Kitesurf på Feddet

- og få undervisning fra Kitekollektivet

Kite surfing / Windsurfing

Feddet er en af de bedste steder på Sydsjælland til kitesurfing.

I vestenvind kan du bruge spottet ved Fedhavnen og surfe i Præstø Fjord – i østenvind kan du surfe fra standen i Faxe bugt. Ved havnen er der en lille strand hvor du kan starte direkte, et hyggeligt miljø samt toilet og bålhytte. Her kan du spise madpakken i læ efter en god tur på vandet. Fjorden omkring Feddet er meget lavvandet – så stedet er godt for begyndere.

Priser: Dagskort: 50,- DKK / Årskort: 450,- DKK Dags- og årskort købes i informationen på Feddet Strand Resort, Feddet 12, DK 4640 Faxe

Lær at kitesurfe

Kitesurf med kitekollektivet

Feddet Strand Resort samarbejder med Kitekollektivet. Læs mere her om de mange muligheder for deltagelse i kurser både indenfor kitesurf og SUP (Stand Up Paddleboard).

Hvis du vil mærke adrenalinen, høre havets bølger og føle solens stråler på dine kinder, så er kitesurfing på Feddet med Kitekollektivet den oplagte mulighed. Da Feddet ligger ud til den lavbundede Præstø Fjord, er Feddet det idelle sted for kitesurfing.

Hos Kitekollektivet udbydes der både private kurser, makker-, gruppe-, og holdundervisning. Så der er rig mulighed for at vurdere, hvordan du foretrækker at starte din tur på vandet. Vil du have 1:1 undervisning første gang eller en sjov dag med en kæreste eller ven, hvor der er mulighed for at sparre og dele oplevelsen, eller skal hele vennegruppen afsted sammen? Læs mere om mulighederne for et kitesurfing kursus her.

Vores dygtige instruktører står klar til at tage imod jer og finpudse jeres teknikker eller hjælpe jer i gang med sporten for første gang. Hvis du ønsker en aktivitet for hele vennegruppen eller hele dit team, så tilbydes der også aktiviteter for op til 10 personer, hvor der kan arrangeres kitesurfing kurser eller SUP undervisning eller leje af SUP udstyr. Kontakt os endelig per telefon, så kan vi skræddersy denne mulighed til jer.

Vores dygtige, certificerede instruktører står klar til at tage i mod jer og finpudse jeres teknikker eller hjælpe jer i gang med sporten for første gang. Det eneste du skal medbringe er godt humør og badetøj.

Da Kitekollektivet blev stiftet med en ambition om at skabe et stærkt fællesskab på de sjællandske strande, så har du også muligheden for at blive medlem, hvor der er fordele såsom rabat på kurser, mulighed for at deltage i sociale events og blive medlem af den interne Facebook gruppe med tips & tricks. Medlemskabet koster 500 DKK om året og inkluderer en rashguard.

Privat kursus 1:1 

5 timer 2750 DKK
10 timer 5250 DKK

Makker kursus 2 personer

5 timer 1474 DKK
10 timer 2950 DKK

Gruppe kursus 3-10 personer

Aftales, ring og få en snak med os.

Booking, priser og information

+45 38 42 99 98

www.kitekollektivet.dk

Surf og bo hos Feddet Strand Resort

Hvorfor ikke kombinere sport og ferie? Vi tilbyder flere slags overnatningsmuligheder, så du kan overnatte tæt ved et Sydsjællands bedste kitesurfing områder. Du kan tage egen campingvogn eller autocamper med eller booke dig ind i en af vores skønne hytter eller feriehuse.

Er du afsted med en større gruppe, kan der f.eks. være op til 8 personer i vores feriehuse.

En aktiv ferie må også gerne indeholde afslapning, luksus og velvære. Du får det hele hos Feddet Strand Resort. Når dagen er gået med en hel masse timers surfing i fjorden, kan du nyde lækker mad i Strandcaféen og afslappende behandlinger i wellness.

Er du slet ikke færdig med at være aktiv, så har vi også et stort fitnesscenter. Og naturen indbyder ligeledes til gode gåture eller andre aktiviteter som f.eks. cykling.

Aktiv kitesurf ferie

Drømmer du om aktiv ferie? Skal der ske noget på vandet? Feddet Strand Resort tilbyder gode muligheder for kitesurfing ferie på Sydsjælland nærmere betegnet halvøen Feddet. Vores plads er beliggende tæt på vand og strand. Du kan derfor let tage kitesurfing udstyret med på ferie og nyde bølger og vind. Både Præstø Fjord og Fedhavnen er oplagte steder til kitesurfing med vestenvind – i Faxe bugt får du østenvinden med dig.

