Rid på Islandske heste på Feddet

- for både børn og voksne

Islandske heste

Drømmer du om at ride af sted i vildmark så langt øjet rækker? Og vil du opleve Feddets unikke natur og dyreliv på tæt hold fra ryggen af en islandsk hest?

Lad den islandske hest føre dig ad snoede skovstier og langs den hvide sandstrand til Sjællands største hede, som nok er det tætteste, vi kommer på vild natur i Danmark.

Aktiviteten varetages af vores samarbejdspartner guldhest.dk

Flot solnedgang på hesteryg

Uddannede turguider

Hestekyndige guider med mange års erfaring guider turene og hjælper dig til at få dit livs rideoplevelse.
Guldhest har lækre kvalitetsislændere til den erfarne rytter, som bare ønsker at tølte til verdens ende.

Også for børn og familier

For børn og familier, som er uøvede eller aldrig har været i sadlen, arrangerer vi trygge skridtture på rolige heste. Eller rolige ture i skridt, trav og tølt for de letøvede.

Vi arrangerer rideture alle dage hele året.

Pris for 1½ times rundtur på Feddet 550,- DKK
Se mere om alle vores produkter på www.guldhest, eller book direkte via tlf.: +45 4048 1060.

Følg os på Facebook/guldhest samt Instagram #guldhest.

Alle ture skal bookes på forhånd hos Guldhest.

Turridning på Islandske heste

Oplev skoven, stranden, fjorden og heden fra ryggen af en af vores søde rolige islandske heste. Vi rider året rundt og alle ture er guidet – skal du med?

Følgende ture er mulige (bemærk at turene har en farve, men at denne intet har at gøre med farvekoderne på ruterne på kortet, vist her på siden)

  • Grøn tur til skov og strand – Rolig begyndertur i skridt, hvor alle, børn som voksne, kan være med, og hvor man kan vandre med og trække mindre børn. Fra 5-6 år. Halvanden time inklusiv instruktion DKK 550,-
  • Gul tur til skov, strand og hede – Rolig tur for både voksne og letøvede børn, med skridt, tølt og trav. Fra 10 år. Halvanden time DKK 550,-
  • Rød tur til skov, strand og hede – Frisk tur for erfarne unge og voksne i alle gangarter. Fra 16 år. Halvanden time DKK 550,-
  • Blå tur til skov, strand og hede samt sydspidsen. Frisk tur i alle gangarter for den erfarne voksne. To timer DKK 650,-

Guldhest tilbyder også fede arrangementer for grupper/firmaer. Ugentlige vanedannende turhold året rundt. Klippekort. Én til én, Rideterapi eller lær at ride undervisning på hverdage og mulighed for foldleje.

Booking, priser og information, kontakt venligst Guldhest +45 40481060 eller info@guldhest.dkwww.guldhest.dk

Turridning på Islandske heste på Feddet

Turridning på islandske heste

Drømmer I om en hyggelig rideferie? Måske bare en enkelt tur på hesteryg i løbet af ferien?

På Feddet kan I tage en rideferie på islandske heste. Når I booker denne tur hos Guldhest, kommer I ud og opleve naturen. I rider af skovstier såvel som på stranden. Det er virkelig en skøn oplevelse, både for de hesteinteresserede og for dem der vil opleve naturen på Feddet. Området omkring pladsen byder på rideterræn for enhver smag og naturoplevelser i særklasse.

Rideferie islandske heste Sjælland

Feddet Strand Resort er et oplagt overnatningssted, når I vil på turridning islandske heste Sjælland. Der er rig mulighed for at booke en skøn tur, der tager jer rundt til natur og strand på Feddet. Turene foregår hos Guldhest, som arrangerer ture for både børn og familier såvel som øvede ryttere. Turen tilpasses altid til jeres niveau. Tager I afsted som familie, får I ridning på islandske heste i et roligt tempo.

Rideferie på islandske heste i Danmark på Feddet er et oplagt valg, hvis I drømmer om en aktiv ferie. Turene sker med guide og på de lækreste islandske heste. Rideturene kan bookes året rundt, så det er lige meget, om I besøger os forår, sommer eller efterår. Der er altid god mulighed for at komme ud i naturen på islandske heste.

Ridning islandske heste på Feddet

Feddet byder på rigtig meget natur. Omkring vores 5-stjernede campingplads finder I både skov, hede, klitter og strand. Området er derfor oplagt til rideferie på islandske heste. Uanset om I har prøvet at ride før eller ej, så er det en oplagt mulighed. Islænderridning kan ske i roligt såvel som hurtigt tempo. Alle ture er tilpasset deltagernes niveau.

Turene bookes som 1,5 times rundture på Feddet til DKK 550 kr. Det er helt op til jer, om I blot vil tage på rundtur for en enkelt dag, eller om det er noget, der skal prøves igen og igen i løbet af ferien.

Når I har afsluttet en aktiv formiddag eller eftermiddag med ridning på Feddet, kan I vende tilbage på pladsen og nyde godt af vores mange skønne faciliteter som wellness og pool. I kan også slappe af I jeres feriehytte eller strandhus. Vi tilbyder nogle af de bedste overnatningsmuligheder, så I let kan kombinere rideferien med en snert af luksus.

Book i dag, og få den aktive ferie i hus!

Andre aktiviteter på Feddet

Book et ophold på Feddet her

Oversigtskort over halvøen Feddet
Klik på billedet for at hente kortet i PDF format