Vandreferie i fantastiske omgivelser

Vandreferie

Søg inspiration til jeres næste vandreferie på siden her og lad os hjælpe dig med at booke din næste ferie, enten via vores onlinebooking eller på telefon +45 56 72 52 06.

Vandreferie i naturskønne omgivelser

Elsker I at være på aktiv ferie? Vandre i det danske land og opleve den skønne natur? Halvøen Feddet, hvor vores skønne feriepark er beliggende, byder på utrolig meget skøn natur. Der er et væld af gode vandreruter, som I kan begive jer ud på. I kan gå ‘Feddet rundt’, hvilket er muligt på flere fantastiske gåruter. Derudover kan I også bevæge jer nord for ferieparken og blandt andet opleve naturen og dyrelivet i Strandegård Dyrehave.

Vandreferie i Danmark hos Feddet Strand Resort byder på et væld af skønne oplevelser i naturen. Hos os kan I sagtens få en hel ferie til at gå med at vandre i området omkring pladsen. Og det er uanset, om I er erfarne vandrefolk eller blot nybegyndere, der elsker en god gåtur.

Fra vores plads kan I starte på et væld af gode vandreruter, der bringer jer omkring al den flotte natur på halvøen. I er med garanti sikret en ferie med nogle helt uforglemmelige naturoplevelser!

Aktiv vandreferie på Sjælland

Drømmer I om vandreferie på Feddet? Så har I fundet det oplagte overnatningssted. Nogle af ruterne på Feddet er f.eks.:

Vandrerute Heden er en spændende og 6,7 km lang vandretur på det østlige Feddet. Her støder I på naturrige oplevelser i heden som gravhøjen på heden og skotsk højlandskvæg. En rigtig god rute for jer, der er vant til at vandre. I kan påbegynde ruten direkte fra Feddet Strand Resort, hvor I på starten af ruten også kan se et fyr og den gamle stald. Rigtig meget af ruten foregår langs kysten, så I kommer også tæt på vandet.

Vandrerute Offerlunden er en skøn rute på det vestlige Feddet. Ruten er ca. 4,7 km lang og bringer jer også ned til vandet og til Offerlunden. I starten af ruten oppe ved vores campingområde finder I også Naturcenter “Fiskerhuset”.  Og hvis I ønsker det, kan I også vælge at afvige lidt fra vandreruten og tage et kig på Fed havn.

Udover disse to gode vandreruter finder I også en grøn rute nord for ferieparken. Gå direkte fra pladsen for at komme til rutens startpunkt, eller tag bilen til p-pladsen ved Strandegård. Ruten går blandt andet op til Standegård Dyrehave, som altid er skøn at gå tur i uanset årstiden.

Vælg en af de skønne vandreruter i området og pak en lækker madpakke, som I kan lave i køkkenet i en af vores servicebygning eller i køkkenet i jeres feriehus. I kan helt sikkert finde et godt spot til at nyde jeres picnic på vandreturen.

Når I er færdige for dagen, kan I slappe af med alt fra indendørs swimmingpool til luksuriøst wellness og spa. En lang vandretur kan være hård for kroppen, og det er derfor oplagt at benytte nogle af vores afslappende aktiviteter til at “recharge”. Vil I være i topform til næste vandretur, kan I også gøre brug af vores moderne fitnesscenter.