populære virtuelle rundtur