Populære oplevelser

Inden for 10-30 kilometer

Top 5 oplevelser tæt på Feddet

Feddet Strand Resort ligger tæt på spændende seværdigheder og attraktioner.

Her ser du et udvalg af de mest populære udflugter inden for 10 – 30 km fra Feddet. Kom forbi informationen, så kan vi også hjælpe og rådgive i hvilke udflugter der passer jer.

Se også vores forslag til udflugter inden for 31 – 60 km og 61 – 100 km

Skovtårnet Camp Adventure

Skovtårnet - Camp Adventure

Udsigtstårn og klatrepark. Camp Adventure er spændende udfordringer for alle børn. Uanset om du har et treårigt barn eller en vild teenager, har vi baner der både udfordrer dem og gør dem en stor oplevelse rigere. På Camp Adventure har vi sørget for, at alle kan være med og at alle får en god dag. Banerne er sammensat, så der både er legefulde oplevelser og udfrodrende forhindringer.

BonBon-Land

BonBon-Land

Få en hylesjov ferieoplevelse i BonBonLand. I forlystelsesparken er der over 50 forlystelser til både store og små. Vilde forlystelser, forlystelser med vand, forlystelser i luften, forlystelser der drejer rundt, forlystelser der kører på hovedet, sjove forlystelser til de helt små og forlystelser til resten af familien. Så der er masser af oplevelser, forlystelser og sjov til alle i vente, når I besøger BonBon-Land.

Kalvehave Labyrintpark

Kalvehave Labyrintpark

“En udfordring for børn og vokse – ben og hjerne”; sådan lyder vores slogan, og det er netop hvad det handler om, når du besøger os. Labyrinter er en udfordring for alle aldre, og det er slet ikke sikkert at de voksne er bedre end børn til at finde vej i en labyrint.

Faxe Kalkbrud

Faxe Kalkbrud / Geocenter Faxe

Rejs 63 millioner år tilbage i tiden til dengang Danmark var dækket af et dybt hav, og der voksede et stort koralrev, hvor Faxe ligger i dag. Her levede hajer og krokodiller sammen med mere end 500 andre slags dyr. På Geomuseum Faxe kan du se fossilerne fra dyrene og få historien om de mere end 900 år, man har brudt kalk i det gamle koralrev. Du kan også gå på fossiljagt i Faxe Kalkbrud og finde dine egne 63 millioner år gamle fossiler.

Udsigt fra Gåsetårnet Vordingborg

Danmarks Borgcenter

Danmarks ældste og vigtigste borganlæg fra middelalderen. Bygget af Valdemar Atterdag 1362-65. Danmarks Borgcenter er et forsknings- og oplevelsescenter. Formidlingen baserer sig på aktuel forskning og viden om det danske monarki og magtapparat i middelalderen. Pt. bearbejdes ny viden der i bogstaveligste forstand dukker op af voldgravens dynd. Vi forventer at fundene vil fortælle nyt om borgens historie og måske tilføje et par nye kapitler eller to.

Øvrige oplevelser inden for 30 km

Thorvaldsens samlinger Nysø

Thorvaldsens samlinger Nysø

De sidste seks år af sit liv, fra 1838 til 1844, boede Thorvaldsen ofte på herresædet Nysø på Sydsjælland. Her udførte han en række af sine sidste værker. Flere af dem kan i dag ses på Nysø, hvor der i en sidefløj er indrettet et lille museum for Thorvaldsen med hovedvægt på hans arbejder fra Nysø-tiden

H. C. Andersens Verden

H . C . Andersens Verden

H . C . Andersens Verden byder på aktiviteter, der stimulerer sanserne og hvor de besøgende selv er med til at skabe den gode oplevelse. Parken er åben kl. 11.00-15.00. I år spiller vi flere nye forestillinger. Mellem forestillingerne kan hele familien blive underholdt med eventyrfortælling, dyrehold, legeplads, oplevelses rum, kik kasser, udstilling, musik og café.

Blåbæk Vandmølle

Blåbæk Vandmølle

Blåbæk Vandmølle ligger ved Fakse Å, der udspringer ved herregården Lystrup og udmunder i Fakse Bugt. Der har været mølle på stedet siden 1664, og de nuværende bygninger er bygget mellem 1800 og 1838. I umiddelbar nærhed står en vindmølle opført som hjælpemølle for vandmøllen. Vandmøllen er stadig i fuld drift.

Rønnebæksholm Gods

Rønnebæksholm Gods

Rønnebæksholms hovedbygning danner ramme om skiftende udstillinger med moderne kunst og samtidskunst. Herregården har været hjem for Grundtvig, og hans lysthus ’Venligheden’ kan opleves i parken, der også rummer en stor og smuk herregårdshave.

Gisselfeld Kloster

Gisselfeld Kloster

Gisselfeld Kloster er for alle, der elsker store oplevelser. Uanset om parken blomstrer og solen skinner, eller sneen har lagt sig som en hvid dyne over landskabet, er der noget at glæde sig til. Stedet har sine faste traditioner som Klassisk Motorshow og Juletorvet, men året rundt er der skønt på Gisselfeld, og der kommer hele tiden nye aktiviteter til.

Spillested i Vordingborg

Stars

Vordingborg kommunes rytmiske spillested. Stars præsentere mere end 100 koncertoplevelser om året inden for alle rytmiske genrer, rock, pop, jazz, electronica, folk, hip hop, world etc.

Sydsjællands Golfklub

Sydsjællands Golfklub

Sydsjællands Golfklub Mogenstrup er en af Danmarks smukkeste 18 hullers parkbane. En klub med en meget stærk miljøprofil. Klubben tilbyder, endvidere en 6 hullers par 3 bane som er åben for alle. Klubhuset er indrettet med alle faciliteter som, en velassorteret proshop, sekretariat og restaurant med fantastisk udsigt over banen.

Rønnede Golf Klub

Rønnede Golf Klub

Rønnede Golf Klubs 18-hullers bane, er en udfordrende par-71 bane, anlagt i et naturskønt og historisk muræne-landskab.Med de mange forskellige teesteder er det en bane for spillere på alle niveauer og banen byder på en lang række udfordringer og kræver omhyggelig course management.De mange niveauforskelle, hældninger og det kuperede terræn, gør banen til en særlig oplevelse, hvor både den strategiske spiller, såvel som den langtslående, har en fair chance.

Jungshoved Kirke

Jungshoved Kirke

Jungshoved Kirke har en sjælden smuk beliggenhed tæt ved borgbanken af det tidligere Jungshoved slot og nær bredden af det lille Stavreby Nor.

Højrup Gl. Kirke

Højrup Gl. Kirke

Besøg Højeruplund på det skønne Stevns og få en række spændende oplevelser i en enestående natur.

Book jeres ophold her