Køb dagskort eller årskort, alt efter hvor ofte du holder ferie på vores campingplads. Det er helt op til dig, om du blot vil ud på bølgerne en enkelt dag eller hver eneste dag i ferien. Vi tilbyder skønne overnatningsmuligheder til dig, der gerne vil på action fyldt ferie med kitesurfing. Tag vennerne eller familien med, og få en dejlig ferie i de mest naturrige omgivelser.

Spændende kitesurf ferie med overnatning

Vores kitesurfing rejser byder på lidt af hvert. Udover at du får nogle af de bedste steder på Sydsjælland til at kitesurfe, så får du også virkelig lækre overnatningsmuligheder. På Feddet Strand Resort, som er en 5-stjernet plads, kan du overnatte i alt fra egen campingvogn eller autocamper til strandhuse, feriehytter og feriehuse. Det er op til dig, hvor luksuriøst det skal være. Vi har altid en god overnatningsmulighed, der passer til netop dine behov.

Kitesurfing har aldrig været nemmere på ferien. Tag blot bilen ned til Fedhavnen, Præstø Fjord eller Faxe bugt. Det er alle tre steder med gode muligheder for at få vind i sejlet. Er du ude hele dagen, kan du med fordel lave en god madpakke og nyde den i naturen på Feddet. Ved havnen finder du både toiletfaciliteter og bålhytte. Når du træt efter en dag på bølgerne, kan du nyde ro og afslapning på vores naturskønne campingplads.

Kitesurf ferie med luksus overnatning

Dejlige overnatningsmuligheder er ikke den eneste luksus på vores plads. Der er flere gode grunde til, at vores campingplads har opnået hele 5 stjerner. Er vinden ikke lige til det en dag, kan du blandt andet fornøje dig med:

Pool, fitness og wellness

Kom helt ned i gear og slap af i vores pool- og wellnessområde. Her kan du svømme et par baner eller komme helt ned i tempo i saunaen. Vil du holde det aktive niveau, kan du med fordel benytte dig af vores moderne fitnesscenter.

Vandreture i naturen

Er du bare et naturmenneske? Hvorfor så ikke skifte surfbrættet ud med vandrestøvlerne i ny og næ. Hvis ikke lige vinden er til det, kan du stadig komme ud og være aktiv og opleve naturen på Feddet. Området omkring pladsen byder på et væld af gode vandreruter, og vi har også en af Danmarks bedste badestrande kun et stenkast fra pladsen.

Andre oplevelser på vandet (kajak og fiskeri)

Hvis du bare er lidt af en vandhund, kan du også boltre dig med andre sjove aktiviteter på vandet. Området omkring os indbyder også til kajakroning omkring hele Feddet eller en god fisketur med vennerne eller familien.

Du kan også blot slappe af i din feriehytte – måske har du valgt én med lækker terrasse eller spabad? Vi har mange luksuriøse overnatningsmuligheder med plads til flere overnattende. Så tag enten familien eller dine kitesurfing-venner med på ferien. Der er rig plads til hyggeligt samvær, når du ikke vil være aktiv på bølgerne. Og skal maden være nem? Så kan du besøge pladsens restaurant eller handle i vores lokale supermarked.

Kitesurf ferie på Sydsjælland

Har du ledt efter et skønt feriested, hvor du også kan nyde din hobby, kitesurfing? Feddet Strand Resort er det oplagte sted på Sjælland. Vi er beliggende kun 1 times kørsel fra København. Du skal dermed ikke køre langt for at komme væk fra storbyen og nyde natur og sjov på vandet. Om det bare skal være for en weekend eller i flere uger om sommeren, det er op til dig.

Book din kitesurf ferie med oplevelser og overnatning hos Feddet Strand Resort i dag! Vi garanterer en fantastisk ferie med uforglemmelige øjeblikke.

Andre aktiviteter på Feddet

Book et ophold på Feddet her

Indendørs vandland

Kæmpe indendørs vandland med både udendørs jacuzzi og finsk sauna.

Børnevenlig sandstrand

Direkte adgang til børnevenlig hvid sandstrand med vandaktiviteter.

Enestående natur

Storslået naturområde, der er klar til at blive udforsket.

Aktiviteter

Masser af børnevenlige og sjove aktiviteter for hele familien.

Tæt på København

Kun 50 minutters kørsel i bil fra København.

Ladestandere til elbiler

Vi har ladestandere til elbiler, så du kan fylde elbilen med grøn energi

Oversigtskort over halvøen Feddet
Klik på billedet for at hente kortet i PDF format